IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Брях Фетел не бил безгрешен
    Mdaaa.......
    Голямо състезание пак!!!!
    Драма до края
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
      Стигнал си почти.
      Две каси бира и Овчия ще ти отвори портите.

очевидно е , че сме по интересни от арменката
      или те отсвири
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        аха,
        още 5-6 поста и съм там
        Стигнал си почти.
        Две каси бира и Овчия ще ти отвори портите.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Браво Руки ! И ти си спечели одобрението на най-голямата Офца Очаквай еротично лично съобщение
          Овчи, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
          ударих гъза в тавана вече
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
            така е. както казах в правия път си. савсем малко работа ти остава. обясни на съфорумците fickata и bokogega защото са емоционални към мен.
            аха,
            още 5-6 поста и съм там

Коментар

• Браво Руки ! И ти си спечели одобрението на най-голямата Офца Очаквай еротично лично съобщение
              Овчи, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

скалпинг на форекса е оксиморон
                така е. както казах в правия път си. савсем малко работа ти остава. обясни на съфорумците fickata и bokogega защото са емоционални към мен.
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                  ...
                  Никога не се знае какво ще излезе накрая. ...
                  Ми кво - най -много да "излезе " Коко с питиетата който се плацика на плажа , докато " експерта " му цъка хиляди евро на платформата на Варчев
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Ми да чуя твоят анализ на Е/$ по дневна ако може?
                    Анализ може и да не мога да направя, ама мога да ти кажа входове и стопове по всеки фрейм на тая двойка, към текущия моментъ.
                    Върши ли ти работа и какво ще ми дадеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Ми да чуя твоят анализ на Е/$ по дневна ако може?
                      може да чуеш но не анализ. аз не анализирам. аз просто трейдвам. по дневна обаче не може. аз сам най големи и за това дневни фреймове ги оставям за стадото. преди няколко дена казах точно и ясно че ще казвам нива и ще правя коментари през тази седмица.

послепис-4un4o току що спечели 1000000 долара.
                      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Брях Фетел не бил безгрешен

Коментар

ако знаехте нямаше да пишете тук. кажи ми кво е скалпинг на форекса? защо се обиждате. аз не казвам нищо обидно. каквот не се знае аз ще ви кажа и ще излезете от стадото.не се дразнете че сам най големия. в това няма нищо лошо.
                          Най-голямата офца си, ама циганска ли си, еврейска ли си, ква си
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Верно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              таз арменка на края да не излезе арменец

Никога не се знае какво ще излезе накрая.
                              Тъй като гледам няма да има изненада.

Коментар

ако знаехте нямаше да пишете тук. кажи ми кво е скалпинг на форекса? защо се обиждате. аз не казвам нищо обидно. каквот не се знае аз ще ви кажа и ще излезете от стадото.не се дразнете че сам най големия. в това няма нищо лошо.

Коментар

Working...
                                X