IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Ей..голяма тишина тука ....я да ви разсея..еди виц..
    Двама цигани ходили на курс по английски. След време случайно се срещат и единия пита: - Сокерес ту ю? Другия отговаря: - Шукар съм, тенкю
    Къде точно трябваше да се смеем?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      14:24. Китай има голям интерес от стабилно евро -Меркел
      Започва последната битка за спасяване на еврото... За съжаление обречена!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 14:24. Китай има голям интерес от стабилно евро -Меркел

Ето кой също има интерес от слаб долар. Всички китайски стоки се пазаруват с долари.

Коментар

• Ей..голяма тишина тука ....я да ви разсея..еди виц..
          Двама цигани ходили на курс по английски. След време случайно се срещат и единия пита: - Сокерес ту ю? Другия отговаря: - Шукар съм, тенкю
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Значи книгите са 3 Как да търгуваме на финансовите пазари .Стратегии за търгуване на финансовите пазари и Приложен форекс Не знам откъде онлаин може да си ги поръчаш но във всяка книжарница като кажеш издателството ,автора и книгата може да ти ги доставят Коя от книгите е наи хубава не мога да ти кажа но има добри стратегии и са много добри за начало По нататък ти сам ще изградиш своя си стратегия
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              Нa български книгите на Светлин Минев ще ти свършат работа като за начало виж ги и трите Пък платформи валяло почни с МТ 4 като наи достъпна а по нататък сам ще разбереш коя е наи добрата за теб ако се обособиш като скалпер ще ти трябва добро изпълнение
              Благодаря ти за отговора "Trade". Би ли споделил, кое издание на книгата "Как да търгуваме на финансовите пазари" е най-добро и откъде е хубаво да си го поръчам или закупя? Едно от изданията (не знам кое точно) е изчерпано онлайн. Благодаря ти много за информацията

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Що? Ще транжират в кланница някой/и ли ?
                Да! Заема на комшиите и много цаца ....
                Last edited by Me4obubule4o; 28.06.2011, 13:49.
                Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Sokolov или си като малко хлапе на което са взели близалката или си пилето на Алън Паркър
                  А другият ти ник ли е това.
                  Май много умаваш,а не трябва.

Коментар

• Sokolov или си като малко хлапе на което са взели близалката или си пилето на Алън Паркър

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      В кланНиците се прави само кастриране

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                        По мое скромно мнение утре около 20:00 СЕТ, когато се приемат рестрикциите от гръцкия парламент ще има рязко движение на Е/Д на горе спрямо текущите нива. Също така в понеделник ще отворим с гап на горе след решението на ръководителите на страните членки за отпускане на транжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          +1024
                          .......Даже лимита съм го написал на 1.41666
                          То лимита е лесно , но по-важно е къде си писал стопа .И днес ме съмнява да падне до 1.41666- но може и да стане ....Тегава е ситуацията
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                            Принципно мисля, че сме в рейндж и ще слизаме към 1.4160/80 зоната. Въпросът е дали ще откажат мечките с тези непрекъснати скуийзове. Ако не успеят може и да слезем за тест на трендлинията около 1.38.
                            +1024
                            И аз така го мисля.......
                            Даже лимита съм го написал на 1.41666
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                              По мое скромно мнение утре около 20:00 СЕТ, когато се приемат рестрикциите от гръцкия парламент ще има рязко движение на Е/Д на горе спрямо текущите нива. Също така в понеделник ще отворим с гап на горе след решението на ръководителите на страните членки за отпускане на транжа.
                              абе те да ме пуснат 150 пипса на долу, съм готов да вкарам коня в ряката ... лично аз

Коментар

• Аз влязох у парите Ся се чудя да бягам ли от 4-те си късарки и да видя нива под 1.42 или да си стоя и да ходим на 1.44

Коментар

Working...
                                X