IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Лека вечер от мен. И леко с пиенето и много да се обичате и разбирате
    Грийд,къде хукна,стой ша те черпя една песновкаhttp://www.youtube.com/watch?v=_XqZfQ75inI
    и още еднаhttp://www.youtube.com/watch?v=d_G1D...D:D:D:D:D:D:D;)
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      Еййййй,що не ми обръщате фнимание бря,а на Овчият мозък,си счупихте пръстите да отговаряте,нещастен съм,кво да правя,право ни ми се пичели вече,НАЙ ДОБРИЯТ СЪМ.АЙ НАЗДРАВЕ
      Ако може да положим една м/у мен и теб внимание от тук, до бинго
      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

....

Иначе си НАЙ - ГОЛЕМИЯТ, ама виж се разберете с Фицката дан съ разсърди, щото и той беше НАЙ - ГОЛЕМИЯТ по време на овцътъ
        Ний сме на различни полуострови най-големите и пътищата ни не се пресичат
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Еййййй,що не ми обръщате фнимание бря,а на Овчият мозък,си счупихте пръстите да отговаряте,нещастен съм,кво да правя,право ни ми се пичели вече,НАЙ ДОБРИЯТ СЪМ.АЙ НАЗДРАВЕ

Дави я ваааааааа, дави я та мъка докът забълбука
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Е ти какво очакваше, казваш че си най-големият и го доказваш със сделки Така автоматично се сваляш на позиция "безмистичен". Няма за какво да те хванем

Иначе си НАЙ - ГОЛЕМИЯТ, ама виж се разберете с Фицката дан съ разсърди, щото и той беше НАЙ - ГОЛЕМИЯТ по време на овцътъ
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Алън-вериж некъф отговор чекаме
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Лека вечер от мен. И леко с пиенето и много да се обичате и разбирате
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Еййййй,що не ми обръщате фнимание бря,а на Овчият мозък,си счупихте пръстите да отговаряте,нещастен съм,кво да правя,право ни ми се пичели вече,НАЙ ДОБРИЯТ СЪМ.АЙ НАЗДРАВЕ

Коментар

Ох,Прасчо,за жалост си правИма потенциал в тебе,аз мога да ти помогна,не само у Форексо,а и да спечелиш оная пипируда Ефка
                    Ха Наздаровя,Агенте,нема ли ме похвалиш,че сум най големиот на Балканскиот полуостров
                    Мбааа прав, книга пиша вааа

Най-големия си артик И ти мен увжаваш ли ма

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Заобиколен е в момента от дамаджани и ги наченва сичките, че никой дан може да пий от тях С кръвнишки поглед и чорлав перчем е сложил пред себе си кама и револвер и е готов да даде и последната си капка кръв ( 60-65 градусова вече ) в защита на семейното имане ( дамаджаните )
                      Ох,Прасчо,за жалост си правИма потенциал в тебе,аз мога да ти помогна,не само у Форексо,а и да спечелиш оная пипируда Ефка
                      Ха Наздаровя,Агенте,нема ли ме похвалиш,че сум най големиот на Балканскиот полуостров

Коментар

Аааа Грийди,черпя,ама от това което пия аз,и надали ще ти хареса
                        Казах ли ти Грийди Виж, даже и плюй в дамаджаните

П.П. Боко жив и здрав да си и наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Няма Туй дето тя го иска е грешно АЗ МОГА ДА И ПОМОГНА И затуй не моля за прожка, ама ми са приядоха пирожки със сирене

Ефчееее ти си единствена и за 100 кила ракия не те давам
                          Те пирожки беха некви русоукраински еле бъркам

Коментар

bokogega аз мислех, че ти ще черпиш по случай, добрата сделка
                            Аааа Грийди,черпя,ама от това което пия аз,и надали ще ти хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              кви тайни бре фицка ?
                              момата иска да те линчува,само дето вместо катран, мед ще използва, ти се радваш
                              по-мазо и от мене си ейййй
                              Аааааа, нееее, тя ми загатна за някаква игра, дет ше са прайм на пилета

Коментар

bokogega аз мислех, че ти ще черпиш по случай, добрата сделка
                                Заобиколен е в момента от дамаджани и ги наченва сичките, че никой дан може да пий от тях С кръвнишки поглед и чорлав перчем е сложил пред себе си кама и револвер и е готов да даде и последната си капка кръв ( 60-65 градусова вече ) в защита на семейното имане ( дамаджаните )

Коментар

Working...
                                X