IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    Овчи мозък, добрутро!

Докато си го писала горното, сигурно си била вързана към доилния апарат. "Ти овца ли си, коч ли си, къв си ? " ....
    -----------------
    ТЛ (не ми се ще да я наричам така, защото колегата видимо е пуснал енергийна) - е пусната правилно, най-малкото защото обхваща много точки. Обаче мога и от части да приема напътствията ти, защото същата не е нужно да се пуска оттам с оглед на развитието на първата част, която е обхванала.
    По-интересното е, ако се вгледаш в нея Фнимателно с влажния си овчи поглед,може да изведеш едно от правилата за безопасност на anonimen komardjia.

Поздрави!
    дали ще са трендлинии енергийни или просто черти няма значение. има конфликт между двете които е начертал. къде е конфликта ?

послепис-аз сам най големия. греша рядко. стадата са мой специалитет.
    Last edited by Овча Мисъл; 14.06.2011, 07:57. Причина: слагам послепис
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ти си стадо Ей го доди Уфсътъ, дет ше ти го каже.
      ПРАСЧО е това е вече стадо бря
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрутро! Успешен ден!

Коментар

• Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
            и за теб ще направя компромис и ще ти отговоря. ето http://imageshack.us/photo/my-images/231/bokogega.jpg/
            Овчи мозък, добрутро!

Докато си го писала горното, сигурно си била вързана към доилния апарат. "Ти овца ли си, коч ли си, къв си ? " ....
            -----------------
            ТЛ (не ми се ще да я наричам така, защото колегата видимо е пуснал енергийна) - е пусната правилно, най-малкото защото обхваща много точки. Обаче мога и от части да приема напътствията ти, защото същата не е нужно да се пуска оттам с оглед на развитието на първата част, която е обхванала.
            По-интересното е, ако се вгледаш в нея Фнимателно с влажния си овчи поглед,може да изведеш едно от правилата за безопасност на anonimen komardjia.

Поздрави!

Коментар

• добро утро
              успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                Добро утро!
                Успешен ден на всички ЖИУОТНИ и друга трейдърска сган
                Мараба мисироци. Ако съм прав, днес трябва да направим още един импулс на горе, предвид:

和ろうそく

Last edited by Jay Gould; 14.06.2011, 07:58.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Добро утро!
                  Успешен ден на всички ЖИУОТНИ и друга трейдърска сган
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
                    лющи пшеничини бирюги и
                    аз съм курназ, щото само той
                    може да ми вземе стопа,
                    но съм го пратил да ПИЯНСТВА
                    абе става, малко е странен вкуса, а аз съм доста консервативен та след втората минах на конвенционална , та досега
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      ... ти мен увъжавшли мъ .....
                      не
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                        Дай идея ... от къде да тръгнем да се усъвършенствуваме?
                        Хмм ... много има да се говори и пише ако приемем че наистина си много добър, а ние сме прохождащи...
                        Измисли, как да се организират нещата така, че да не си губиш времето с нас индивидуално, а да си максимално ефективен и за себе си и за тези, които искат да научат, to upgrade themselves
                        аз не сам много добър. аз сам най големия. това не е обидно и ти го разбираш. браво. на верния път си за излизане от стадата. аз сега имам време защото си повредих крака докато карах ски на изкуствен сняг. ти имаш по малко себичност от колегите си тук. точно така трябва. зарежи форуми сайтове за мрън мрън и остани сам с пазара. това ще ти помогне да станеш вълк. вълците единаци са най едрите екземпляри. стадото постояно е манипулирано от всички страни. обвците дори не осъзнават че сами си плетат примките по гергиовден. това се доказва от съфорумците ти тук във форума. аз ще помисля как да помогна максимално много с времето което имам. не ме ласкай и не благодари. това не означава нищо за мен. сега болката в крака е малка и ще помисля повече за да ви вразумя.
                        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

аз сам най големия. тук сам за да помогна. имате голям кусмет че сам сред вас. възползвайте се и ще ви помогна.
                          Дай идея ... от къде да тръгнем да се усъвършенствуваме?
                          Хмм ... много има да се говори и пише ако приемем че наистина си много добър, а ние сме прохождащи...
                          Измисли, как да се организират нещата така, че да не си губиш времето с нас индивидуално, а да си максимално ефективен и за себе си и за тези, които искат да научат, to upgrade themselves
                          Мисионер

Коментар

сега ходенето по гледачки е в пикови стойности при населението. дал една позиция ще се развие според желанието ти зависи от компютри фундамент случайности и карма. на стадото не му трябва да пилее сили за д види дали ще излезе на плюс. по важо е овцете да излязат от стадото и да се научат да трейдват правилно. това е по важното за стадото. вместо да иска отговори дали ще стане позицията или не да пита как се стига до правилното трейдване
                            Хмм ... Даа. Прав си.
                            Мисля че в този форум, много хора се опитват и използват някакъв тип анализи преди вземането на решения. Аз не съм в тази група по няколко причини.
                            Ако си убеден, че можеш да бъдеш полезен на българското стадо - то със сигурност можеш да намериш аудитория.

Благодаря ти за вниманието.
                            Мисионер

Коментар

• аз сам най големия. тук сам за да помогна. имате голям кусмет че сам сред вас. възползвайте се и ще ви помогна.

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                                Какво имаш предвид?
                                Оценявам, че не съм на върха на вълната...
                                сега ходенето по гледачки е в пикови стойности при населението. дал една позиция ще се развие според желанието ти зависи от компютри фундамент случайности и карма. на стадото не му трябва да пилее сили за д види дали ще излезе на плюс. по важо е овцете да излязат от стадото и да се научат да трейдват правилно. това е по важното за стадото. вместо да иска отговори дали ще стане позицията или не да пита как се стига до правилното трейдване

Коментар

Working...
                                X