IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Шуми как ги прецака
    по-скоро се прецака като се върна , да го задминават вълчетата новобранци
    изпреварването обаче беше ценно. първото интересно нещо показано от него този сезон
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
      ако мислите че това което пиша е спам и има конспирация помолете ме и аз ще спра да ви помагам. много точно ти обясних на въпроса ти за вход.
      МОЛЯ, СПРИ ДА НИ ПОМАГАШ ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ГО ПРАВИШ ДО СЕГА !!!
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

...... помолете ме и аз ще спра да ви помагам. ......
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

и щеше да сгрешиш за пореден път. аз не се правя.аз просто сам най големия. нека да ти обясня по добре. когато се пита за вход въпреки че само входа е важен се посочва и фрейм. дано ме разбираш. надявам се. и в теб има потециал.
          И аз ли да очаквам лично сега или друг ден Хабиш се излишно Написах ти нещо сутринта Учи се в движение, че " ше ядеш гъостерицата " Та, какъв си ти, циганин ли си, евреин ли си. къв си

П.П. Пууу заболяха ме пръстите да го задавам тоз въпрос Дали да не взема да си го вкарам във визитката
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Словоблудствата гледам, са достигнали чутовни висини днес
            Айде бегай бе смешник, не си на твой терен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Не можеш,щото не си толкоз умен колкото се правиш, щом заговори за еврейските банки ми стана ясно,колко ги разбираш нещата.
              П.П.Има конспирация във форума толкова спам се изписа,а модито го няма
              ако мислите че това което пиша е спам и има конспирация помолете ме и аз ще спра да ви помагам. много точно ти обясних на въпроса ти за вход.
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                Стига бе, ти ще кажеш че си бъкет, във всеки имало потенциал.
                Много хубаво не е на хубаво.
                Я ти кажи кво си хортувахте на личните
                П.П.Малиии как се трупат постове със спам,по е лесно
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Шуми как ги прецака

Коментар

и в теб има потециал.
                    Стига бе, ти ще кажеш че си бъкет, във всеки имало потенциал.
                    Много хубаво не е на хубаво.

Коментар

и щеше да сгрешиш за пореден път. аз не се правя.аз просто сам най големия. нека да ти обясня по добре. когато се пита за вход въпреки че само входа е важен се посочва и фрейм. дано ме разбираш. надявам се. и в теб има потециал.
                      Фрейма е 1минута и с колко лота да се влиза
                      Last edited by bokogega; 12.06.2011, 23:37.

Коментар

• Знаете ли колеги, чудя ви се защо му обръщате внимание. Не виждате ли, че е някакъв глупав трол, който е дошъл да търси внимание. Колкото повече му обръщате, толкова повече се вдъхновява. Но ако го игнорирате, сигурно за час-два ще му стане скучно и ще си тръгне.
                        ПС Впрочем, прилича ми на един известен трол от друг форум, който се бил представил пак за някакъв посветен или нещо такова и беше оставил послания с "тайно познание". Така че, овчата тъпня май е даже трол подражател, а не оригинал...
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          ....

Дребен съм, слаб съм и малко страхлив и това ме вълнува .... екзистенциално ми е.
                          Аркадаш, да дойда да та завия и да ти изпея песничка кат си лягаш, а

Коментар

Верно ли от личните може насрещния да ти засече IP-то и как става?
                            Може, без проблем. Даже и с безплатен хостинг.

Коментар

овчи мозък
                              ще те питам нещо незначително, далече от колосалната ти компетенция.
                              Верно ли от личните може насрещния да ти засече IP-то и как става?

Дребен съм, слаб съм и малко страхлив и това ме вълнува .... екзистенциално ми е.
                              не мога да ти отговоря.няма въпрос.има написана глупост

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Продължаваме да печелим точки, като се правим умни.
                                "Братле" ако бехме у некоя кръчма, щях да те нападна пък ако ще и да ме съдиш след това
                                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Working...
                                X