IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен големите държави няма да помагат на малките ами ще им извият ръцете до счупване. Ще ги принудят да наложат такива съкращения в бюджетните си разходи, че маляките няма да издигат лозунги"Тихо да не събудим българите" ,а ще идват на талази да си купуват евтинийки от Бг. Безпутници. Живеели добре а като видят българска жена и ще си счупят вратовете да се обръщат да я заглеждат. Защото гьркините хем грозни хем пьк и морални. Не пускат аванта. Чикеджии! Щяли да ни събудят. Че ние сме по-будни и от вас задръстеняци.
    П.П. Аноне видя ли кой номер пост ми изпрати последно?
    Last edited by 4un4o; 11.06.2011, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      ... Но бих поспорил дали има по-лесни начини за печелене на форекс......
      Има , Аноне , има ...Като навъртим минимум 10 години реален стаж и почваме да пИчелим по лесния начин ...А дотогава сме като опитни мишки - доливаме тайно по акаунтите и флудим по форумите правейки се на Велики от момента в който иСкараме 10 демо стинки .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Честно да ти каза не са ми ясни тез неща въпреки че има логика да се следят и анализират,но е доста трудоемко. Смятам че пари от форекс могат да се правят и по много по лесен начин (ТА+математика+ теория на вълните) Това е моята стратегия. Благодаря за мнението ти! А за броя постове не мислиш ли че си е просто суета.!
        Като се замисля върху поста ти, не смяташ ли ,че фалити на държави няма да се допуснат от ЕС. Ако се случи такъв прецедент, това означава да се даде залена светлина и на други държави да не си върнат дълговете(преструктурират) Какво ще стане ако САЩ, Англия и други си преструктурират дълга и кажат на инвеститорите си. Пийте една студена вода. ДЦК не са сигурна инвестиция.
        Аз и затова не пиша в тази тема. Не го казвам с обиден тон и не отричам останалите начини за търговия. Но бих поспорил дали има по-лесни начини за печелене на форекс. Всички са доста трудни. Просто не желая да се хабя с писане, а пък и не разбирам много от вашите начини на търговия.

За 10 000 не е суета, просто забелязах брояча.

Не е важно дали ще допуснат някоя държава да фалира, важното е дали Германия ще успее да покрива чрез бюджета си нуждите от финансиране на периферията в Еврозоната. Аз мисля, че няма да има финансовия капацитет за това, да не говорим за политическия.

Оттук нататък остава въпросът - ЕЦБ ли ще печата нови евра, държави ли ще фалират, но повечето варианти не са добри за Еврозоната.

Коментар

Голям мерак имаш пост 10 000 да ми е към теб.

Преди време пуснах таблицата със CDS на държави от Еврозоната. Обърни внимание на испанските. Преди време, когато започнаха да изхвърлят от пазарите на държавно кредитиране Гърция, Ирландия и Португалия, казваха, че point-of-no-return-on-the-free-markets е когато 10-годишните минат 5% (добавяш премията CDS към немските бондове най-долу в таблицата). Та испанските (.SPGERSP) от известно време минаха тези 5%, но "анализаторите" мълчат..... истинските трейдъри, обаче, ги отиграват.
          Това ми е еврофундамента.
          Успех!

Честно да ти каза не са ми ясни тез неща въпреки че има логика да се следят и анализират,но е доста трудоемко. Смятам че пари от форекс могат да се правят и по много по лесен начин (ТА+математика+ теория на вълните) Това е моята стратегия. Благодаря за мнението ти! А за броя постове не мислиш ли че си е просто суета.!
          Като се замисля върху поста ти, не смяташ ли ,че фалити на държави няма да се допуснат от ЕС. Ако се случи такъв прецедент, това означава да се даде залена светлина и на други държави да не си върнат дълговете(преструктурират) Какво ще стане ако САЩ, Англия и други си преструктурират дълга и кажат на инвеститорите си. Пийте една студена вода. ДЦК не са сигурна инвестиция.
          Last edited by 4un4o; 11.06.2011, 14:08.

Коментар

Ами да ти кажа нагрухтях се с реални долари от 1.466 и снощи нямаше как да шътна 1/3, че пазара затвори и затова пуснах 1/3 за да хеджирам. Сигурен съм че ще върне поне една фигура, а може и да спре дотук. Анон нишо не ще да обади.
            Голям мерак имаш пост 10 000 да ми е към теб.

