IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Абе чудя се на кого ми напомняш с тоя дълъг подпис ....Седа и си мислА и май само си седа ...Ше си отворя една фанта , за оросяване на мозъка ....Дано бананите с пижамите да бутнат еврото че да се сетя що ми е познат подписа ти като дължина , с този на един друг Оважаван Форумец
    Спарте,не си затурмозявай мозакот,язе сум си я,и единствениот,немам друг ник,е ся веке съм по долни гащи
    Не съди по подписо,подписи много,а че Македонията ми е като отрязана ръка,това е друга бира
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      някой да ми каже какво е волюма (обема) дето се вижда като сложиш мишката върху кендъла.какво озна4ават цифрите там редом с характеристиките на кендъла, питал съм разни разбира4и но никои не ми е обяснилпримерно ако от4ита 405 това броят сделки на този кендъл ли е или?
      Това са тиковете които приема/излъчва брокерът-бъкета ти от доставчика си на котировки и излъчва съответно към клиента !

Изобщо не го гледай защото на всеки брокер е различно и оттам и недостоверно ....Зависи от настройките на софтуера който приема / излъчва котировки и няма нищо общо с реалния пазар - тоест не става за анализ ....Книгите които твърдят ,че обема е от значение - ги мятай през терасата директно
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Абе чудя се на кого ми напомняш с тоя дълъг подпис ....Седа и си мислА и май само си седа ...Ше си отворя една фанта , за оросяване на мозъка ....Дано бананите с пижамите да бутнат еврото че да се сетя що ми е познат подписа ти като дължина , с този на един друг Оважаван Форумец
        Е и Боко ли е с чепетнайси ника
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          Не съм хора съкровище , Бот съм !
          Mай е време за смазване, че да не ми ръждясаш

Стоуни, брой на контрактите.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Чи ти не си ли хора, слънчице мое
            Не съм хора съкровище , Бот съм !
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• някой да ми каже какво е волюма (обема) дето се вижда като сложиш мишката върху кендъла.какво озна4ават цифрите там редом с характеристиките на кендъла, питал съм разни разбира4и но никои не ми е обяснилпримерно ако от4ита 405 това броят сделки на този кендъл ли е или?
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                ....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  Ех Фицка , хората заспаха ...само аз ти останах ...
                  Чи ти не си ли хора, слънчице мое Нас, младите и влюбени, сън не ни хваща, а пък и от лудории време не остава

Коментар

• Ех Фицка , хората заспаха ...само аз ти останах ...
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                      Хората, които живеят в областта Македония, имат право да се наричат Македонци, както Тракийците, Мизийците, Родопчаните, Добруджанците и т.н.
                      Колега, шегувам се ( и съм сериозен ). Не приемай коментара ми като заяждане с теб Тази тема знаеш, че е пиперлива и дълга. Разбира се, че всеки може да се самоопределя и нарича, както желае.
                      Аз ти разбрах приказката и съм сигурен, че ти си разбрал моята. Останалото са болни теми, които нека оставим засега.

П.П. Ееееееееее Василис Карас при Славиту Браво !!! Поздрав за всички !

Коментар

• Боко, зарежи географията и речи де ше оди доларот

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Искаш да кажеш на Българите в областта Македония
                          Хората, които живеят в областта Македония, имат право да се наричат Македонци, както Тракийците, Мизийците, Родопчаните, Добруджанците и т.н.
                          Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Повеке няма да питам, оти
                            да си остане конспирация !!!
                            За теб и ПРАСЧО СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ
                            http://www.youtube.com/watch?v=t-WnjVUBDbs
                            ПРАСЧО не ми отгодаря ама,,,,,,,,,,,
                            Питай Ред."Черпете не ме жалете,целият съм Ваш"
                            П.П.На 120км от Солуна града голема,се намирам

Коментар

Тази е национална история на Македонците.
                              Той ти говори за българска история,а ти за МакедонцитеШа се разберете

Коментар

Тази е национална история на Македонците.
                                Искаш да кажеш на Българите в областта Македония

Коментар

Working...
                                X