IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    а и хормоните бушуват
    Не просто бушуват, а е истинско цунами.
    Мярнах една арменка преди малко и ми изглежда като Джоли. Ще й скоча.
    На около метър е.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      Овца май много сириозно си се зел за конспирацията,но явно май и ти не знаеш как става,а само си смучеш от пръстите,кое къде си прочел и чул
      няма конспирации браточка. ти си в стадото и не можеш да разбереш че една голяма структура която има капитал може да ви манипулира както и когато си поиска. структурата може да е консорциум банки може да е централна банка можда са много големи играчи. те създават фундамента. ясно ли е ?. стадото е манипулирано постояно и по всякакъв начин. вие си мислите че не е така но грешите.
      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Няма да ти отворя личното, щото не искам да ме хванеш, че пиша от бункера на ЦК.

Като дръпна още едно може и да кликна, знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          аз не разбрах въпроса. някой друг разбра ли те ?
          Кои са нивата за вход при евро долар на умниците като тебе и ако не си го разбрал пак ще го повторя,щото ние си нямаме друга работа в момента,пием си спамими си и така
          Last edited by bokogega; 12.06.2011, 23:14.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            И аз не го разбрах, а съм в разцвета на силите си. Особено в момента.
            а и хормоните бушуват
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

И аз не го разбрах, а съм в разцвета на силите си. Особено в момента.

Коментар

Прав си. И за двете.
                Не ми харесва обаче болднатото.
                Так или иначе на такъв въпрос няма как да се изрежеш в два реда.
                С това "ти ще ме разбереш" няма как да ме спечелиш.
                Имаш ли големи цици?
                Казват се вимета
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

стадото си мисли че фундамента е това кото излиза като новини и данни за страните и валутната общност към която са. това не е фундамента.след като стадото види излезлите дани и реши логически че като са вдигнали лихвата в еврото видиш ли това е предпоставка за интерес.обаче нещата са различни. фундамента е съвместна стратегия на големи играчи. ..

кръглите числа са фактор но не толкова голем колкот си мислят съфорумците. кръглите числа се търкат по дилинг отделите на маркет мейкъри големи банки и играчи заради математическия закон за закръгляне. ти ще разбереш мисля добре.
                  Прав си. И за двете.
                  Не ми харесва обаче болднатото.
                  Так или иначе на такъв въпрос няма как да се изрежеш в два реда.
                  С това "ти ще ме разбереш" няма как да ме спечелиш.
                  Имаш ли големи цици?

Коментар

ето накратко.не мога да смогва с постовете и ми е трудно. ти ще разбереш. стадото си мисли че фундамента е това кото излиза като новини и данни за страните и валутната общност към която са. това не е фундамента.след като стадото види излезлите дани и реши логически че като са вдигнали лихвата в еврото видиш ли това е предпоставка за интерес.обаче нещата са различни. фундамента е съвместна стратегия на големи играчи. та било то и държави в кавички. големите пари както им викат. тази стратегия обаче не се знае от стадото. то няма нито парите нито моща от знания да трейдва по толкова сложна машинация. кръглите числа са фактор но не толкова голем колкот си мислят съфорумците. кръглите числа се търкат по дилинг отделите на маркет мейкъри големи банки и играчи заради математическия закон за закръгляне. ти ще разбереш мисля добре.
                    Овца май много сириозно си се зел за конспирацията,но явно май и ти не знаеш как става,а само си смучеш от пръстите,кое къде си прочел и чул

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Овчи вдигам ръка и имам питане.Дай ми нива за вход,но не от графиката,а от тези на таблото,питанито ми е сериозно държа на точен отговор.
                      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

ето накратко.не мога да смогва с постовете и ми е трудно. ти ще разбереш. стадото си мисли че фундамента е това кото излиза като новини и данни за страните и валутната общност към която са. това не е фундамента.след като стадото види излезлите дани и реши логически че като са вдигнали лихвата в еврото видиш ли това е предпоставка за интерес.обаче нещата са различни. фундамента е съвместна стратегия на големи играчи. та било то и държави в кавички. големите пари както им викат. тази стратегия обаче не се знае от стадото. то няма нито парите нито моща от знания да трейдва по толкова сложна машинация. кръглите числа са фактор но не толкова голем колкот си мислят съфорумците. кръглите числа се търкат по дилинг отделите на маркет мейкъри големи банки и играчи заради математическия закон за закръгляне. ти ще разбереш мисля добре.
                        И от това цялото дето го избля, на какво ново ни научи
                        И аз да си попитам де, циганин ли си, евреин ли си, къв си
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Айде кажи за фундамента и за нивата на кръглите числа, дето истината била друга, че почнах третата и скоро ще бягам по клавиатурата като нестинарка и никой не мо'е да ме прочете.

Коментар

• Овчи вдигам ръка и имам питане.Дай ми нива за вход,но не от графиката,а от тези на таблото,питанито ми е сериозно държа на точен отговор.

Коментар

.... ако ти покажа техника която е в противоречие с твоя начин и разбиране за трейдване знаеш ли кво ще стане ?
                              ми нищо няма да стане. аз и сега познавам такива дето търгуват по различен начин от мен.
                              пием бира с кеф обаче с тях, не сме се разбили муцуните още .
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Първо ще й се присмеем. После ще я гледаме как е печеливша и няма да вярваме. След това ще я отречем. Накрая ще я приемем и ще почнем да я следваме.
                                Ефекта ще е зануляване. Дай да прескочим тия фази и да дрънкаме.
                                Мдааааа, старият Сун Дзъ

Коментар

Working...
                                X