If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тва дет си го написал са пълни простотии и само показва , колко много още ти липсва , за да станеш успешен търговец.
означава също , че ще отложиш края на трейдърската си кариера и ще започнеш работа малко по-късно в такъв случай спекулациите са въпрос на контрол, основно на the enemy within. ако себе си не можеш да контролираш и да спреш за няколко дни , къде си тръгнал
това пък в червеното, без да се обиждаш, ти гарантира фалита с мисленето , което показваш
Спрял съм за повече от неколко дни и почти не играя защото и аз съм го осъзнал това което ти ми казваш и просто си чакам нещата да се поуспокоят но за жалост не виждам светлина в тунела поне не и в обозримо бъдеще тая криза я превърнаха в небивалица направо
мерси РЕДА
в момента обаче по-добре да не ме слушат, бирата говори ,а егото суфлира. петък след обед не барам , ко ще и пищов у тиквата да ми опрат
Аз по принцип говоря КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!
ЩОТО ОТДАВНА ТЪРГУВАШ И ГО МОЖЕШ
Аз сутринта се бях развихрил на късото
взех всички възможни суингове на късата идея .
Бях сущинска КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
и даже затова те поздравих, но не ти казах
защо
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Със сигурност си прав но за жалост връщане на зад няма
откажа ли се сега пак ще почна няква работа и темата пак приключва за няколко год като предния път. Почнах работа в нестле и за 4 год и нещо не биах пипал форекс или сега или никогапросто оцелих наи неподходящия момент с прекалено малка сметка с последните възможни пари
тва дет си го написал са пълни простотии и само показва , колко много още ти липсва , за да станеш успешен търговец.
означава също , че ще отложиш края на трейдърската си кариера и ще започнеш работа малко по-късно в такъв случай спекулациите са въпрос на контрол, основно на the enemy within. ако себе си не можеш да контролираш и да спреш за няколко дни , къде си тръгнал
това пък в червеното, без да се обиждаш, ти гарантира фалита с мисленето , което показваш
значи си увреден
дай си почивка до края на месеца.ако тогава пак те е шубе , още почивка .шубето е предпоставка за грешки или по-рано ше затвориш или по-голям стоп ше оставиш.
Със сигурност си прав но за жалост връщане на зад няма
откажа ли се сега пак ще почна няква работа и темата пак приключва за няколко год като предния път. Почнах работа в нестле и за 4 год и нещо не биах пипал форекс или сега или никога просто оцелих наи неподходящия момент с прекалено малка сметка с последните възможни пари
Аз вече не смея да си отварям позиции а като си отварям седя на тръни и бързам да затварям щото пазара е като японска ядрена централа пред земетресение всеки момент мойе да рухне или да гръмне ебах таз валотилност ебах си касмета и се живо
значи си увреден
дай си почивка до края на месеца.ако тогава пак те е шубе , още почивка .шубето е предпоставка за грешки или по-рано ше затвориш или по-голям стоп ше оставиш.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
майстори майстори като им гледам майсторлъка да ги ... в майсторите
базик не са отнася за никой
все пак горе доло което си бях поставил за цел се изпълни за тая седмица
просто бях легнал и ми стана интересно
Тихо тихо !!!!!!!
Майстор се псува само на ум,
щото ще ти сложи ШАПКА в комина !!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар