IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Николайчо Николов чадо,за тебе аз съм най-големия,нали?Сутринта ти обещах 4343 и ей ти го на!

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Цър цър, мишките пак са скрили сиренето
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Извинявам се, объркал съм се, после видях.
        За бирите, днеска няма да мога.

Овча мисъл, това което казваш за схемата на действие на стадото, никога не съм го разбирал. И сега не разбирам защо, когато се образува флаг и трябва да му се проектира цел. Да, може и да я достигне, но да се проектира автоматично такава, особено ако няма дори още пробив на флага, не го схващам. Това за мен е изпаднал случай от последни стонове на надежда.
        Ок, дотук те разбрах. Но това го знам.
        Давай следващият урок.
        целите не се определят от това. така ви учат учебниците и сайтовете за мрън мрън. целите се определят от нива не от проекции.
        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          за първия въпрос не зная. не търгувам футболен резултат
          Само от форекс ли разбираш? Ти българин ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
            ясно разбираш буквално. научи какво стои зад една формация. идеята научи. разбираш ли ? ако пазара е ефективен няма да има толкова често убразувания които да вкарват в учебници за стадото зададъх ти въпроса защото написа нещо верно. какво движи пазара и кои са факторите. стадата играят ролята на хамали в този процес. закарват цената от ниво до ниво.
            Поучава ХОРАТА няква
            си Овча Мисъл
            Бу ха ха ха
            Преживяй си преживай
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Овча мисъл, стрелях напосоки в гугъла. Според него флаг е това: http://www.investopedia.com/terms/f/flag.asp
              Готов съм винаги да си попълня знанията.
              Сега да ти споделя малко размисли и страсти:
              Казваш, че преди 5 години си работил, като трейдър на пода (?) в някаква фирма някъде. Винаги съм си мислел, че за това трябва да владееш ПОНЕ един чужд език. А ти български не знаеш. Даже като си оправи проблема с клавиатурата, пак си тотално неграмотен. Мисля, че няма нужда да ти показвам грешките. Ако един човек не е успял да усвои толкова базисни и лесни познания като правописа на собствения си език, как би могъл да стане ракетен инженер?!
              Кажи ми колко години искаш да имам на пазара?

Такива, като тебе по форумите с лопата да ги ринеш. Появят се с голямата торба с големите думи и след няколко дни изчезват.
              Аз имам няколко специфични въпроса към теб:
              1. Колко %-та доходност върху първоначалната сметка направи за миналата година?
              2. Къде си плати данъците?
              3. Кой брокер ползваш?
              4. Колко ти е макс допустимия ливъридж от брокера и колко ливъридж ползваш ти при влизане в позиция? Колко ти е първоначалния риск към сметката, когато влизаш в позиция?
              Имам още няколко за по-късно.

П.П. Не приемай горното като нападка. Просто констатирам какво е дразнещо в появата ти и защо хората ти "скачат"

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                Искам да знам кой ще е шампион на премиършип догодина и по точно с колко точки пред втория, щото аз всъщност знам кой ще е първи, но не знам с колко.
                Също винаги ми е било интересно Анджелина Джоли бръсната ли е отдолу?
                готино хвана ме за неточния исказ. Анджелина Джоли е такава с много голяма вероятнос. само помисли за факта че служи на холивуд и ще е достатъчно. за първия въпрос не зная. не търгувам футболен резултат
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  ...... аз съм най-големият тука
                  Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  AЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧАДО !!!!!!!!
                  ......
                  Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                  .....аз сам най големия и няма нужда да се доказвам.
                  Ихууууууу,колко много големи тука!Да направим един тристранен турнир,а?Предлагам стил ,,свободен хамалски бой"!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Сега можеш и да обясниш
                    Защото флага за мен може да означава просто изчерпване на текущо пласираните обеми и време през което да се акумулират още такива, както и диапазон в който има обеми, но няма достатъчно само от едните и много по-малко от другите за да се продължи или ревърсне даденият тренд.
                    Питам сериозно, интересува ме какво можеш да кажеш.

Спарте, хайде намери си с някой друг да се заяждаш става ли. От теб не съм видял една полза досега. Освен празни бръщолевения без какъвто и да е аргумент и като те запитам било аз или някой друг някакъв въпрос, и се скриваш, като мишка
                    ясно разбираш буквално. научи какво стои зад една формация. идеята научи. разбираш ли ? ако пазара е ефективен няма да има толкова често убразувания които да вкарват в учебници за стадото зададъх ти въпроса защото написа нещо верно. какво движи пазара и кои са факторите. стадата играят ролята на хамали в този процес. закарват цената от ниво до ниво.

Коментар

нито една още, говорех за УбразУванието от поста на овчата мисъл. а той говореше за нещо дето се образУва

относно бирите.вероятно ще пием по една две с gambletrade. да те имаме ли в предвид ?
                      Извинявам се, объркал съм се, после видях.
                      За бирите, днеска няма да мога.

Овча мисъл, това което казваш за схемата на действие на стадото, никога не съм го разбирал. И сега не разбирам защо, когато се образува флаг и трябва да му се проектира цел. Да, може и да я достигне, но да се проектира автоматично такава, особено ако няма дори още пробив на флага, не го схващам. Това за мен е изпаднал случай от последни стонове на надежда.
                      Ок, дотук те разбрах. Но това го знам.
                      Давай следващият урок.
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Интересно, след изгърмяването на 12000 имаше незавидно малко стопове. Което подсказва, че явно инвестЕрите са ги преместили като са видели клането днес. Най-вероятно сега са някъде около 11970-60. Ама ако светне червено в 21 часа ще има хекатомба!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                          Сложих стопа на нула - 1.4490 и си чакам 1.4420, като за последна сделка
                          Ехааа сега поглеждам и то излязло, че даже време за контрене
                          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                            На мен на 1.4360 ми е лимита на късите от 1.4580 и 1.4438 и имам сложен бай лимит с цел 1.4550 и без стоп.
                            Бай от 4346 го залагам за 4380
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
                              Да да
                              ОбразУвание е , не говорим за образоване и училище а за образуване. Май повече от две бири си изпил

нито една още, говорех за УбразУванието от поста на овчата мисъл. а той говореше за нещо дето се образУва

относно бирите.вероятно ще пием по една две с gambletrade. да те имаме ли в предвид ?
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Овчата мисъл,
                                караш ме да се повтарям аз съм най-големият тука
                                днес обаче съм великодушен и затова ще ти позволя да се големееш следващите няколко часа

ПП пише се Образувание btw да не се бърка с ОбразОванието , където ти явно имаш малки пропуски
                                грешиш. правописа не е важен мисля. важно е кво се пише хващате се за правопис защото не можете да се хванете за друго. не бъдете дребнави.

Коментар

Working...
                                X