IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    каквото повикало, такова се обадило
    Ам Анелия кат га виках вчера, зако не са обади
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      СВИНЬО слушай кво ще ти нашепне сега Бате ти !!!!!
      Сега след малко излез от бидоня,
      погледни нагоре да видиш как Луната
      ще изчезне. Не трепери много !!!!!!
      Грухти си грухтиииииииииииииии
      Не свършва света сега !!!!
      Само Луната ще изчезне!!
      За теб света ще свърши най-късно
      декември или, ако си твърде непослушен
      и по-рано, но требе да захледнее, че
      мухите да поизчезнат :
      В гъола съм, в гъола съм Ше си развалям рахатя, зарад няква луна И кога след малко тука йош слънце грей ва
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        ...........
        Ай наздраве по едно малко мискетче
        http://www.youtube.com/watch?v=yO42V...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Нямаа да говоря повече с тева уаааа Ти си по-гоуемо свине и от мене Пуууу, шъ пофърна

каквото повикало, такова се обадило
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Аз имам мнение, ама неща да преча
            СВИНЬО слушай кво ще ти нашепне сега Бате ти !!!!!
            Сега след малко излез от бидоня,
            погледни нагоре да видиш как Луната
            ще изчезне. Не трепери много !!!!!!
            Грухти си грухтиииииииииииииии
            Не свършва света сега !!!!
            Само Луната ще изчезне!!
            За теб света ще свърши най-късно
            декември или, ако си твърде непослушен
            и по-рано, но требе да захледнее, че
            мухите да поизчезнат :
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Незнам,стоповете май са нож с две остриета.Въпреки,че и аз слагам,но май повече вреда ми нанасят отколкото ползаА може и да не са на правилното място,но кое е правилното място
              наздраве с биричка боко
              не са. много си е добре даже да има стопове
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                ко толку, ше ми решиш проблема с хемороидите.
                да ма прощават нежните и възпитани душички във форума
                Нямаа да говоря повече с тева уаааа Ти си по-гоуемо свине и от мене Пуууу, шъ пофърна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Иди , иди - снощи рових едни руски архиви в които беше споменат тоя Мемориал ...Нямам път нататък , иначе съм много навит да го разгледам ...

ПС : Днес четох ,че испанците от 2007 г. дискутират " целесъобразността" Му ,защото е място за политическо сборище на десницата ( Мемориалът е строен от полит.затворници по времето на Каудильо Франко
                  Чувал съм за него, но тъй като е на малко над 600 км от нас си трябва организация

П.П. Една от полициите в Испания, Гуардия Сивил, е създадена по времето на Франко. До ден днешен са най-големите гадове

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Понякога не е само до стоп , а е и до пазар ...Вчера имах дълги долар/канадец от 9760 със стоп на 9710 и ако доларът не беше паднал , сега щях да ги махна на печалба ..Но Цар Пазар , понякога го раздава като Пъдар с голямата тояга и не всичко може да се предвиди ....Но стопове задължително трябва да се слагат за да не клечи човек все върху молитвеното килимче
                    Незнам,стоповете май са нож с две остриета.Въпреки,че и аз слагам,но май повече вреда ми нанасят отколкото ползаА може и да не са на правилното място,но кое е правилното място
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Щи прошепне тя Да не осетиш, че акаш навътре и ти дишам във врата

ко толку, ше ми решиш проблема с хемороидите.
                      да ма прощават нежните и възпитани душички във форума

Коментар

...Спарт, не съм ходил там....
                        Иди , иди - снощи рових едни руски архиви в които беше споменат тоя Мемориал ...Нямам път нататък , иначе съм много навит да го разгледам ...

ПС : Днес четох ,че испанците от 2007 г. дискутират " целесъобразността" Му ,защото е място за политическо сборище на десницата ( Мемориалът е строен от полит.затворници по времето на Каудильо Франко
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                          Англия - търговска държава.
                          Паунда основен инструмент за регулиране на търговските обмени.
                          Англичаните много добре си управляват валутката и цялото царство живее на гърба на Европа и САЩ и Африка и така... като в приказките.
                          Това са несериозни твърдения по отношение на форекса. На мен не ми пречат, но не са използваеми за търговия.
                          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            При паунда няма риск, поне следващите 2-3 седмици.
                            Потвърдиха им ААА рейтинга, централните им банкери не говорят за увеличаване на техния QE, от седмица поне спаднаха очакванията за повишаване на лихвите там (преместиха очакванията за 2012). Няма сериозна причина да се продава паунда в момента. Виж как се държи с франка.
                            С долара е ясно защо става.
                            Англия - търговска държава.
                            Паунда основен инструмент за регулиране на търговските обмени.
                            Англичаните много добре си управляват валутката и цялото царство живее на гърба на Европа и САЩ и Африка и така... като в приказките.
                            Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Аз пък се чудя колко надоле
                              може да падне Еврото за
                              едно денонощие,,,,,,,,,,,,,,
                              Ми шоупрограмата почти е приключила... още 20 минутки. Моят индикатор е златото...
                              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                в крайна сметка риска за паунда е голям но
                                за еврото е по голям
                                така че сигурно има логика
                                При паунда няма риск, поне следващите 2-3 седмици.
                                Потвърдиха им ААА рейтинга, централните им банкери не говорят за увеличаване на техния QE, от седмица поне спаднаха очакванията за повишаване на лихвите там (преместиха очакванията за 2012). Няма сериозна причина да се продава паунда в момента. Виж как се държи с франка.
                                С долара е ясно защо става.

Коментар

Working...
                                X