IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ебати колко глупости се изляха тук...ша ма извинявате ма не издържах
    приятна ви почивка и дано не вали щот чувам рибата къ ме вика да я хвана

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      Некой дя даде сигнал от къде ще контриме за 20-тина пипса
      На мен на 1.4360 ми е лимита на късите от 1.4580 и 1.4438 и имам сложен бай лимит с цел 1.4550 и без стоп.
      Състраданието не е добродетел

Коментар

• Еххх как се редактира
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          аз не променям имена в обръщението си кам вас и не обиждам личносно по този начин. само от този пример могга да си направя заключението че се намираш в началото на пътя по отношение на форекса. познанията са ми колосални. аз сам най големия и няма нужда да се доказвам. запитай се кво доказваш на себе си с тея 10000 поста
          AЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧАДО !!!!!!!!
          Докато не направиш поне 5 000 поста
          не покажеш 300-400 сделки, ти
          се забранява дори да си помислиш,
          че си ГОЛЕМ !!!!!!!
          И да знаеш, че е дошло времето
          за летното СТРИГАНЕ на ОВЦИТЕ
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            Овча мисъл,
            защо ми обясняваш за фундамента, та аз следя часа и цвета на новината, дори незнам какво тече, разбира се с някой изключения.
            Щеше ми се да видя нещо нарисувано от теб преди 15:30.

Благодаря все пак за вложения труд.
            сега е ясно кво си имал на ум под схема. не сам разбрал верно. това което пишеш е правилна тактика. чудесно е ако не си в стадото. аз не рисувам anonimen komardjia. нямам трендлинии канали. за трейд не ми е нужно. слагам само зони на подкрепи и сапротиви.
            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
              аз зная всичко. питай конкретно
              Искам да знам кой ще е шампион на премиършип догодина и по точно с колко точки пред втория, щото аз всъщност знам кой ще е първи, но не знам с колко.
              Също винаги ми е било интересно Анджелина Джоли бръсната ли е отдолу?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Ами продай го......като си сигурен...
                Han Krum чадо,
                дека ходиш, че се заборавихме
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                  Некой дя даде сигнал от къде ще контриме за 20-тина пипса
                  не ти трябва да го контриш...спусни се по течението достатъчно силно е за да те отведе до към 4230(лично мнение засега оправдано)

Коментар

• Цък цък, тук скалпирах
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Овчата мисъл,
                      караш ме да се повтарям аз съм най-големият тука
                      днес обаче съм великодушен и затова ще ти позволя да се големееш следващите няколко часа

ПП пише се Образувание btw да не се бърка с ОбразОванието , където ти явно имаш малки пропуски
                      Last edited by NYSERookie; 10.06.2011, 17:45.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
                        Овчи, аз съм просто бомбе и новобранец, но си харесвам и първата точка Я разгледай тук в рамките на 20-тина пипа след флага как се прехвърлят позции от играчите на лапнишараните И чети следващия път по-внимателно, pls!
                        това което си постнал в пример не е флаг. чета много внимателно. попълни знанията си и не виждай флагове за щяло и нещяло. флага конкретно е убразувание различно от небалансирана корективна структура. тазликата е в това че убразувания като един флаг са манипулирано наседени за стадата. ако имаш познания за пазарите години преди днешната дата щеше да се съгласиш. флаговете се убразуват умишлено от големи разпределени поръчки които имат за цел да провокират стадото да достигне дадено ниво.те са трикшот за игра по шаблон.
                        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Некой дя даде сигнал от къде ще контриме за 20-тина пипса
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Веднъж продавах. Сега ще чакам корекция до към 12040, и пак.
                            Ако падне 12000 директно ще тестваме 11900 още днес! Според мен.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Овча мисъл,
                              защо ми обясняваш за фундамента, та аз следя часа и цвета на новината, дори незнам какво тече, разбира се с някой изключения.
                              Щеше ми се да видя нещо нарисувано от теб преди 15:30.

Благодаря все пак за вложения труд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Ами продай го......като си сигурен...
                                Веднъж продавах. Сега ще чакам корекция до към 12040, и пак.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X