IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    когато аз преценя и чуствам комфорт
    кажи си го направо -- никога , ко се потиш с обяснения като ........

Коментар

това последното е верно. къде виждаш обеми от децентрализиран електронен пазар ? нива има много и за всички. кои са обаче значимите нива се пита в твоята задача
      Не говорех за форекс. В по-предното мнение, споменах, че съм на фючърси

Кои са значимите нива ?
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ююю бряяя кво СПА си напраих

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          ейййййййййй ПИСАТЕЛ
          кога търгуваш бе ?????
          когато аз преценя и чуствам комфорт
          Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

това последното е верно. къде виждаш обеми от децентрализиран електронен пазар ? нива има много и за всички. кои са обаче значимите нива се пита в твоята задача
            ейййййййййй ПИСАТЕЛ
            кога търгуваш бе ?????

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              В учебниците пише много глупости, но не във всички. Зависи кой какво е чел. Аз съм попадал на добри четива.
              Само че, с това което съм подчертал не съм особено съгласен. Това е отново фиксация. Само защото преди време, някъде се е спряла цената, консолидирала е и е формирала впоследствие подкрепа/съпротива, това не означава, че след n-бара период, ще се дори спре на тези нива.
              Аз например виждам че цената се движи и се пласират някакво количество обеми, докато цената се движи и тези обеми се пласират, аз не виждам защо това движение трябва да спира, само защото някъде в миналото е имало някакво ниво.
              Сега да погледнем другото.
              Нива, но не от предишни подкрепи/съпротиви, а например фибота, Ган, астрологии.
              Е това пък ако се използва от която и да е финансова институация ще е повече от страшно

Фибото може и да има някакъв резон, въпреки, че го считам леко за глупост. Но това си е мое мнение.

И да не забравяме, че от всички знания и разбирания, единственото, което е от значение накрая е, колко голям е станал акаунта от началният вложен капитал Той е определящият критерии за стойността на трейдъра и колко този трейдър е голям и велик.

ManUtd здрасти
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Хем си бос като стоножка ,хем си устат като десетглава ламя

Абе ахмак ,мислиш че е много лесно да броиш и да изчисляваш вълните в двете посоки ,и то на живо ,а не постфактум ли

Там където съм влязъл за корективна вълна си е имало основанието .
                Днес пазара реши да направи удължено ц в 5тата според мен .Погледни в понеделник в 4 часа сабахлян дали няма да свърши тая 1ва ,или 3/1 вълна от голям спад .Успех
                ще погледна , ахмак ......
                ко не е така ??

Коментар

абе кви такива маймуни юнайтетски се навъдиха --- Барса излена в почивка , иииии ??
                  аре , спама в българските борси и другите теми ..
                  и офце и бумбета / с никове от днес / и ........
                  бах таз тема --
                  is3584, сори! Няма да пиша повече
                  П.П. Овча мисъл, признавам, че отговорите ти са добри. Ако искам да те питам нещо, ще те намеря на лични.
                  Last edited by bombe; 10.06.2011, 18:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                    Само от форекс ли разбираш? Ти българин ли си?
                    не само от форекса да роден сам и живял в българия до известно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
                      Овча мисъл, стрелях напосоки в гугъла. Според него флаг е това: http://www.investopedia.com/terms/f/flag.asp
                      Готов съм винаги да си попълня знанията.
                      Сега да ти споделя малко размисли и страсти:
                      Казваш, че преди 5 години си работил, като трейдър на пода (?) в някаква фирма някъде. Винаги съм си мислел, че за това трябва да владееш ПОНЕ един чужд език. А ти български не знаеш. Даже като си оправи проблема с клавиатурата, пак си тотално неграмотен. Мисля, че няма нужда да ти показвам грешките. Ако един човек не е успял да усвои толкова базисни и лесни познания като правописа на собствения си език, как би могъл да стане ракетен инженер?!
                      Кажи ми колко години искаш да имам на пазара?

Такива, като тебе по форумите с лопата да ги ринеш. Появят се с голямата торба с големите думи и след няколко дни изчезват.
                      Аз имам няколко специфични въпроса към теб:
                      1. Колко %-та доходност върху първоначалната сметка направи за миналата година?
                      2. Къде си плати данъците?
                      3. Кой брокер ползваш?
                      4. Колко ти е макс допустимия ливъридж от брокера и колко ливъридж ползваш ти при влизане в позиция? Колко ти е първоначалния риск към сметката, когато влизаш в позиция?
                      Имам още няколко за по-късно.

