IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
    Той си ги написа условията, няма какво да ги търсиш. Две са в случая. Ти си избираш да коронясаш трето - най-незначителното и относително - чистотата на импулса.
    Ти само чисти импулси ли търгуваш, ако се изцапат някъде по пътя с какво ги къпеш?
    При стратегията на Комърджи, не мисля че е незначително, тъй като това обуславя входа на сделката.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Май ще се окаже зла мащеха тоя пазар за сърфиращите по вълни.
      Много зла ! Желев взема наскоро фрийзоната и "махна " от сайта една реална сметка на Прото от 2006-7 год. От 50 долара , за две седмици я беше вдигнал на 650 , след което я занули . Същата тая сметка я бях пуснал като линк в темата " Валутни спекулации " ( на Комарджито ) във форекс-форума . Ако ти се рови , потърси я там и ако линкът случайно работи ще можеш да я разгледаш за да се убедиш доколко работещ е Вълновият анализ . Имайки предвид и факта че Прото си беше най-добрия БГ-анапизатор който от 1.1640 тръбеше 1.4770 - само припомням и разбира се, не го отигра !
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Коментара ми от сутринта бе имало ли е или не условия за къси.
        Той си ги написа условията, няма какво да ги търсиш. Две са в случая. Ти си избираш да коронясаш трето - най-незначителното и относително - чистотата на импулса.
        Ти само чисти импулси ли търгуваш, ако се изцапат някъде по пътя с какво ги къпеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Мане , не пише никъде ...Спрял е с форекса
          Май ще се окаже зла мащеха тоя пазар за сърфиращите по вълни.

Коментар

• Мане , не пише никъде ...Спрял е с форекса .

Последно се опитваше на демо по конкурсите на СТС и Делтасток , но това ако е търговия

Коментар

• СПАРТ, ти си топ агента на всеки форум, дет се вика - Мата Хари на УЕБ 2 пространството.
              Кажи ми Прото с кой ник пише тук.

Коментар

?
                наивно ли ти звучи..... няма начин, ако се търси акцента в най-несъщественото, особено изкарано от контекста. Коментара ми от сутринта бе имало ли е или не условия за къси.

"ситуацията стана несигурна"= търсеното от мен импулсно движение (в чистата му форма, развито извън рамките на сетъпа линия 2. ) е под съмнение. Проблем за мен бе фрагмент 4.
                Сини вариант ми бе целеви и през цялото време следях за порок в развитието му .... демек нужен ми бе следващ сетъп извън рамките на големия (линия2). Зеления и оранжевия бяха потенциални варианти, развитието на които не ме устройваше, с оглед дългите ми мераци и при първите признаци за реализацията им трябваше да стопирам.

пп
                Получих вдъхновение и пиша главно за хората, които се интересуват от подхода ми. Не го приемай за обяснение от моя страна.

Коментар

Тя една му трябва само, от постовете му е очевидно че пише през ГСМ-а с някой доста бъгнат Т9 речник.

Ама и ти веселяк си
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Тц , вече си е навехнал и ръката и му е трудно да пише
                    Тя една му трябва само, от постовете му е очевидно че пише през ГСМ-а с някой доста бъгнат Т9 речник.

Коментар

Овчи, тука ли си, да те питам нещо?
                      Тц , вече си е навехнал и ръката и му е трудно да пише

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Според мен големите държави няма да помагат на малките ами ще им извият ръцете до счупване..... Че ние сме по-будни и от вас задръстеняци.....
                        Не само че няма да им "помагат ", ами и ще ги унищожат както се полага според Законите на Природата ...Ти видял ли си хищника да помага на ранената плячка за да се "възстанови " ........

Не ги чуваш нещата и това си е . Гърция е само опитен полигон за отработване на рецепта за фалит за цели държави - това е глобалната задача на 21-я век През миналия век се разчиташе на асимилация , но се видя че схемата с поглъщането води негативни последици за асимилатора . Просто организмът му изхвърля чуждото тяло в резултат от трудни "храносмилателни " процеси " .

И ако състоянието на будна кома ( за БГ ) е пълноценен живот ,значи наистина бъдещето ни е розово .

След фалита на Гърция , следва БГ-фалита - само че се опасявам да не ги преварим ,че целият ни " фундамент " това показва - още около 100-ина дни будна кома

Коментар

• Овчи, тука ли си, да те питам нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Стоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.
                            Вероятно съзнаваш, че това преведено означава, че ще влезеш дълъг над 4540 и къс под 4210. Освен ако двете са с различен обем, което значи че си къс/дълъг с нетното.
                            Изкушавам се да питам как точно се стопира СЛЕД клоуз на някакъв бар, но ще си премълча.

Коментар

С тоя огромен чувал знания и опит, който мъкнеш на гръб как няма да си го навехнеш. Скоро и ставите ще трябва да сменяш.
                              +1024

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                П.П. Аноне видя ли кой номер пост ми изпрати последно?
                                9999.
                                В 10 000-ния цитирах себе си в имотната тема.

Ама сега гледам и се ядосвам на нашите волейболисти.

Коментар

Working...
                                X