IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    гарантирам че няма да правя нищо подобно. не ме интересува какво ти е айпито и от къде пишеш. това не е важно за мен. можеш да ми вярваш. аз сам най големия на форекса.
    овчи мозък
    ще те питам нещо незначително, далече от колосалната ти компетенция.
    Верно ли от личните може насрещния да ти засече IP-то и как става?

Дребен съм, слаб съм и малко страхлив и това ме вълнува .... екзистенциално ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      ако не е с ринопластика арменката, верно си зле братле .
      запасите от бром как са ?

Не е. Чара е непокътнат.
      Нямам запаси, брома ми е далечен от двайсетина години насам.

Коментар

не мога да ти отговоря. няма въпрос. има написана глупост.
        Не можеш,щото не си толкоз умен колкото се правиш, щом заговори за еврейските банки ми стана ясно,колко ги разбираш нещата.
        П.П.Има конспирация във форума толкова спам се изписа,а модито го няма
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Продължаваме да печелим точки, като се правим умни.
          "Братле" ако бехме у некоя кръчма, щях да те нападна пък ако ще и да ме съдиш след това
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Словоблудствата гледам, са достигнали чутовни висини днес
            +1
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Словоблудствата гледам, са достигнали чутовни висини днес

Коментар

отново ти казвам че мога да бъда всякакав за теб. мога да бъда циганин евреин мюсулманин индиец. това не е важно. вървиш в грешна посока.поправи се и ще ти помогна. гарантирам.
                Не, не можеш За момента си измекяр Нейде да си прочел, че моля за помощ
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Кои са нивата за вход при евро долар на умниците като тебе и ако не си го разбрал пак ще го повторя,щото ние си нямаме друга работа в момента,пием си спамими си и така
                  Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

няма конспирации браточка. ти си в стадото и не можеш да разбереш че една голяма структура която има капитал може да ви манипулира както и когато си поиска. структурата може да е консорциум банки може да е централна банка можда са много големи играчи. те създават фундамента. ясно ли е ?. стадото е манипулирано постояно и по всякакъв начин. вие си мислите че не е така но грешите.
                    Абре браточка бай ти Гоце кога е минал по тоя път на коспирацията ти си си броил(a)тинейджърските пъпки по лицето
                    Те вече и учениците в осми клас знаят за тез банки и консорциуми,смешко
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

гарантирам че няма да правя нищо подобно. не ме интересува какво ти е айпито и от къде пишеш. това не е важно за мен. можеш да ми вярваш. аз сам най големия на форекса.
                      Ти НАИСТИНА си луд бре С какво си спечелил доверие до сега, че да ти вярва човека
                      А между другото, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        Ами ти му заговори еротично на Уфсътъ и клъвна
                        Офчииии сбъркал си форума А между другото, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
                        отново ти казвам че мога да бъда всякакав за теб. мога да бъда циганин евреин мюсулманин индиец. това не е важно. вървиш в грешна посока.поправи се и ще ти помогна. гарантирам.
                        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

това не е важно за мен. можеш да ми вярваш. аз сам най големия на форекса.
                          Аз те виждам, че си на-големия, толкова години ги търкам тия пътеки и по-голям от тебе не съм виждал.
                          Излъга ме, ще кликна.
                          Не съм лесен, да знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Не просто бушуват, а е истинско цунами.
                            Мярнах една арменка преди малко и ми изглежда като Джоли. Ще й скоча.
                            На около метър е.
                            ако не е с ринопластика арменката, верно си зле братле .
                            запасите от бром как са ?
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Няма да ти отворя личното, щото не искам да ме хванеш, че пиша от бункера на ЦК.

Като дръпна още едно може и да кликна, знае ли човек.

Коментар

Няма да ти отворя личното, щото не искам да ме хванеш, че пиша от бункера на ЦК.

Като дръпна още едно може и да кликна, знае ли човек.
                                Ами ти му заговори еротично на Уфсътъ и клъвна
                                Офчииии сбъркал си форума А между другото, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

Working...
                                X