IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Къде ги виждаш?
    Ми е ги на картинката бре
    Първата и третата. Едната с над 1000 мнения, другата със 197. И съдържанието им е различно.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      При мен виждам две теми с еднакво заглавие в началната страница на форума

А вие?
      Къде ги виждаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Каква тема бе Манков?
        При мен виждам две теми с еднакво заглавие в началната страница на форума

А вие?

Коментар

Само аз ли виждам двойно тази тема?
          Каква тема бе Манков?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Да,само ти! И аз не съществувам-привиждам ти се.
            Тогава и мен ме няма.
            Без "теб" няма "мен" ~~~

Коментар

Само аз ли виждам двойно тази тема?
              Да,само ти! И аз не съществувам-привиждам ти се.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Само аз ли виждам двойно тази тема?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    14:30 => M5 chart - FXPro Demo : O = 1.38022 : H= 1.38160 ; L=1.37970:C=1.37987

Това с червеното ти е в стопа ( бара от 14:30 ,щом в хисторито позицията ти е стопирана в 14:31 ) . И понеже в МТ4 ,а и другите масови бъкети цените по графиките са на BID, евентуално трябва да прибавяш към стопа и спреда (когато шортиш -иначе за лонгите не ти трябва ,щото BID=low ,а това е цената по която се изпълнява дългия стоп-лос)- освен ако не слагаш стоповете хаотично и после да се чудиш кво е станало ......

ПС: Данните са от демо на FXPro но при него( а и не само) всички котировки са еднакви ,независимо че формално идват от "отделни" сървъри .
                    Благодаря за обяснението,надявах се да греша,че иначе няма да е честно.То в тоя живот няма справедливост,но това е друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                      Поживем увидим. Я много раз упадал, много раз поднимался. И никогда не отступал Позабравил съм го руския а сега отивам да пия наздраве и приятна почивка.
                      повече от ясно е , че не ти е ясно за какво говорим
                      това ,че си падал и си се изправял няма да ти помогне на пазара. мисленето в сравнение , с което и да е друго бизнес начинание е коренно различно.
                      дано английския ти е по-добър от руския. ето ти нащо за начало.верно само надрасква повърхността , но ...........

ПП сори исках да кача Trading In The Zone-Mark Douglas ,нямам зип обаче, а инвестора неизвестно защо не позволява рар файлове да се качват.
                      ако не успееш да си я намериш, пиши, ще измисля начин
                      Last edited by NYSERookie; 21.10.2011, 20:56.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Поживем увидим. Я много раз упадал, много раз поднимался. И никогда не отступал Позабравил съм го руския а сега отивам да пия наздраве и приятна почивка.
                        Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Аз по принцип говоря КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!
                          ЩОТО ОТДАВНА ТЪРГУВАШ И ГО МОЖЕШ
                          Аз сутринта се бях развихрил на късото
                          взех всички възможни суингове на късата идея .
                          Бях сущинска КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                          и даже затова те поздравих, но не ти казах
                          защо
                          знам , че ги изкърти реда наблюдавах ти геройствата до 3733
                          само кражби от гадовете, колкото повече, толкова по-добре
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Фиче, и Рукито и Комарджито са ти казали доста верни неща. Ето съкратената версия - имаш да работиш върху себе си, не върху познанията си за пазара или някакви засукани техники за търговия... Те са следствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Fi4eto,
                              преди време тука имаше едно момиче. Предстоеше й операция в чужбина .... не знам какво стана с нея по натъка ... същата сподели, че се занимава от 4 години и първите 2 общо взето не знаела къде се намира, аз тогава бях на 6-8 месеца. като я чух щях да припадна, как така 2-3 години - срока ми се виждаше БЕЗУМНО голям. Това е положението Fi4eto.
                              В мениджмънта има един лаф "входна бариера". Форекса на пръв поглед няма такава бариера и затова изглежда елементарен за включване - отиваш при брокера 5-6 подписа и си готов. Не е като да си отвориш квартална бакалия - терен, разрешителни, оборудване, стока и т.н.т., а тука след 4-5 часа си на "борсата".

Във форекса обаче има една подробност - ВРЕМЕто, МНОГО ВРЕМЕ трябва да спреш да гледаш на него, като на "японска ядрена централа" (както се изрази). Не си губи времето, ако не можеш да си го позволиш. Няма смисъл от път извървян наполовина.
                              Споко само времето ще покаже какъв е моя случаи нали знаеш че момента да се пречупиш от демо на реал е решаващ а аз все още съм в тази фаза знам че си играя на руска ролетка ама в случая нямам кои знае кво за губене все пак от как се помня все съм се занимавал с неща с които много малко хора се справят та просто трябва да се поостоскам малко докато се адаптирам с реалната сметка и ситуация останалото е лесно Едва ли някои в този форум може да каже категорично че тия дни много често не се е загубвал в кои тренд точно сме
                              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Fi4eto,
                                преди време тука имаше едно момиче. Предстоеше й операция в чужбина .... не знам какво стана с нея по натъка ... същата сподели, че се занимава от 4 години и първите 2 общо взето не знаела къде се намира, аз тогава бях на 6-8 месеца. като я чух щях да припадна, как така 2-3 години - срока ми се виждаше БЕЗУМНО голям. Това е положението Fi4eto.
                                В мениджмънта има един лаф "входна бариера". Форекса на пръв поглед няма такава бариера и затова изглежда елементарен за включване - отиваш при брокера 5-6 подписа и си готов. Не е като да си отвориш квартална бакалия - терен, разрешителни, оборудване, стока и т.н.т., а тука след 4-5 часа си на "борсата".

Във форекса обаче има една подробност - ВРЕМЕто, МНОГО ВРЕМЕ трябва да спреш да гледаш на него, като на "японска ядрена централа" (както се изрази). Не си губи времето, ако не можеш да си го позволиш. Няма смисъл от път извървян наполовина.

Коментар

Working...
                                X