IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    би могло но няма причина и индикация да стане. на ква база стигна до това невероятно решение ? излез от стадото и играй кросове които са повече технически трейдвани. франка не е хапка за всеки.
    Това беше добро.
    Но мисля, че анализите все по-рядко вече ще са реални.
    Благодаря ти.
    Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
      Играл съм го спрямо долара и еврото, като и в двата случая съм заложил, че ще върви нагоре (т.е. ще се обезцени). Не се сбъдна прогнозата ми и ми е интересно колко още силен ще става? Този тренд дали няма да спира вече и да се обръща.
      би могло но няма причина и индикация да стане. на ква база стигна до това невероятно решение ? излез от стадото и играй кросове които са повече технически трейдвани. франка не е хапка за всеки.
      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

кво ще кажа аз няма никво значение. има по важни за вас въпроси от това дали нещо ще стане или не. франк спрямо кво ?
        Какво имаш предвид?
        Оценявам, че не съм на върха на вълната...
        Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение

За домашна, мисли нещастнико, кой кого търси да напада и провокира във форума ( аз теб или ти мен ? ) и ще стигнеш до извода кой е болният
          Ами не,аз имам такъв подпис,все пак и исках да те питам толкова ли си зле с този подпис или провокираш някои,не ме интересува кои е тои,явно не е стока.
          А ти какви тъпотии говориш.Вече се сещам кои е стария ти ник.
          Last edited by SoKoLoV; 14.06.2011, 01:24.

Коментар

кво ще кажа аз няма никво значение. има по важни за вас въпроси от това дали нещо ще стане или не. франк спрямо кво ?
            Играл съм го спрямо долара и еврото, като и в двата случая съм заложил, че ще върви нагоре (т.е. ще се обезцени). Не се сбъдна прогнозата ми и ми е интересно колко още силен ще става? Този тренд дали няма да спира вече и да се обръща.
            Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
              Фицка,не си ми нито на акъла,нито на постовете,нито на нищо почти и си тръгнал да се обясняваш.Защо болна душице...

За домашна, мисли нещастнико, кой кого търси да напада и провокира във форума ( аз теб или ти мен ? ) и ще стигнеш до извода кой е болният
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                Може ли аз да задам един въпрос на "Овча Мисъл"?
                - Интересува ме прогнозата за Франка? Дали ще съм инвеститор или спекулант като го чакам да се възстано до позициите от преди седмица...
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• На всички лешове, дето кръжат из форума, обявявам примирие до утре, щот ми се спи Длъжни сте да го приемете, щото сте нищожества и като легна ви поставям пред свършен факт.

На колегите, лека
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Може ли аз да задам един въпрос на "Овча Мисъл"?
                    - Интересува ме прогнозата за Франка? Дали ще съм инвеститор или спекулант като го чакам да се възстано до позициите от преди седмица...
                    EUR/CHF съм на ниво 1.22 - зелено
                    Last edited by студен_сок; 14.06.2011, 01:10.
                    Мисионер

Коментар

• Фицка,не си ми нито на акъла,нито на постовете,нито на нищо почти и си тръгнал да се обясняваш.Защо болна душице...

Коментар

и за теб ще направя компромис и ще ти отговоря. ето http://imageshack.us/photo/my-images/231/bokogega.jpg/
                        Абе Офчи, нали беше тука за да помагаш ??? За кви компромиси говориш ???
                        Ти, циганин ли си, евреин ли си, арменец ли си, къв си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Отец,Трандафори къде си искам да коментираш тази сделкаВъпреки,че е печеливша има някои недостатъци,ти като най големиот ще ги откриеш
                          П.П.Или по точно,къде греша,за да има конкретен въпрос?
                          и за теб ще направя компромис и ще ти отговоря. ето http://imageshack.us/photo/my-images/231/bokogega.jpg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            Ха хаха,ей болен тип не ни занимавай с глупостта си....
                            Не с моята, с твоята се занимавам Наистина ли не го разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Дали олеквам пред теб.... ми е през маркуча А къде живееш е все тая, щото идиличната картинка в която участваш, може да се закачи във всеки град и село по света. Аз поне знам къде съм роден и кои са ми родителите, а на теб майка ти се чуди, кво да ти отговори, като питаш : " Кой е татко ? " И двамата с Уфсътъ имате потенциал....мммммм.... за лудницата
                              Ха хаха,ей болен тип не ни занимавай с глупостта си....

Коментар

моят потенциал е изявен и достигнал връхната си точка. личносните обиди не са хубаво нещо. ако има нещо което искаш да научиш за форекса или трейдинга попитай серьозно и аз ще ти отговоря подобаващо за да помогна в развитието ти. точка.
                                Изявен е да, ама та връхна точка мноо кафява бе Спри да я развиваш вече, че скоро с памперси ше ходиш
                                Имам въпрос, даже ше го удалжа, да имаш по-голям избор : Ти циганин ли си, евреин ли си, арменец ли си, къв си ?

П.П. Да обиждам такива като Соколов е душевна чикия за мен

Коментар

Working...
                                X