Първоначално изпратено от ManUtd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеМай ще се окаже зла мащеха тоя пазар за сърфиращите по вълни.и разбира се, не го отигра !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеКоментара ми от сутринта бе имало ли е или не условия за къси.
Ти само чисти импулси ли търгуваш, ако се изцапат някъде по пътя с какво ги къпеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМане , не пише никъде...Спрял е с форекса
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение?
"ситуацията стана несигурна"= търсеното от мен импулсно движение (в чистата му форма, развито извън рамките на сетъпа линия 2. ) е под съмнение. Проблем за мен бе фрагмент 4.
Сини вариант ми бе целеви и през цялото време следях за порок в развитието му .... демек нужен ми бе следващ сетъп извън рамките на големия (линия2). Зеления и оранжевия бяха потенциални варианти, развитието на които не ме устройваше, с оглед дългите ми мераци и при първите признаци за реализацията им трябваше да стопирам.
пп
Получих вдъхновение и пиша главно за хората, които се интересуват от подхода ми. Не го приемай за обяснение от моя страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеТя една му трябва само, от постовете му е очевидно че пише през ГСМ-а с някой доста бъгнат Т9 речник.
Ама и ти веселяк сиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТц , вече си е навехнал и ръката и му е трудно да пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеОвчи, тука ли си, да те питам нещо?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСпоред мен големите държави няма да помагат на малките ами ще им извият ръцете до счупване..... Че ние сме по-будни и от вас задръстеняци........Ти видял ли си хищника да помага на ранената плячка за да се "възстанови " ....
....
Не ги чуваш нещата и това си е. Гърция е само опитен полигон за отработване на рецепта за фалит за цели държави - това е глобалната задача на 21-я век
През миналия век се разчиташе на асимилация , но се видя че схемата с поглъщането води негативни последици за асимилатора . Просто организмът му изхвърля чуждото тяло в резултат от трудни "храносмилателни " процеси " .
И ако състоянието на будна кома ( за БГ ) е пълноценен живот ,значи наистина бъдещето ни е розово.
След фалита на Гърция , следва БГ-фалита - само че се опасявам да не ги преварим,че целият ни " фундамент " това показва - още около 100-ина дни
будна кома
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеСтоп-ривърсът на късата - затваряне на 4 часа над 1.4540; на дългата - дневно затваряне под 1.4210.
Изкушавам се да питам как точно се стопира СЛЕД клоуз на някакъв бар, но ще си премълча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеС тоя огромен чувал знания и опит, който мъкнеш на гръб как няма да си го навехнеш. Скоро и ставите ще трябва да сменяш.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеП.П. Аноне видя ли кой номер пост ми изпрати последно?
В 10 000-ния цитирах себе си в имотната тема.
Ама сега гледам и се ядосвам на нашите волейболисти.
Коментар
Коментар