If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ох, утре в Давос чичиковците с бастунчетата като се ядосат за мърлявия япон при паунда и еврото - опълченците от Давос / Форекс пикчърс презент/
едва ли...по-скоро ще хапнат, ще пийнат, тея три работи тях някакво временно засилване или отслабване на някоя валута не ги притеснява защото знаят че е временно пък и може да не са разбрали че има проблем. на нас ни се струва дълго времето през което гледам някакви стойност само защото прекарваме много време наблюдавайки ги.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
така не разбрах само кои корекции завършват с триъгълник ако някои знае нека помогне иначе отново Хоската пе4ели подобаващо от ренда на gbp/jpy може би един от малцината яхнали тренд а не законтрили браво
Аз не играя със сценарий за надолу, аз смятам че сме посока север(лично мнение).
Kiyosi Ito аз съм почитател на вълните, мн хора си мислят че тва е някаква измислца, но не е така.Само че нямам мн мн вяра точно на Елиот, аз си бачкам по Вълновия анализ на Нийли(той се основава на Елиот, но е мн по конкретен, с точно определени правила)
Още веднъж успех на всички!
П.С.
ПЛП като не знаеш нещо или не си сигурен, няма нищо лошо в това да питаш..а не да бързаш да говориш(в случая да пишеш), приятен и доходен ден!
чудесно, това е хубаво всички да имат различни гледни точки. още по-хубаво е когато всеки си излага вижданията т.е. казва аз съм нагоре защото имам такива и такива аргуменит, аз съм надолу защото очаквам това и това и виждам еди кое си така ще бъде супер. поздрави!
Аз не играя със сценарий за надолу, аз смятам че сме посока север(лично мнение).
Kiyosi Ito аз съм почитател на вълните, мн хора си мислят че тва е някаква измислца, но не е така.Само че нямам мн мн вяра точно на Елиот, аз си бачкам по Вълновия анализ на Нийли(той се основава на Елиот, но е мн по конкретен, с точно определени правила)
Още веднъж успех на всички!
П.С.
ПЛП като не знаеш нещо или не си сигурен, няма нищо лошо в това да питаш..а не да бързаш да говориш(в случая да пишеш), приятен и доходен ден!
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
не знам, всеки си брои както си му харесва. аз имам сигнал за бай на дневна, ако затворим над 3025 този сигнал ще е двоен. вероятно ще целим низходяща трендлиния от декемврийския връх някъде около 1,315-80
Коментар