If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понякога не е само до стоп , а е и до пазар ...Вчера имах дълги долар/канадец от 9760 със стоп на 9710 и ако доларът не беше паднал , сега щях да ги махна на печалба ..Но Цар Пазар , понякога го раздава като Пъдар с голямата тояга и не всичко може да се предвиди ....Но стопове задължително трябва да се слагат за да не клечи човек все върху молитвеното килимче
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
днес съм цял ден на Блумбърг телевизия САЩ. През цялото време дрънкат за Гърция... Даже започнах да мисля, че умишленно преекспонират ситуацията. Почти на всеки 15-20 минути имат репортажи, или отразяват срещата на ПапаАндрею и т.н.
Медиите са голяма сила...
Обръщам внимание колко аматьорски, или дори нарочно заблуждаващ сайт е този http://www.bloomberg.com/
Забележете само - ни дума за гърция или еврото сред големите заглавия, и следния велик извод - U.S. Stocks, Oil Fall on Manufacturing Data
.... Каква глупост. Незапознатият човек, може да повярва, че това е причина за спада. Истината е, че днес целия ден Дау следваше еврото, щом пробие подкрепа, и той дълбаеше..
Мдам, сега са сложили нещичко в заглавията и в статията, но късно, много късно...
Фицка , ходил ли си на тая забележителност => Valle de los Caídos ?
--------------------------------------------------------
Боко , за Оандата нищо сигурно , освен това че колега ми се оплака от сторниране на няколко сделки по за 20 ина -пипса за кратко време ....Обаче, те май имат и МТ4 , а моя човек не знам на коя платформа е ...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
До 1.3969 подкрепа няма и затова предлагам да почнем с пийп-шоу ...После с покер и едно-друго , ше го докараме откъм тайминг и току-виж лимита ни излязъл
Аз съм най големият,подкрепата е на 1.404444444444444
Отърси се от стадото,имаш потенциал
П.П.Снощи нещо спомена,за Оанда има ли някаква истина или се бъзикаше
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар