IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от doomsday
    Добър ви ден, колеги
    Гледам че всички понаписахте нещо..кой селл, кой бай..!
    Аз съм биче, ето и моето мнение:
    Целия спад от 1.3360 до 1.2865 беше една корекция, която накрая приключи с триъгълник!Първа цел след пробива на горната линия на триъгълника(пробива на 1.2983) е 1.3120.Естествено голямата му преграда сега е нивото 1.3050/60 което е и опционно ниво.Така че аз си стискам дългите и при пробив на 1.3060 ше добавя още един лот!
    Успех на всички!
    Абе колега и аз съм зелен във форекса ама не съм чел досега корекция да завършва с триъгълник.
    ПЛП не съм много почитател на вълните но мисля че четвърта е корективна е често е триъгълник или 2 или 3 зависи от порядъка на вълната
    Което значи че чакаме 5 говорим за различни неща.Ако качим над3152 сценария за надолу се разваля защото навлизаме във вълна 2 -по мое мнение

Коментар

• До PLP

Така, виж ся, не гледай колко поста имам и да си правиш извода че съм зелен!Даже няма да си направя труда да обяснявам кои корекции завършват с триъгълник!Вземи прочети малко за корекциите защото нещо не са ти ясни, тва е единственото нещо което ще ти кажа!

П.С.
      С кво да завърши една корекция бе, с окръжност ли?!В голяма част от случаите корекциите приключват с триъгълник!Бааси как ме нервира само..!
      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Първоначално изпратено от doomsday
        Добър ви ден, колеги
        Целия спад от 1.3360 до 1.2865 беше една корекция, която накрая приключи с триъгълник!Първа цел след пробива на горната линия на триъгълника(пробива на 1.2983) е 1.3120.Естествено голямата му преграда сега е нивото 1.3050/60 което е и опционно ниво.Така че аз си стискам дългите и при пробив на 1.3060 ше добавя още един лот!
        Успех на всички!
        Абе колега и аз съм зелен във форекса ама не съм чел досега корекция да завършва с триъгълник.
        ПЛП не съм много почитател на вълните но мисля че четвърта е корективна е често е триъгълник или 2 или 3 зависи от порядъка на вълната
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• АЙДЕ СЕГА ОБРАТНО

Коментар

• Ако по ти се нрави, замени очаквания с убеждения.

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
              Добър ви ден, колеги
              Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                аз продължавам да ви убендавам че докато кабела лети еврото ще катери. кабела има горна страна на канал на 2,05 което отговаря на около 1,33/3350
                Явно не си достатъчно убендителен...:P

"Купуваме/продаваме очаквания. Съвсем логично е да очакваме... очаквания..." Из "Форекс парадокси и други забавни случки от живота на трейдъра"...

Коментар

• Добър ви ден, колеги
                  Успех на всички!
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• аз продължавам да ви убендавам че докато кабела лети еврото ще катери. кабела има горна страна на канал на 2,05 което отговаря на около 1,33/3350

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                      Първоначално изпратено от Mackata
                      Е това ако ми кажете, че не е ясен сигнал за обръщане, намирам си дипломата и си я изяждам.
                      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2033333
                      Продължението на вчерашното филмче подкрепя едно обръщане тук (до към 2940). Теоретично според модела не трябваше на има нива над 3029, но и така, както се получи до момента става. Пробив под ТЛ на текущото покачване ще потвърди начало на корекцията му.
                      И аз така ги виждам нещата.
                      Щото тия 35 ми тежат много на тоз баир, ша са изсипя.
                      Закона на 5 П
                      Перфектната
                      Подготовка
                      Предотвратява
                      Провала на
                      Представлението/Престъплението

Коментар

• Ами аз съм я приготвил се.....посолил съм я....зел съм си и сос 1000 острова........ще стане ясно.......хехехехехехе.
                        Не мисля, че ще търчим по баира повече....каталясах.
                        Закона на 5 П
                        Перфектната
                        Подготовка
                        Предотвратява
                        Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                          Е това ако ми кажете, че не е ясен сигнал за обръщане, намирам си дипломата и си я изяждам.
                          Продължението на вчерашното филмче подкрепя едно обръщане тук (до към 2940). Теоретично според модела не трябваше на има нива над 3029, но и така, както се получи до момента става. Пробив под ТЛ на текущото покачване ще потвърди начало на корекцията му.

Коментар

хехе да ти е сладко при такъв як импулс не трябва да се бърза със села освен ако американците не го подпукат с поне 100 пипа надолу което много ме съмнява.

Коментар

За сега да да видим дали КОКО ще се окаже прав за флаг-а ако затворим тук в 16:00 е много вероятно неговият сценарии да се изпълни. Успех.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Е това ако ми кажете, че не е ясен сигнал за обръщане, намирам си дипломата и си я изяждам.
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на

Коментар

Working...
                                X