If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
СВИНЬО слушай кво ще ти нашепне сега Бате ти !!!!!
Сега след малко излез от бидоня,
погледни нагоре да видиш как Луната
ще изчезне. Не трепери много !!!!!!
Грухти си грухтиииииииииииииии
Не свършва света сега !!!!
Само Луната ще изчезне!!
За теб света ще свърши най-късно
декември или, ако си твърде непослушен
и по-рано, но требе да захледнее, че
мухите да поизчезнат :
В гъола съм, в гъола съм Ше си развалям рахатя, зарад няква луна И кога след малко тука йош слънце грей ва
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
СВИНЬО слушай кво ще ти нашепне сега Бате ти !!!!!
Сега след малко излез от бидоня,
погледни нагоре да видиш как Луната
ще изчезне. Не трепери много !!!!!!
Грухти си грухтиииииииииииииии
Не свършва света сега !!!!
Само Луната ще изчезне!!
За теб света ще свърши най-късно
декември или, ако си твърде непослушен
и по-рано, но требе да захледнее, че
мухите да поизчезнат :
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Незнам,стоповете май са нож с две остриета.Въпреки,че и аз слагам,но май повече вреда ми нанасят отколкото ползаА може и да не са на правилното място,но кое е правилното място
Ай наздраве по едно малко мискетче
наздраве с биричка боко
не са. много си е добре даже да има стопове
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Иди , иди - снощи рових едни руски архиви в които беше споменат тоя Мемориал ...Нямам път нататък , иначе съм много навит да го разгледам ...
ПС : Днес четох ,че испанците от 2007 г. дискутират " целесъобразността" Му ,защото е място за политическо сборище на десницата ( Мемориалът е строен от полит.затворници по времето на Каудильо Франко
Чувал съм за него, но тъй като е на малко над 600 км от нас си трябва организация
П.П. Една от полициите в Испания, Гуардия Сивил, е създадена по времето на Франко. До ден днешен са най-големите гадове
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Понякога не е само до стоп , а е и до пазар ...Вчера имах дълги долар/канадец от 9760 със стоп на 9710 и ако доларът не беше паднал , сега щях да ги махна на печалба ..Но Цар Пазар , понякога го раздава като Пъдар с голямата тояга и не всичко може да се предвиди ....Но стопове задължително трябва да се слагат за да не клечи човек все върху молитвеното килимче
Незнам,стоповете май са нож с две остриета.Въпреки,че и аз слагам,но май повече вреда ми нанасят отколкото ползаА може и да не са на правилното място,но кое е правилното място
Ай наздраве по едно малко мискетче
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Иди , иди - снощи рових едни руски архиви в които беше споменат тоя Мемориал ...Нямам път нататък , иначе съм много навит да го разгледам ...
ПС : Днес четох ,че испанците от 2007 г. дискутират " целесъобразността" Му ,защото е място за политическо сборище на десницата ( Мемориалът е строен от полит.затворници по времето на Каудильо Франко
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Англия - търговска държава.
Паунда основен инструмент за регулиране на търговските обмени.
Англичаните много добре си управляват валутката и цялото царство живее на гърба на Европа и САЩ и Африка и така... като в приказките.
Това са несериозни твърдения по отношение на форекса. На мен не ми пречат, но не са използваеми за търговия.
Успех!
При паунда няма риск, поне следващите 2-3 седмици.
Потвърдиха им ААА рейтинга, централните им банкери не говорят за увеличаване на техния QE, от седмица поне спаднаха очакванията за повишаване на лихвите там (преместиха очакванията за 2012). Няма сериозна причина да се продава паунда в момента. Виж как се държи с франка.
С долара е ясно защо става.
Англия - търговска държава.
Паунда основен инструмент за регулиране на търговските обмени.
Англичаните много добре си управляват валутката и цялото царство живее на гърба на Европа и САЩ и Африка и така... като в приказките.
в крайна сметка риска за паунда е голям но
за еврото е по голям
така че сигурно има логика
При паунда няма риск, поне следващите 2-3 седмици.
Потвърдиха им ААА рейтинга, централните им банкери не говорят за увеличаване на техния QE, от седмица поне спаднаха очакванията за повишаване на лихвите там (преместиха очакванията за 2012). Няма сериозна причина да се продава паунда в момента. Виж как се държи с франка.
С долара е ясно защо става.
Коментар