If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бокооооооо , Ефчето говореше за някъв Николай, ти пак мене намеси А защо прасетата, та тя ти отговори, но забрави да пропусне каква смесица от Дон Жуан и Казанова съм
Спарт, не съм ходил там.
Ефче нали се разбрахме нещо за тройките пак ли скандали почваме
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
В дни като днешния, паунда го купуват много през кросовете. С еврото ясно защо, но също и през къмодити валутите заради застрашения растеж.
А и да не забравяме, че той е третата световна валута и влиза в кошницата на reserve managers, които като продават евро, купуват 80% долари и 20% паунди. Образно казано.
Интересно ми е дали кабелът ще удържи на 1.60 и пак да си пусна дълги....
в крайна сметка риска за паунда е голям но
за еврото е по голям
така че сигурно има логика
Върхът сте - днес три фигури движение в най-големия мейджър - вие си говорите за Каварна.
Ей такива спекуланти искам да има в темата - с железни нерви!!!!!
то не че не се продава ами май еврото
обира почти цялото внимание в такава ситуация
и по този начин паунда остава относително
стабилен въпреки че е рисков
имам предвид че би трябвало да се продава наравно с еврото
В дни като днешния, паунда го купуват много през кросовете. С еврото ясно защо, но също и през къмодити валутите заради застрашения растеж.
А и да не забравяме, че той е третата световна валута и влиза в кошницата на reserve managers, които като продават евро, купуват 80% долари и 20% паунди. Образно казано.
Интересно ми е дали кабелът ще удържи на 1.60 и пак да си пусна дълги....
то не че не се продава ами май еврото
обира почти цялото внимание в такава ситуация
и по този начин паунда остава относително
стабилен въпреки че е рисков
имам предвид че би трябвало да се продава наравно с еврото
Защото Британия е смрадлив, мъглив остров, който има толкова общо с Европа, колкото и Танжер в Мароко. За тях е заделено специално място в дълговия ад, но първо ще се попекат на стагфлация и банкови фалити...
около 45% от оборота на ФОРЕКС минава през Лондонската скуеър майл.
Паунда е друга песен любовна, както фискалиста описва много образно ситуацията...
някой знае ли защо обикновенно при проблем с
европейският дълг паунда не пада?
Защото Британия е смрадлив, мъглив остров, който има толкова общо с Европа, колкото и Танжер в Мароко. За тях е заделено специално място в дълговия ад, но първо ще се попекат на стагфлация и банкови фалити...
Коментар