If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей..голяма тишина тука ....я да ви разсея..еди виц..
Двама цигани ходили на курс по английски. След време случайно се срещат и единия пита: - Сокерес ту ю? Другия отговаря: - Шукар съм, тенкю
Ей..голяма тишина тука ....я да ви разсея..еди виц..
Двама цигани ходили на курс по английски. След време случайно се срещат и единия пита: - Сокерес ту ю? Другия отговаря: - Шукар съм, тенкю
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Значи книгите са 3 Как да търгуваме на финансовите пазари .Стратегии за търгуване на финансовите пазари и Приложен форекс Не знам откъде онлаин може да си ги поръчаш но във всяка книжарница като кажеш издателството ,автора и книгата може да ти ги доставят Коя от книгите е наи хубава не мога да ти кажа но има добри стратегии и са много добри за начало По нататък ти сам ще изградиш своя си стратегия
Нa български книгите на Светлин Минев ще ти свършат работа като за начало виж ги и трите Пък платформи валяло почни с МТ 4 като наи достъпна а по нататък сам ще разбереш коя е наи добрата за теб ако се обособиш като скалпер ще ти трябва добро изпълнение
Благодаря ти за отговора "Trade". Би ли споделил, кое издание на книгата "Как да търгуваме на финансовите пазари" е най-добро и откъде е хубаво да си го поръчам или закупя? Едно от изданията (не знам кое точно) е изчерпано онлайн. Благодаря ти много за информацията
По мое скромно мнение утре около 20:00 СЕТ, когато се приемат рестрикциите от гръцкия парламент ще има рязко движение на Е/Д на горе спрямо текущите нива. Също така в понеделник ще отворим с гап на горе след решението на ръководителите на страните членки за отпускане на транжа.
Принципно мисля, че сме в рейндж и ще слизаме към 1.4160/80 зоната. Въпросът е дали ще откажат мечките с тези непрекъснати скуийзове. Ако не успеят може и да слезем за тест на трендлинията около 1.38.
+1024
И аз така го мисля.......
Даже лимита съм го написал на 1.41666
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
По мое скромно мнение утре около 20:00 СЕТ, когато се приемат рестрикциите от гръцкия парламент ще има рязко движение на Е/Д на горе спрямо текущите нива. Също така в понеделник ще отворим с гап на горе след решението на ръководителите на страните членки за отпускане на транжа.
абе те да ме пуснат 150 пипса на долу, съм готов да вкарам коня в ряката ... лично аз
Коментар