IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
    И все пак, мисля че Гърция, ще бъде тази държава отлюспена за урок... Около нова Година. Гледам стачките цял ден вече, поведението на опозицията...
    Урок ще бъде нужен, за Испания, Италия и другите тръгнали по пътя на "щракането с пръсти"...
    Благодарим ти Дянков
    Никой няма да бъде отлюспен. Не си фантазрайте. Ще измислят план и мерки и ще ги накарат да бачкат и да си плащат. В Гърция стачкуват държавните служители които са лапали досега бонуси на държавна работа и сега им идва голям зор. Частните фирми да не би случайно да раздават 14 и 15 заплати?

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ами защото това което се случва на планетата, като изключим времето ( на което също влияем донякъде ) се случва заради и със наше участие .
      Това не го знаех
      И прасетата вече се мислят за всевишни и всеважни
      Оня ден извънземните бяха в Лондон. Дошли са да вземат участие в дебата за Гърция
      Вечеряли са свинско със зеле
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Хем мижитурка ,хем крадлива ,все евра купува ,ами и плагиатства да го е.. мухахаха ахахаха .Успех

http://www.infostock.bg/forum/posts/list/620.page
        Last edited by tandem; 28.06.2011, 15:59.

Коментар

И все пак, мисля че Гърция, ще бъде тази държава отлюспена за урок... Около нова Година. Гледам стачките цял ден вече, поведението на опозицията...
          Урок ще бъде нужен, за Испания, Италия и другите тръгнали по пътя на "щракането с пръсти"...
          Благодарим ти Дянков
          Тоест един вид като издърпване на ухото на ученик Готов ли си да се обзаложиш, че Гърция или Испания, Италия, Португалия.... някоя от тях ще бъде извън съюза в близките години и ще си върне националната валута.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            А защо смяташ, че всичко което се случва все отнякъде трябва да се ръководи?!
            Ами защото това което се случва на планетата, като изключим времето ( на което също влияем донякъде ) се случва заради и със наше участие .
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

... Може би Една ще бъде отлюспена за урок... но може и да не е нужен урок.
              ...
              Благодарим ти Дянков
              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Тоест всичко се ръководи от някаква извънпланетарна сила
                А защо смяташ, че всичко което се случва все отнякъде трябва да се ръководи?!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  дългата @ 70 от 15.24 добре ли съм я взел или има още кво да се желае по отношение на входовете ми ?
                  добавка @ 07 стопа на 97 и цел 27
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                    Аре ситуирах се. Дойде му времето.
                    и да се научите, че за всичко си има време.
                    дългата @ 70 от 15.24 добре ли съм я взел или има още кво да се желае по отношение на входовете ми ?
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Аз ти говоря че никой не може да го предотврати ти пак ми говориш за далавери и за ползи... Разбери. Нещата понякога се случват не защото някой има далавера или полза да се случат, а просто защото не могат да се случат по друг начин!
                      Тоест всичко се ръководи от някаква извънпланетарна сила Стига деее .... Сериозен човек си.

Коментар

Аз ти говоря че никой не може да го предотврати ти пак ми говориш за далавери и за ползи... Разбери. Нещата понякога се случват не защото някой има далавера или полза да се случат, а просто защото не могат да се случат по друг начин!
                        Много филми гледаш.

Коментар

никоя държава няма полза да излиза от еврозоната.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            нещо друго?
                            Аре ситуирах се. Дойде му времето.
                            и да се научите, че за всичко си има време.

Коментар

Никой няма далавера някой да се срутва...
                              Въпросът е да се променят търговските баланси... Което означава стоки или валути... и т.н.
                              +

Коментар

Германия и още 4-5 други държави ще продължат да го изполват. Но до 2-3 години ще се използавт и доста позабравени в Европа валути като драхма, ескудо, песета, лирета... В този смисъл краят на еврото като общоевропийска валута е предопределен!
                                никоя държава няма полза да излиза от еврозоната. Освен валутата й да е неконвертируема. Може би Една ще бъде отлюспена за урок... но може и да не е нужен урок.
                                Истината между световните икономически сили е в БАЛАНСА. Това е осъзнато. В момента се търси...
                                До скоро действащият "ПАЗАРЕН" механизъм обрича Европа и Сащ... Което не е изгодно на Китай, Япония, Индия, Бразилия и т.н. и Русия
                                Мисионер

Коментар

Working...
                                X