IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    След няколко часа ще ударят 1.40, вие сте на философска вълна....
    Пълното лунно затъмнение ще започне в 22.22ч. да видим дали и ДАУ ще навлезе в такова.....
    или ще се намеси "невидимата" ръка на бб и ще върне малко пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      аз за малко минавам . на философска вълна съм .... не се притеснявайте, вършете си работата.
      Аааа и аз, стой да си бъбрим Няма сам аз да преча на свинаря я
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Изобщо не е заблуждаващ. Само трябва да добавят и US CPI и нямаше да имам забележки.

Проблемите в Европа се точат от седмици, но тригерът за днешното движение бяха данните от САЩ. - Говоря за американските борси и нефта.
        http://www.infostock.bg/forum/posts/.../620.page#1820

Muhahaha тригери мригери ,мухахахаха .Успех :

Коментар

• След няколко часа ще ударят 1.40, а вие сте на философска вълна....
          Пълното лунно затъмнение ще започне в 22.22ч. да видим дали и ДАУ ще навлезе в такова.....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            явно,
            само фицката ми обръща фнимание вече да го е..
            аз за малко минавам . на философска вълна съм .... не се притеснявайте, вършете си работата.

Коментар

явно,
              Зает съм... с Ефчето съм Друг си търси
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                стига бе .... мухляса вече на този маркет .
                явно,
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

струваше си дебненето
                  стига бе .... мухляса вече на този маркет .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                    това на мен ми прилича на 2В на 5 минутна.
                    Ти май не търгуваш такова ,
                    а някакъв сетъп беше,,,,,,,,,,??????
                    тц,
                    флагче на 5 мин, което напъва да пробие 30 WMA , входа беше на 1 мин, бара в 21.27
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Обръщам внимание колко аматьорски, или дори нарочно заблуждаващ сайт е този http://www.bloomberg.com/
                      Забележете само - ни дума за гърция или еврото сред големите заглавия, и следния велик извод - U.S. Stocks, Oil Fall on Manufacturing Data
                      .... Каква глупост. Незапознатият човек, може да повярва, че това е причина за спада. Истината е, че днес целия ден Дау следваше еврото, щом пробие подкрепа, и той дълбаеше..
                      Мдам, сега са сложили нещичко в заглавията и в статията, но късно, много късно...
                      Изобщо не е заблуждаващ. Само трябва да добавят и US CPI и нямаше да имам забележки.

Проблемите в Европа се точат от седмици, но тригерът за днешното движение бяха данните от САЩ. - Говоря за американските борси и нефта.

Коментар

струваше си дебненето
                        лонг @ 76 сто 71 цел 1.4206
                        КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                        това на мен ми прилича на 2В на 5 минутна.
                        Ти май не търгуваш такова ,
                        а някакъв сетъп беше,,,,,,,,,,??????
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Ам Анелия кат га виках вчера, зако не са обади
                          слънчасал си /за което ти завиждам гад с гад /
                          коментирам последните ти два поста, не вчерашните свалки с анелия

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            В гъола съм, в гъола съм Ше си развалям рахатя, зарад няква луна И кога след малко тука йош слънце грей ва
                            Надигни глава СВИНЬО СВИНСКА !!!!
                            ЛУНАТА Е НЕЙДЕ ТАМ !!!!
                            Теб те е страх нагоре да погледнеш
                            случайно железо да не видиш
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Обръщам внимание колко аматьорски, или дори нарочно заблуждаващ сайт е този http://www.bloomberg.com/
                              Забележете само - ни дума за гърция или еврото сред големите заглавия, и следния велик извод - U.S. Stocks, Oil Fall on Manufacturing Data
                              .... Каква глупост. Незапознатият човек, може да повярва, че това е причина за спада. Истината е, че днес целия ден Дау следваше еврото, щом пробие подкрепа, и той дълбаеше..
                              Мдам, сега са сложили нещичко в заглавията и в статията, но късно, много късно...
                              ти па ти па откри топлата вода ха честито
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• струваше си дебненето
                                лонг @ 76 сто 71 цел 1.4206

Коментар

Working...
                                X