Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеОфициално безработицата в момента е около 46%
И второ, много съм малък, че да правя анализ аз Дали Гърция е богата или бедна. Цитирах "Блумберг"
Респект
Май беше 15.2% но не съм сигурен.
От де ги вадите тез 46% не мога да разбера--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениестуден_сок чадо,
гръцката държава е богата
предимно на дългове !!!!
Икономиката и е така структурирана,
че буквално зависи на 1000%
от наливането на европейски средства
в държавните предприятия, селското
стопанство и пенсионната и система.
Ако мине плана утре ще видиш
как до ШЕСТ месеца безработицата
ще е над 20% и тогаз пак ела
и говори колко била богата държавата !!!!
И второ, много съм малък, че да правя анализ аз Дали Гърция е богата или бедна. Цитирах "Блумберг"
РеспектLast edited by студен_сок; 28.06.2011, 15:21.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеНикой няма далавера някой да се срутва...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧунчо, не си в час...
1. Сатава нъпрос за физическото оцеляване на еврото като обща европейска валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеСАЩ направиха театъра с Япония.
Сега Европа (Германия, Франция) прожектират филма с Гърция...
И сценариите стават все по-сложни и играчите по-злобни. Аз нямам нищо против, означава волатилност само
Между другото, Гръцката държава е една от най-богатите в смисъла на пропърти асетс. Държавата е собственост на много неща. Нямат обаче Поземлен регистър, което създава предподставки за много юридически проблеми... Най-актуалният за момента е Летището около Атина. И т.н...
гръцката държава е богата
предимно на дългове !!!!
Икономиката и е така структурирана,
че буквално зависи на 1000%
от наливането на европейски средства
в държавните предприятия, селското
стопанство и пенсионната и система.
Ако мине плана утре ще видиш
как до ШЕСТ месеца безработицата
ще е над 20% и тогаз пак ела
и говори колко била богата държавата !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАко не им внесат отвън малко революция и да им грьмне комунистическата бомба със закъснител. Пък и сега както имат голям резерв много пушкала могат да си купят.
Освен това, революциите стават само в гладни държави... Забрави Китай и революция... и заради други фактори.
Китай ще осъзнае необходимостта от баланс, дано по-скоро да узрее (умственно)Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧунчо, не си в час...
1. Сатава нъпрос за физическото оцеляване на еврото като обща европейска валута.
2. САЩ им е през онази работа колко е курса на долара спрямо еврото... Единственото от значение за тух е цената на нефта. А е ясно, че слаб долар означава скъп бензин за средния хамериканец!
3. Китай диверсифицира резервите си за да поддържа живота на еврото. За Китай е важно да има алтернатива на долара. Ще направят големи жертви само и само да спасят еврото, но дали ще успеят се съмнявам. За Китай ЕС е стратегически геополитически партньор!
4. Въпросът вече не кой ще има по-голям износ. Играта вече е кой ще се срути първи! Защото първият ще обере огромната част от негативите, а последния ще бъде сравнително най-облагодетелстван. Аз лично съм заложил на следния ред - ЕС, САЩ, Китай!
Въпросът е да се променят търговските баланси... Което означава стоки или валути... и т.н.Last edited by студен_сок; 28.06.2011, 15:11.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеВ близките 5 години, Китай ще се концентрира изключително И върху вътрешното потребление и върху Инвестиции в Европа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗа какво спасение говориш? Цяла европа има интерес от слабо евро, а Китай и Сащ от слаб долар. Те това е валутната война. Затова Китай диверсифицират резерва си от долари в евро за да подържат слаб долар и да си стимулират износа, а също искат и силно евро за да им са евтини стоките в Еврозоната.
2. САЩ им е през онази работа колко е курса на долара спрямо еврото... Единственото от значение за тух е цената на нефта. А е ясно, че слаб долар означава скъп бензин за средния хамериканец!
3. Китай диверсифицира резервите си за да поддържа живота на еврото. За Китай е важно да има алтернатива на долара. Ще направят големи жертви само и само да спасят еврото, но дали ще успеят се съмнявам. За Китай ЕС е стратегически геополитически партньор!
4. Въпросът вече не кой ще има по-голям износ. Играта вече е кой ще се срути първи! Защото първият ще обере огромната част от негативите, а последния ще бъде сравнително най-облагодетелстван. Аз лично съм заложил на следния ред - ЕС, САЩ, Китай!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеКитай.
"булет трейн" - високоскоростна ЖП връзка между Шанхай и Пекин. Тестове в момента. Официално в Петък откриване.
800 километра (или Мили). 5 часа път. 36млрд. Построена за 30 месеца - или 36 месеца... Скорост на движение 300 кл/ч
- Гордост на Китайската Комунистическа Партия!
- Не случайно Камерън се опитва да ги хване за инвеститори в Англия...
...
Всичко ми се оцветява в жълто до 5 години... Хмм
Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеСАЩ направиха театъра с Япония.
И сценариите стават все по-сложни и играчите по-злобни. Аз нямам нищо против, означава волатилност само
Между другото, Гръцката държава е една от най-богатите в смисъла на пропърти асетс. Държавата е собственост на много неща. Нямат обаче Поземлен регистър, което създава предподставки за много юридически проблеми... Най-актуалният за момента е Летището около Атина. И т.н...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗа какво спасение говориш? Цяла европа има интерес от слабо евро, а Китай и Сащ от слаб долар. Те това е валутната война. Затова Китай диверсифицират резерва си от долари в евро за да подържат слаб долар и да си стимулират износа, а също искат и силно евро за да им са евтини стоките в Еврозоната.
Между другото, Гръцката държава е една от най-богатите в смисъла на пропърти асетс. Държавата е собственост на много неща. Нямат обаче Поземлен регистър, което създава предподставки за много юридически проблеми... Най-актуалният за момента е Летището около Атина. И т.н...Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗапочва последната битка за спасяване на еврото... За съжаление обречена!Last edited by 4un4o; 28.06.2011, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеабе те да ме пуснат 150 пипса на долу, съм готов да вкарам коня в ряката ... лично аз
нещо друго?
един зад врата например ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар