IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако имаме връх, паунд-йена ще коригира многогодишното си възходящо движение поне до 220(23,8%).Все пак върха днес е като от 1998г.Вдигането на лихвите на йената ще подкрепи скоро шорта.
    Само че трябва периодично да се затваря част от позицията и да се поставят по-гори лимити, защото суапа си е минусов, все пак....
    Интересно ми е мнението на Хоската, който до момента е перфектен в тая двойка.Аз сега пък ще рискувам със "скалпиране", при това вече с ячка позиция......

Коментар

• дори не те познавам, за да седна да ти отговарям
      да си жив и здрав

успешна година

Коментар

• очакваниq за 2007

еur/usd- 1.14/15
        eur/cad -1,22-23
        gbp/usd- 1v1,72-79\
        usd/chf -1, 38-43
        gbp/chf- 2.39-2-68
        eur/chf -1. 59 -69,

сигнали е за без пари , ако искате да плащате , парите ги събира кукумявката , ама сега не може да ги поеме зощото го чука Бухала

Коментар

• Съгласен съм, Кукс, големи чудеса покрай тие лихви, аз засега в кабела ще влизам за 15-30 пипса докато не се прояснят нещата, което сигурно ще е към края на седмицата.
          Успех

Коментар

• гризли

Коментар

• Благодаря, аз значи трябва да съм от "Синовете на великата мечка"......
              Продавах евро от 1,2968 през 2997, 3005, 3015, последна полупка на 3035.
              Средна цена 1.2998
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• PLP, то това не е футболен мач.

ако някой е удължил сутринта, той отдавна си е прибрал профита.
                който е удължил над 1.30 го е направил с нисък стоп около 1.2980/90.

същото и в кабела.

бичи настроените днес със сигурност не са имали лош ден.

при добра преценка "мечките" в момента също са на добри позиции. (едит:с уговорката че става въпрос за мечки-интрадей трейдъри, а не за мечки-стоящи-постоянно-на-позиция трейдъри) но само най-смелите и бих казал безразсъдни мечки.

истината е някъде по средата.

за мен лично търговията през първите 2 дни от тази седмица не ме изненада с изненадите си, защото имах доста много опасения, породени от начина по който завърши миналата седмица.

фундаменталните решения за лихвите във Великобритания и Япония, които бяха в голяма степен изненада за пазара, също играят много силно своята роля и в началото на тази седмица.

според мен най-важна в случая е трезвата преценка.[/b]

Коментар

• kritelin, кабела все пак реши да почине малко за нагоре.

Коментар

• Алоооооооооооооооооооо къде сте бикове

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                      Шортнах паунд -йена и от 241,41, вместо да ми удари стопа, а него го закаачих на 242,10.Мнения?Ще търся поне 5 фигури надолу.
                      от кой ще ги търсиш ея 5 фигури? аз от 3-4 дена гелдам за селл ама пусто от дванайсет дена само бели барове и лека полека си катери. за да чакаш толкова надолу трябва да имаш сериозни предпоставки, засега виждам растящ паунд...дори и той да тръгне да пада което значи вдигане на долара а това означава вдигане в долар/йен...единствената възможност е як профиттейкинг в самия крос, но защо? няма причина.
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• някой играе ли gbp/cad- Дали не време за корекция на този страшен северен тренд???Аз я играя тази двойка само в полза на паунда,но сега просто едва се сдържам да нея скъся.Бих се радвал ако и някой друг сподели мнение по въпроса.

Коментар

• Двойния връх си проби основата и дава сигнал за връщане към 1,2985

Коментар

• Шортнах паунд -йена и от 241,41, вместо да ми удари стопа, а него го закаачих на 242,10.Мнения?Ще търся поне 5 фигури надолу.

Коментар

• Бля бля стига с т'ва нагоре, ще се изсипе някой.
                              Натоварен съм с 35 тона къси на средна цена 1,2998.
                              Не ми се бъхти пак нагоре.
                              Трайчо Костов съм,......снижил съм се и кротувам.
                              хехехехехехехе
                              Дипломата ми е готова за ядене.
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                                Първоначално изпратено от st10
                                Поздрави на всички и от мен
                                Някой вижда ли двоен връх при eurusd и връщане до 1,2985
                                Аз.
                                В момента съм къс.
                                Мисля, че е/$ продължава движението си в диапазона.
                                Двоен връх на М15? Супер! Нека го отиграем!:P

Лимит купува 3014, стоп 3006 и цел 3040.

"Правилният" вход по- общо погледнато е от 3002/03, но да уважим двойният връх все пак.

Коментар

Working...
                                X