If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не променям имена в обръщението си кам вас и не обиждам личносно по този начин. само от този пример могга да си направя заключението че се намираш в началото на пътя по отношение на форекса. познанията са ми колосални. аз сам най големия и няма нужда да се доказвам. запитай се кво доказваш на себе си с тея 10000 поста
AЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧАДО !!!!!!!!
Докато не направиш поне 5 000 поста
не покажеш 300-400 сделки, ти
се забранява дори да си помислиш,
че си ГОЛЕМ !!!!!!!
И да знаеш, че е дошло времето
за летното СТРИГАНЕ на ОВЦИТЕ
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Овча мисъл,
защо ми обясняваш за фундамента, та аз следя часа и цвета на новината, дори незнам какво тече, разбира се с някой изключения.
Щеше ми се да видя нещо нарисувано от теб преди 15:30.
Благодаря все пак за вложения труд.
сега е ясно кво си имал на ум под схема. не сам разбрал верно. това което пишеш е правилна тактика. чудесно е ако не си в стадото. аз не рисувам anonimen komardjia. нямам трендлинии канали. за трейд не ми е нужно. слагам само зони на подкрепи и сапротиви.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Искам да знам кой ще е шампион на премиършип догодина и по точно с колко точки пред втория, щото аз всъщност знам кой ще е първи, но не знам с колко.
Също винаги ми е било интересно Анджелина Джоли бръсната ли е отдолу?
Овчата мисъл,
караш ме да се повтарям аз съм най-големият тука
днес обаче съм великодушен и затова ще ти позволя да се големееш следващите няколко часа
ПП пише се Образувание btw да не се бърка с ОбразОванието , където ти явно имаш малки пропуски
Овчи, аз съм просто бомбе и новобранец, но си харесвам и първата точка Я разгледай тук в рамките на 20-тина пипа след флага как се прехвърлят позции от играчите на лапнишараните И чети следващия път по-внимателно, pls!
това което си постнал в пример не е флаг. чета много внимателно. попълни знанията си и не виждай флагове за щяло и нещяло. флага конкретно е убразувание различно от небалансирана корективна структура. тазликата е в това че убразувания като един флаг са манипулирано наседени за стадата. ако имаш познания за пазарите години преди днешната дата щеше да се съгласиш. флаговете се убразуват умишлено от големи разпределени поръчки които имат за цел да провокират стадото да достигне дадено ниво.те са трикшот за игра по шаблон.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Овча мисъл,
защо ми обясняваш за фундамента, та аз следя часа и цвета на новината, дори незнам какво тече, разбира се с някой изключения.
Щеше ми се да видя нещо нарисувано от теб преди 15:30.
Коментар