П.П. Не приемай горното като нападка. Просто констатирам какво е дразнещо в появата ти и защо хората ти "скачат"
                      investopedia е една от значимите манипулации създавани за стадото. ако аз ти изкарам 100 примера от нея за тотално неверни неща ще повярваш. но няма да го направя. можеш да провериш сам. не гадайте излишно и не се вкарвайте в интриги. голям съм и не виждам нищо лошо от този факт точка. пак се хващате за правописа. не живея постояно в българия. говоря и пиша на 5 езика и все ми тая дали вярвате ил не. такова като мен има много много мало по форумите. това се вижда и в момента от това какъв интерес предизвиквам. проблема че хората ми скачат и се дразнят не е във факта че тона ми е остър и твърдя че зная много. проблема е в егоцентризма на хората. не съм обидил нокой личностно

- доходноста ми е 17 процента след данък и расходи
                      - къде не е въпрос който ще даде яснота. великобритания.
                      - в натуралния си трейдинг работя с брокери с достатъчно голями ликуидити пулове и задължително ес ти пи. кредитират ме няколко пъти размера на сметката. под 10 е.
                      - преди да започнеш със запитване за мъни мениджмънт попитай нещо друго.мъни мениджмънта винаги е отнесем към начина на трейдинг а не обратното

Коментар

• абе кви такива маймуни юнайтетски се навъдиха --- Барса излена в почивка , иииии ??
                        аре , спама в българските борси и другите теми ..
                        и офце и бумбета / с никове от днес / и ........
                        бах таз тема --

Коментар

тва да се чува
                          вече има зелен светофар за нагоре
                          п.с . вчера извади късмет с продажбите от 4630 / без да си чул стейтмънта / да си беше стоял с тях !! не да ги даваш пипоните за глупави покупки от 4510 ........
                          Хем си бос като стоножка ,хем си устат като десетглава ламя

Абе ахмак ,мислиш че е много лесно да броиш и да изчисляваш вълните в двете посоки ,и то на живо ,а не постфактум ли

Там където съм влязъл за корективна вълна си е имало основанието .
                          Днес пазара реши да направи удължено ц в 5тата според мен .Погледни в понеделник в 4 часа сабахлян дали няма да свърши тая 1ва ,или 3/1 вълна от голям спад .Успех
                          Last edited by tandem; 10.06.2011, 18:23.

Коментар

целите не се определят от това. така ви учат учебниците и сайтовете за мрън мрън. целите се определят от нива не от проекции.
                            В учебниците пише много глупости, но не във всички. Зависи кой какво е чел. Аз съм попадал на добри четива.
                            Само че, с това което съм подчертал не съм особено съгласен. Това е отново фиксация. Само защото преди време, някъде се е спряла цената, консолидирала е и е формирала впоследствие подкрепа/съпротива, това не означава, че след n-бара период, ще се дори спре на тези нива.
                            Аз например виждам че цената се движи и се пласират някакво количество обеми, докато цената се движи и тези обеми се пласират, аз не виждам защо това движение трябва да спира, само защото някъде в миналото е имало някакво ниво.
                            Сега да погледнем другото.
                            Нива, но не от предишни подкрепи/съпротиви, а например фибота, Ган, астрологии.
                            Е това пък ако се използва от която и да е финансова институация ще е повече от страшно

Фибото може и да има някакъв резон, въпреки, че го считам леко за глупост. Но това си е мое мнение.

И да не забравяме, че от всички знания и разбирания, единственото, което е от значение накрая е, колко голям е станал акаунта от началният вложен капитал Той е определящият критерии за стойността на трейдъра и колко този трейдър е голям и велик.

ManUtd здрасти
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Виждате ли ги? Големите как си играят! Красота -хищническа агресия в най-чист вид! Мишките крият сиренцето по-надълбоко, но големият шеф като каже Рииииияяуууууу и клати кораба с по 5-10 пункта. Е това време най го обичам!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Николайчо Николов чадо,за тебе аз съм най-големия,нали?Сутринта ти обещах 4343 и ей ти го на!

ШШШШШШШ-т още малце
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X