If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
26 октомври от много време е паметна дата.......от далечната '87г още и винаги ще си бъде паметна дата. Сега просто може да стане двойна паметна дата !
26 октомври от много време е паметна дата.......от далечната '87г още и винаги ще си бъде паметна дата. Сега просто може да стане двойна паметна дата !
Да е паметна, да е паметна, колко па да е паметна знам само че като я пуснаха тази новина пазара не знае на каде да хване а аз определено се чудя ква поза да заема нагоре или на доле
Толкоз ще са впечатля
колкото и МАНГО да налага МАНГО
ФАШИСТ и Есхибиционист си Реде веке съм наясно с тебе
и да не цапаме темата с валутите ..........тука му е местото за излияния http://www.investor.bg/forum/showthr...99#p1319134558
ПП. Как се казваха тез дет обичат да гледат ......... ? Може дъртия ми задник да не ги разбира тез неща
Европейските лидери обавиха, че на 26 октомври ще се състои втора среща на високо равнище, в случай че на 23 не се вземе окончателно решение, което доведе до поскъпването на еврото.
Коментар