IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Евро ще има и всички тез приказки са раздувки за рибоци.
    Германия и още 4-5 други държави ще продължат да го изполват. Но до 2-3 години ще се използавт и доста позабравени в Европа валути като драхма, ескудо, песета, лирета... В този смисъл краят на еврото като общоевропийска валута е предопределен!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
      Официално безработицата в момента е около 46%
      И второ, много съм малък, че да правя анализ аз Дали Гърция е богата или бедна. Цитирах "Блумберг"

Респект
      Официално безработицата е около 15%
      Май беше 15.2% но не съм сигурен.
      От де ги вадите тез 46% не мога да разбера
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        студен_сок чадо,
        гръцката държава е богата
        предимно на дългове !!!!
        Икономиката и е така структурирана,
        че буквално зависи на 1000%
        от наливането на европейски средства
        в държавните предприятия, селското
        стопанство и пенсионната и система.
        Ако мине плана утре ще видиш
        как до ШЕСТ месеца безработицата
        ще е над 20% и тогаз пак ела
        и говори колко била богата държавата !!!!
        Официално безработицата в момента е около 46%
        И второ, много съм малък, че да правя анализ аз Дали Гърция е богата или бедна. Цитирах "Блумберг"

Респект
        Last edited by студен_сок; 28.06.2011, 15:21.
        Мисионер

Коментар

Никой няма далавера някой да се срутва...
          Че кой ти говори за далавера?... Въпросът е, че не може да се предотврати! Ясно е, че всички ще загубят... Българинът е доста натрениран през последните 20 години, така че има някакъв имунитет и лесно няма да се даде на кризата... Но така или иначе, цялата световна икономика ще бъде погълната от масивна депресия! Дано на изхода на тази депресия не ни чака някаква война... Разбира се, ако има такава тя ще е съвсем различна от предните войни.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Чунчо, не си в час...
            1. Сатава нъпрос за физическото оцеляване на еврото като обща европейска валута.
            Наистина не те разбирам. Вкарал си си някакви фантасмагории в главата. Евро ще има и всички тез приказки са раздувки за рибоци.

Коментар

САЩ направиха театъра с Япония.
              Сега Европа (Германия, Франция) прожектират филма с Гърция...
              И сценариите стават все по-сложни и играчите по-злобни. Аз нямам нищо против, означава волатилност само

Между другото, Гръцката държава е една от най-богатите в смисъла на пропърти асетс. Държавата е собственост на много неща. Нямат обаче Поземлен регистър, което създава предподставки за много юридически проблеми... Най-актуалният за момента е Летището около Атина. И т.н...
              студен_сок чадо,
              гръцката държава е богата
              предимно на дългове !!!!
              Икономиката и е така структурирана,
              че буквално зависи на 1000%
              от наливането на европейски средства
              в държавните предприятия, селското
              стопанство и пенсионната и система.
              Ако мине плана утре ще видиш
              как до ШЕСТ месеца безработицата
              ще е над 20% и тогаз пак ела
              и говори колко била богата държавата !!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ако не им внесат отвън малко революция и да им грьмне комунистическата бомба със закъснител. Пък и сега както имат голям резерв много пушкала могат да си купят.
                Слушах днес транспортния минисътр на Китай, който каза че Новият влак е символ на Китайската Комунистическа Партия и прогреса (тясно свързани).
                Освен това, революциите стават само в гладни държави... Забрави Китай и революция... и заради други фактори.
                Китай ще осъзнае необходимостта от баланс, дано по-скоро да узрее (умственно)
                Мисионер

