Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМи да чуя твоят анализ на Е/$ по дневна ако може?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнението тогава, кой ли ще да е "моят" терен бе рЪб ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениевъъх божкеразпориха ме
-------------
...... имам напредъкРавен съм на Големия
Равни сте я, защото :
АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениев анализа ти от вчера имаш две много точни неща. първото е фразата-според моето броене. и второто точно нещо е-все още не е ясно къде е. всичко останало е мрън мрън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИ без туй си подкаран вече... едно чеверме да врътнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеНедей. Овчия е много сладък и е само мой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеСловоблудствата гледам, са достигнали чутовни висини днесЗатапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеАйде бегай бе смешник, не си на твой терен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеда възможно е.как става има в интернет.. няма дребни и слаби. всички сме равни. има само неосъзнати които са в стадото. работи повече и ще излезеш.разпориха ме
-------------
...... имам напредъкРавен съм на Големия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеНедей. Овчия е много сладък и е само мой.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеда възможно е.как става има в интернет.. няма дребни и слаби. всички сме равни. има само неосъзнати които са в стадото. работи повече и ще излезеш.Айде бре някой няма ли да се обади в психиатрията вече
Ти циганин ли си, евреин ли си, къв сиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеако мислите че това което пиша е спам и има конспирация помолете ме и аз ще спра да ви помагам. много точно ти обясних на въпроса ти за вход."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИ аз ли да очаквам лично сега или друг ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеовчи мозък
ще те питам нещо незначително, далече от колосалната ти компетенция.
Верно ли от личните може насрещния да ти засече IP-то и как става?
Дребен съм, слаб съм и малко страхлив и това ме вълнува .... екзистенциално ми е.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
Коментар