IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само Ван дер Сар и Видич , не участват в хомо-заниманията на съра в центъра на които е ,разбира се Дърватов ...
    А Предраг беше и голям футболист - последно май беше в управата на деБелия Балет , ако не се лъжа ?!
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Абе коя убава девойка ше си цапа шундата с тоя гей-лигав

Не важиш Фицка - с тая снимка само се излагаш ! Като заградиш Ел-Ниньо ( Фернандо Торес ) тогаз ше се хвалиш
      Споделям Спарте, МанУтд искаше да знае дали се бъзикам Торес съм го виждал, но не сме се запознавали. Виж Миятович е пичага голеееееем
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        .... Уес Браун.. .. въртят се маци около него и накрая си се прибира самичък момчето ...
        Абе коя убава девойка ше си цапа шундата с тоя гей-лигав

Не важиш Фицка - с тая снимка само се излагаш ! Като заградиш Ел-Ниньо ( Фернандо Торес ) тогаз ше се хвалиш
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
          Той си ги написа условията, няма какво да ги търсиш. Две са в случая. Ти си избираш да коронясаш трето - най-незначителното и относително - чистотата на импулса.
          Ти само чисти импулси ли търгуваш, ако се изцапат някъде по пътя с какво ги къпеш?
          ами в "сянката" на няколко фактори, които ги има на М1 и Н1 причините (в 11:43) са също толкова тежки колкото да се изрежеш от някое фибо.

Аз моите наистина ги "къпя" докато не излязат от зоната,
          ..... а ти какво, разпъваш килимчето и теглиш една молитва нивото да излезе НИВО .. а?

Коментар

Ей, живееш си живота.
            Как те пускат в пъбовете на фейс контрола с тая мутра?
            То тука е като едно голямо село Всички се знаем
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Защо да се бъзикам

Ей, живееш си живота.
              Как те пускат в пъбовете на фейс контрола с тая мутра?

Коментар

От 50 долара , за две седмици я беше вдигнал на 650 , след което я занули .
                Знаеш, че в какъвто и стил да плуваш, щом катериш от 50 до 650 за 10 дни си обречен. Ако не на 650, то на 1300 или на 2600.
                Тая прогноза от 30 фигури не ме впечатлява особено. Даже напротив.

Коментар

Вече не мога да разбера кой се бъзика и кой е сериозен. Верно ли фиркате заедно?
                  Защо да се бъзикам
                  Attached Files

Коментар

МанУтд преди няколко дни ме запознаха с Уес Браун. 2 вечера бяхме в една компания. Много харно и скромно момче. Порка си водка с кока кола, плаща едни големи сметки, въртят се маци около него и накрая си се прибира самичък момчето
                    Вече не мога да разбера кой се бъзика и кой е сериозен. Верно ли фиркате заедно?

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Какъв е извода ?
                      Ааааа не знам Да се приджъджва неправилно е

Коментар

Не само че няма да им "помагат ", ами и ще ги унищожат както се полага според Законите на Природата ...Ти видял ли си хищника да помага на ранената плячка за да се "възстанови " ........

Не ги чуваш нещата и това си е . Гърция е само опитен полигон за отработване на рецепта за фалит за цели държави - това е глобалната задача на 21-я век През миналия век се разчиташе на асимилация , но се видя че схемата с поглъщането води негативни последици за асимилатора . Просто организмът му изхвърля чуждото тяло в резултат от трудни "храносмилателни " процеси " .

И ако състоянието на будна кома ( за БГ ) е пълноценен живот ,значи наистина бъдещето ни е розово .

След фалита на Гърция , следва БГ-фалита - само че се опасявам да не ги преварим ,че целият ни " фундамент " това показва - още около 100-ина дни будна кома
                        Абе шапка, за каква будна кома ми говориш не мога да разбера. Защо тоя народ се научи така само да се оплаква и да се прави на нещастен и в същото време да си пазарува най скъпите возила на глава от населението, Бентлита и майбах като общ брой сигурно и в Германия няма толкова. Излез на улицата и виж колко коли се движат и какви задръствания има. И на магистралата вече има задръстване. Ако този народ е в будна кома нали няма да видиш един автомобил по улиците, защото ако няма какво да ядеш кола ли ще ми караш всеки ден. Много пъти се оглеждам по комшиите. този отляво е поп и има повече и от мен. другия отляво има шивашка фирма и също печели много. отдясно човека е данъчен и си купи и обзаведе апартамент, другият отдясно е овцерин като теб и взима над 1000 лв и може би той е най зле от всички но има 2 апартамента под наем. Така че пак не е зле ама редовно майка му го оплаква колко му било трудно. Ама и той си смени колата. като отида по надолу в другата къща и там отдавна си смениха дограмата и санираха. в момента санират един цял вход 5 етажа. Е немога да видя някои да е в будна кома и да вегитира. рядко са такива.
                        Един виц. Бай тодор отишъл в Индия. Индира Ганди на изпроводяк му предложил да му даде идин факир да му прави фокуси в БГ. Тошката му отвърнал: Аз в Бг си имам 8 милиона факири . аз им давам по 120 лв заплати а те харчат по 300 лв на месец.

Коментар

МанУтд преди няколко дни ме запознаха с Уес Браун. 2 вечера бяхме в една компания. Много харно и скромно момче. Порка си водка с кока кола, плаща едни големи сметки, въртят се маци около него и накрая си се прибира самичък момчето
                          Какъв е извода ?
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• МанУтд преди няколко дни ме запознаха с Уес Браун. 2 вечера бяхме в една компания. Много харно и скромно момче. Порка си водка с кока кола, плаща едни големи сметки, въртят се маци около него и накрая си се прибира самичък момчето

Коментар

• Трети ден съм тук, от Караиванов няма и следа. Да не е с Искров на почивка някъде?

Коментар

При стратегията на Комърджи, не мисля че е незначително, тъй като това обуславя входа на сделката.
                                То е ясно, че за него е значително, казвам че за мен е незначително. Свят широк, теляци всякакви.

Коментар

Working...
                                X