Коментар

Чунчо, не си в час...
                  1. Сатава нъпрос за физическото оцеляване на еврото като обща европейска валута.
                  2. САЩ им е през онази работа колко е курса на долара спрямо еврото... Единственото от значение за тух е цената на нефта. А е ясно, че слаб долар означава скъп бензин за средния хамериканец!
                  3. Китай диверсифицира резервите си за да поддържа живота на еврото. За Китай е важно да има алтернатива на долара. Ще направят големи жертви само и само да спасят еврото, но дали ще успеят се съмнявам. За Китай ЕС е стратегически геополитически партньор!
                  4. Въпросът вече не кой ще има по-голям износ. Играта вече е кой ще се срути първи! Защото първият ще обере огромната част от негативите, а последния ще бъде сравнително най-облагодетелстван. Аз лично съм заложил на следния ред - ЕС, САЩ, Китай!
                  Никой няма далавера някой да се срутва...
                  Въпросът е да се променят търговските баланси... Което означава стоки или валути... и т.н.
                  Last edited by студен_сок; 28.06.2011, 15:11.
                  Мисионер

Коментар

В близките 5 години, Китай ще се концентрира изключително И върху вътрешното потребление и върху Инвестиции в Европа...
                    Ако не им внесат отвън малко революция и да им грьмне комунистическата бомба със закъснител. Пък и сега както имат голям резерв много пушкала могат да си купят.

Коментар

За какво спасение говориш? Цяла европа има интерес от слабо евро, а Китай и Сащ от слаб долар. Те това е валутната война. Затова Китай диверсифицират резерва си от долари в евро за да подържат слаб долар и да си стимулират износа, а също искат и силно евро за да им са евтини стоките в Еврозоната.
                      Чунчо, не си в час...
                      2. САЩ им е през онази работа колко е курса на долара спрямо еврото... Единственото от значение за тух е цената на нефта. А е ясно, че слаб долар означава скъп бензин за средния хамериканец!
                      3. Китай диверсифицира резервите си за да поддържа живота на еврото. За Китай е важно да има алтернатива на долара. Ще направят големи жертви само и само да спасят еврото, но дали ще успеят се съмнявам. За Китай ЕС е стратегически геополитически партньор!
                      4. Въпросът вече не кой ще има по-голям износ. Играта вече е кой ще се срути първи! Защото първият ще обере огромната част от негативите, а последния ще бъде сравнително най-облагодетелстван. Аз лично съм заложил на следния ред - ЕС, САЩ, Китай!

Коментар

Китай.
                        "булет трейн" - високоскоростна ЖП връзка между Шанхай и Пекин. Тестове в момента. Официално в Петък откриване.
                        800 километра (или Мили). 5 часа път. 36млрд. Построена за 30 месеца - или 36 месеца... Скорост на движение 300 кл/ч
                        - Гордост на Китайската Комунистическа Партия!
                        - Не случайно Камерън се опитва да ги хване за инвеститори в Англия...
                        ...
                        Всичко ми се оцветява в жълто до 5 години... Хмм
                        В близките 5 години, Китай ще се концентрира изключително И върху вътрешното потребление и върху Инвестиции в Европа...
                        Мисионер

Коментар

И сценариите стават все по-сложни и играчите по-злобни. Аз нямам нищо против, означава волатилност само

Между другото, Гръцката държава е една от най-богатите в смисъла на пропърти асетс. Държавата е собственост на много неща. Нямат обаче Поземлен регистър, което създава предподставки за много юридически проблеми... Най-актуалният за момента е Летището около Атина. И т.н...
                          В момента Китай са най облагодетелствани: Силна Йена, силно евро = на 2 големи пазара за стоките им. долара не ги бърка и САЩ са им голям пазар плюс вътрешния пазар. това не прави ли над 2/3 от световния пазар.

Коментар

За какво спасение говориш? Цяла европа има интерес от слабо евро, а Китай и Сащ от слаб долар. Те това е валутната война. Затова Китай диверсифицират резерва си от долари в евро за да подържат слаб долар и да си стимулират износа, а също искат и силно евро за да им са евтини стоките в Еврозоната.

Мисионер

Коментар

Започва последната битка за спасяване на еврото... За съжаление обречена!
                              Last edited by 4un4o; 28.06.2011, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                                абе те да ме пуснат 150 пипса на долу, съм готов да вкарам коня в ряката ... лично аз

нещо друго?
                                един зад врата например ?
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X