IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    нямам спам или обида в нито един пост . като гледам градивните постове на съфорумците се разочаровам от стадата още повече. има много градивност в постовете ми но заслепените от емоции стадни души не могат да ги видят. аз ви показвам как се манипулира стадото на този пазар и въобще. и ще ви го докажа с факти.
    Доообре !
    Ти, циганин ли си, евреин ли си, арменец ли си, къв си ?
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
      Добрютро

С какво ти си полезен? предизвика запълването на форума с празни приказки и спам!За една седмица имаш постове колкото са моите за 4 години!

А беше време когато пишеха нормални хора ,темата беше градивна и се обсъждаха неща от "ВАЛУТНА ТЪРГОВИЯ"

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
      - Боже, колко мъка има по тоя свят,
      боже!...
      нямам спам или обида в нито един пост . като гледам градивните постове на съфорумците се разочаровам от стадата още повече. има много градивност в постовете ми но заслепените от емоции стадни души не могат да ги видят. аз ви показвам как се манипулира стадото на този пазар и въобще. и ще ви го докажа с факти.
      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Айде Честито Ви
        МИТИЧНОТО
        1.44444444444444444444444

Стопа ми замина точно там
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          ти как ги виждаш нещата за днес ?
          дай нива
          Снощи писах Иска, че за мен на дневен ред са късите, но стопа все още е далечен @465 Ако се гонят върхове за момента и входовете са на 1 или 5 минути с големи обеми, то тогава трябва да се разчита на нулеви стопове или на затваряне на част от поръчката на + и поставяне на минус стоп, за предотвратяване на загуби. А таргета около @42
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

намали си броя постове и картинки. бъди полезен на съфорумците си и ще си по добре. всички са хора и са равни. 10000 поста и не си показал една сделка. за кво си тук тогава?
            Добрютро

С какво ти си полезен? предизвика запълването на форума с празни приказки и спам!За една седмица имаш постове колкото са моите за 4 години!

А беше време когато пишеха нормални хора ,темата беше градивна и се обсъждаха неща от "ВАЛУТНА ТЪРГОВИЯ"

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
            - Боже, колко мъка има по тоя свят,
            боже!...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              и на цвят си я докарал, поне до 15:30
              Това целта. Търсих японка със зелена свещ, ама нъцки!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Бъркаш се
                ти как ги виждаш нещата за днес ?
                дай нива

Коментар

намали си броя постове и картинки. бъди полезен на съфорумците си и ще си по добре. всички са хора и са равни. 10000 поста и не си показал една сделка. за кво си тук тогава?
                  А ти показа една и трябва да те приемем за голям търговец, а ?
                  Ти, циганин ли си, евреин ли си, арменец ли си, къв си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    незнам , при мен нещата започнаха едно по едно да светкат за пробив на 47...
                    Бъркаш се

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      Ами не,аз имам такъв подпис,все пак и исках да те питам толкова ли си зле с този подпис или провокираш някои,не ме интересува кои е тои,явно не е стока.
                      А ти какви тъпотии говориш.Вече се сещам кои е стария ти ник.
                      Aми за да имаш подпис, първо трябва да имаш личност :eek и второ да имаш въображение :eek. При теб липсват и двете, безидейна хиено
                      Дай примери за тъпотиите дето говоря, иначе магарешкият ти рев чезне нейде из пространството. А дали имам стар ник eek:eek .... Да сложим един бас, ако искаш Единствено се притеснявам, че ще трябва да си търся печалбата, като съдия-изпълнител, щото мизерници, като теб, само гъостерицита ги оправя

Добро утро, колеги

Коментар

• и на цвят си я докарал, поне до 15:30
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Мараба мисироци. Ако съм прав, днес трябва да направим още един импулс на горе, предвид:

和ろうそく

Коментар

• незнам , при мен нещата започнаха едно по едно да светкат за пробив на 47 ,
                          днеска ще си проличи .......

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!
                            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

дали ще са трендлинии енергийни или просто черти няма значение. има конфликт между двете които е начертал. къде е конфликта ?
                              ще ти отговоря по късно ..... бързам

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                абе става, малко е странен вкуса, а аз съм доста консервативен та след втората минах на конвенционална , та досега
                                ..... и какво ..., не успяха да те излъжат с новата и реши да им се направиш на голям разбирач, като се освяткаш ли?

Коментар

Working...
                                X