IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nass
    Ох, утре в Давос чичиковците с бастунчетата като се ядосат за мърлявия япон при паунда и еврото - опълченците от Давос / Форекс пикчърс презент/
    едва ли...по-скоро ще хапнат, ще пийнат, тея три работи тях някакво временно засилване или отслабване на някоя валута не ги притеснява защото знаят че е временно пък и може да не са разбрали че има проблем. на нас ни се струва дълго времето през което гледам някакви стойност само защото прекарваме много време наблюдавайки ги.
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ох, утре в Давос чичиковците с бастунчетата като се ядосат за мърлявия япон при паунда и еврото - опълченците от Давос / Форекс пикчърс презент/

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
        Поздрави на всички и от мен
        Някой вижда ли двоен връх при eurusd и връщане до 1,2985
        Аз.
        В момента съм къс.
        Мисля, че е/$ продължава движението си в диапазона. Като минимум...

Коментар

• така не разбрах само кои корекции завършват с триъгълник ако някои знае нека помогне иначе отново Хоската пе4ели подобаващо от ренда на gbp/jpy може би един от малцината яхнали тренд а не законтрили браво
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
            има вероятност , който е дълъг на кабела от тези нива да ги затвори на 2.05 след 2-3 години
            , но........

Коментар

• има вероятност , който е дълъг на кабела от тези нива да ги затвори на 2.05 след 2-3 години

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Започва срутването в кабела....
                Куки не е смешно вече играя и него....., и съм зарязал любимата си двойка

Коментар

• Поздрави на всички и от мен
                  Някой вижда ли двоен връх при eurusd и връщане до 1,2985

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Започва срутването в кабела....

Коментар

• ......тогава да повлече и еврото .....[/img]

Коментар

• Започва срутването в кабела....

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                          Аз не играя със сценарий за надолу, аз смятам че сме посока север(лично мнение).
                          Kiyosi Ito аз съм почитател на вълните, мн хора си мислят че тва е някаква измислца, но не е така.Само че нямам мн мн вяра точно на Елиот, аз си бачкам по Вълновия анализ на Нийли(той се основава на Елиот, но е мн по конкретен, с точно определени правила)
                          Още веднъж успех на всички!

П.С.
                          ПЛП като не знаеш нещо или не си сигурен, няма нищо лошо в това да питаш..а не да бързаш да говориш(в случая да пишеш), приятен и доходен ден!
                          чудесно, това е хубаво всички да имат различни гледни точки. още по-хубаво е когато всеки си излага вижданията т.е. казва аз съм нагоре защото имам такива и такива аргуменит, аз съм надолу защото очаквам това и това и виждам еди кое си така ще бъде супер. поздрави!

Коментар

• Аз не играя със сценарий за надолу, аз смятам че сме посока север(лично мнение).
                            Kiyosi Ito аз съм почитател на вълните, мн хора си мислят че тва е някаква измислца, но не е така.Само че нямам мн мн вяра точно на Елиот, аз си бачкам по Вълновия анализ на Нийли(той се основава на Елиот, но е мн по конкретен, с точно определени правила)
                            Още веднъж успех на всички!

П.С.
                            ПЛП като не знаеш нещо или не си сигурен, няма нищо лошо в това да питаш..а не да бързаш да говориш(в случая да пишеш), приятен и доходен ден!
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• не знам, всеки си брои както си му харесва. аз имам сигнал за бай на дневна, ако затворим над 3025 този сигнал ще е двоен. вероятно ще целим низходяща трендлиния от декемврийския връх някъде около 1,315-80

Коментар

• doomsday

Ей не се ядосвайте няма значение с каква окръжност ще завърши една корекция , дори цената няма значени е важтното е кога - само времето.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X