Преди време пуснах таблицата със CDS на държави от Еврозоната. Обърни внимание на испанските. Преди време, когато започнаха да изхвърлят от пазарите на държавно кредитиране Гърция, Ирландия и Португалия, казваха, че point-of-no-return-on-the-free-markets е когато 10-годишните минат 5% (добавяш премията CDS към немските бондове най-долу в таблицата). Та испанските (.SPGERSP) от известно време минаха тези 5%, но "анализаторите" мълчат..... истинските трейдъри, обаче, ги отиграват.
            Това ми е еврофундамента.
            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
              Много внимание се отделя на това момче с навехнатата мисъл и покрай неговия флууд, се трупат още емоции, които не са от полза.

Стоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.

Спадът все още изглежда незавършен и е игра в центъра, кой ще надделее. И бикове и мечки имат потенциал за голямо еднопосочно движение от тези нива. Първите имат предимството да формират динамиката на по- голям период (дневна), но ако ги кавърнат, ще стане интересно. Основният риск вече е евентуален рейндж на дневна за разлика от такъв на H4 преди.

Според вас какво можем да очакваме през следващата седмица/и?
              Според мен това движение е спекулативно. Долара не мръдна срещу швейцареца и австралиеца, също и срещу йената. Положението в САЩ никак не е розово, докато с гръцкия дълг и европейската дългова криза се спекулира за да не поскъпне много еврото и това да нанесе удар върху експорта. Ако напечатат евра пък ще ги отнесе инфлацията.и няма как да я спрат.

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                ладовина е нещо и рибата отърва люспите тоя път от мене

4un4o боба ти смилянски ли е... щот според моят боб има потенциал за още низходящо движение
                ето нещо да освежим мрачното време
                http://www.youtube.com/watch?v=bhbU5qBayNA
                Ами да ти кажа нагрухтях се с реални долари от 1.466 и снощи нямаше как да шътна 1/3, че пазара затвори и затова пуснах 1/3 за да хеджирам. Сигурен съм че ще върне поне една фигура, а може и да спре дотук. Анон нишо не ще да обади.
                П.П. Клипа е страхотен. Откъде ги намериха тез пръчки. Умряла змия могат да съживят тез магесници!
                Last edited by 4un4o; 11.06.2011, 13:44.

Коментар

• Много внимание се отделя на това момче с навехнатата мисъл и покрай неговия флууд, се трупат още емоции, които не са от полза.

Стоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.

Спадът все още изглежда незавършен и е игра в центъра, кой ще надделее. И бикове и мечки имат потенциал за голямо еднопосочно движение от тези нива. Първите имат предимството да формират динамиката на по- голям период (дневна), но ако ги кавърнат, ще стане интересно. Основният риск вече е евентуален рейндж на дневна за разлика от такъв на H4 преди.

Според вас какво можем да очакваме през следващата седмица/и?

Коментар

"Ощипаната мома" не можеш я събуди преди 12 наобяд в делничните дни, а събота и неделя да не говорим.
                    Гледай кога пише Овчата мисъл и ще спреш с "гениалните" си прозрения.
                    Ей ти пък и от майтап не разбираш. Веднага се включи. Кажи тогава нещо за евро фундамента.
                    П.П В такъв случай имаше още един корифей тук 5% -чик с ник zloblivi_podritvaniq.
                    Last edited by 4un4o; 11.06.2011, 13:34.

Коментар

Хе-хе Егати и боба. Май-май ще покаже вярно. До тук 12 пипса гап нагоре!
                      ладовина е нещо и рибата отърва люспите тоя път от мене

4un4o боба ти смилянски ли е... щот според моят боб има потенциал за още низходящо движение
                      ето нещо да освежим мрачното време
                      http://www.youtube.com/watch?v=bhbU5qBayNA

Коментар

А на мен ми прилича на ощипаната мома. По егото и по надувката.
                        "Ощипаната мома" не можеш я събуди преди 12 наобяд в делничните дни, а събота и неделя да не говорим.
                        Гледай кога пише Овчата мисъл и ще спреш с "гениалните" си прозрения.

Коментар

Някой смята ли , че през Уй-кента ще има преоценка на спада на еврото (финдамента) и евентуален гап от около 80-100 пипса нагоре? Според мен няма резон за тъкъв голям спад и то в петък.
                          Хе-хе Егати и боба. Май-май ще покаже вярно. До тук 12 пипса гап нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            в този район закривах дълга причината е т.4, и то защото ситуацията стана несигурна, а не защото е дошло време за къси.
                            ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                              с навехнат крак сам и имам процедури.
                              С тоя огромен чувал знания и опит, който мъкнеш на гръб как няма да си го навехнеш. Скоро и ставите ще трябва да сменяш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                                Чунчо , под "ощипаната мома" мен ли визираш/щото веднъж се обърнаха така към мен /но по второто изречението аз не се разпознавам...
                                Ей тази мома визирам.
                                http://www.clip4e.com/play_brala_moma_kypini.htm
                                Той си знае кой е!

Коментар

Working...
                                X