IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Не знам колко е майтап, ама пазарът пусна кафево в гащите...
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнение
      Гърция: Папандреу предлага оставка, за да формират правителство на националното единство
      Първото социалистическо правителство падна. Следват и други.

Коментар

• http://www.reuters.com/article/2011/...75D6JK20110615
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          В Гърция днес е имало и грандиозна стачка, 25000 души са се били с полицията в Атина...
          Майтап работа
          http://www.youtube.com/watch?v=bepzgGqXlT0
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• В Гърция днес е имало и грандиозна стачка, 25000 души са се били с полицията в Атина...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Пфууу излезе късият Дау!!!!!!! Евалааааааа , много ме изпоти обаче, защото бях продал 5 контракта.........
              Каса.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнение
                Гърция: Папандреу предлага оставка, за да формират правителство на националното единство
                Тази новина америкосите я приеха като увъртане.
                Търпение му е майката...

Коментар

• Пфууу излезе късият Дау!!!!!!! Евалааааааа , много ме изпоти обаче, защото бях продал 5 контракта.........
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Гърция: Папандреу предлага оставка, за да формират правителство на националното единство

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      До 1.3969 подкрепа няма и затова предлагам да почнем с пийп-шоу ...После с покер и едно-друго , ше го докараме откъм тайминг и току-виж лимита ни излязъл
                      има има ама няма кой да я види >> опъни линийка от 1,2874 и 1,3969
                      оттам може да изкарате някой пип нагоре че е важна подкрепа ама внимателно да не затънете в лай**та
                      Last edited by Ебльо Еблев; 15.06.2011, 18:29.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Звучи много внушително !!!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=KHVP2anxbH8
                        Ехе Реде браво!!!това ми раздвижи кръвта,че ме поразпориха днес!Я поздрав http://www.youtube.com/watch?v=TxdoLFXgb6U

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                          Спарте , до 1,4198 има време да направим по един покер ....
                          До 1.3969 подкрепа няма и затова предлагам да почнем с пийп-шоу ...После с покер и едно-друго , ше го докараме откъм тайминг и току-виж лимита ни излязъл
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                            Купуват злато и йени защото не знаят къде ще ходят долара и еврото
                            да бяха ма питали >>> златото да се продава и иените също и да се купуват долари

Коментар

• Спарте , до 1,4198 има време да направим по един покер ....
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                "....Вземи панелите , трабанта ...Но въздухът ми остави !...."

Не беше лоша песен - един от химните на Декорацията :

http://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE
                                Ехх...всяка моя дума е под зоркото око на разследващите органи ...дерзайте , пък може и шоколадче да намерите ....
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X