IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Пиши си бре ама неща,които не се знаят,досега пишеш за неща изстрадани от повечето тук
    ако знаехте нямаше да пишете тук. кажи ми кво е скалпинг на форекса? защо се обиждате. аз не казвам нищо обидно. каквот не се знае аз ще ви кажа и ще излезете от стадото.не се дразнете че сам най големия. в това няма нищо лошо.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Ми да чуя твоят анализ на Е/$ по дневна ако може?
      Дали да не отворя и втори фронт
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

то тогава, кой ли ще да е "моят" терен бе рЪб ?
        тИливизията.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          въъх божке разпориха ме
          -------------
          ...... имам напредък Равен съм на Големия
          +1024

Равни сте я, защото :

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
            в анализа ти от вчера имаш две много точни неща. първото е фразата-според моето броене. и второто точно нещо е-все още не е ясно къде е. всичко останало е мрън мрън.
            Ми да чуя твоят анализ на Е/$ по дневна ако може?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              И без туй си подкаран вече... едно чеверме да врътнем
              Чакай да дръпна арменката, Овчия ще го сурнем някъде по пътя и ще играем Голото в камерен състав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                Недей. Овчия е много сладък и е само мой.
                таз арменка на края да не излезе арменец

Коментар

Словоблудствата гледам, са достигнали чутовни висини днес
                  в анализа ти от вчера имаш две много точни неща. първото е фразата-според моето броене. и второто точно нещо е-все още не е ясно къде е. всичко останало е мрън мрън.
                  Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

Айде бегай бе смешник, не си на твой терен.
                    Е щом темата която аз съм създал "не е мой терен" , то тогава, кой ли ще да е "моят" терен бе рЪб ?

Коментар

да възможно е.как става има в интернет.. няма дребни и слаби. всички сме равни. има само неосъзнати които са в стадото. работи повече и ще излезеш.
                      въъх божке разпориха ме
                      -------------
                      ...... имам напредък Равен съм на Големия

Коментар

И без туй си подкаран вече... едно чеверме да врътнем

Коментар

да възможно е.как става има в интернет.. няма дребни и слаби. всички сме равни. има само неосъзнати които са в стадото. работи повече и ще излезеш.
                          Така е, и в природата е така лъвът е равен на зайчето, сокола е равен на колибрито... абе равенства да искаш Айде бре някой няма ли да се обади в психиатрията вече
                          Ти циганин ли си, евреин ли си, къв си

Коментар

ако мислите че това което пиша е спам и има конспирация помолете ме и аз ще спра да ви помагам. много точно ти обясних на въпроса ти за вход.
                            Пиши си бре ама неща,които не се знаят,досега пишеш за неща изстрадани от повечето тук
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              И аз ли да очаквам лично сега или друг ден

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                овчи мозък
                                ще те питам нещо незначително, далече от колосалната ти компетенция.
                                Верно ли от личните може насрещния да ти засече IP-то и как става?

Дребен съм, слаб съм и малко страхлив и това ме вълнува .... екзистенциално ми е.

Коментар

Working...
                                X