IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Ода по неведомите пътища,Мискето и камата не оставям нивгаж
    Ам зако си смени сурата Ил си на неква мисия и си маскран сиге
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДЕКА ОДИШ БРЕ ВОЙВОДО ???!!! Таман оня ден питах за теб Ама тоз философин дет си го сложил... Зако са клехме навремето Сигур и мискета си остайл и са наливаш с некви гадости сега
      Ода по неведомите пътища,Мискето и камата не оставям нивгаж
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
        Малеее, ти си по-стар от мен бе човек
        Айде наздраве и много здраве.
        Каки ще има ли тази вечер на банкета???
        Кой знай какви маси си отрупал с вина и месарлъци...
        Абе,тук да на е пенсионерският клуб,май съм объркал форума
        П.П.Мамуне,жив и здрав

Коментар

• ПРАСЧО не вярвам да си гнуслив !!!
          Аз гнусливо ПРАСЕ не съм виждал досега !!!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Язе като по интелектуален ще ти отговоря,ПАЗАРЯ ГО ТУРИ НА МНОГО ЗНАЕЩИ,ЧЕТВЪРТИТ С КОНТРА ГАЙКА,та затуй е туй нервозничене,И ЯВНО СЕ ПРЕДАВА ПО ПОЛОВ ПЪТ
            ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДЕКА ОДИШ БРЕ ВОЙВОДО ???!!! Таман оня ден питах за теб Ама тоз философин дет си го сложил... Зако са клехме навремето Сигур и мискета си остайл и са наливаш с некви гадости сега
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Малииии как са охърляви темата Гнусна рабта Или е гаден летен грип, или е колумбийски грип, или пък... птичи грип Не знам, не съм доктор Затуй ако няма компетентни мнения относно трейдинга, моля за доктор, който да ни открехне ква е таз нова чума, има ли лек и предава ли се по полов път
              Язе като по интелектуален ще ти отговоря,ПАЗАРЯ ГО ТУРИ НА МНОГО ЗНАЕЩИ,ЧЕТВЪРТИТ С КОНТРА ГАЙКА,та затуй е туй нервозничене,И ЯВНО СЕ ПРЕДАВА ПО ПОЛОВ ПЪТ

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                snot, а на полски glut
                значи според всички правила на езикознанието сополов на английски е снотсон, а на полски - глутски
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• позиции Дино

EUR/USD
                  селл 1.4373 ( 20 лота )
                  таргет 1.4329 (изпълнена, но не реализирана, заради лакомийка)

Целта се чака отново.

XAGUSD
                  селл 40.29
                  таргет 39.85

Поздрави на всички и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    нема,
                    привилегирован е гада.дращи у политиката и генерира импресии като дразнител
                    Да е дразнител, да е дразнител
                    КОЛКО ДА Е ДРАЗНИТЕЛ
                    Дразни ПРАСЧО главно,
                    а на мен това ми харесва
                    Той даже каза, че щял да престане да
                    пише , но не го направи, щото явно
                    работодателя му не разрешава !!!

Коментар

• Малииии как са охърляви темата Гнусна рабта Или е гаден летен грип, или е колумбийски грип, или пък... птичи грип Не знам, не съм доктор Затуй ако няма компетентни мнения относно трейдинга, моля за доктор, който да ни открехне ква е таз нова чума, има ли лек и предава ли се по полов път

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584
                        За тоз Сополов баннн нема ли ??
                        нема,
                        привилегирован е гада.дращи у политиката и генерира импресии като дразнител
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          ... гледам ПАМУКА
                          ...
                          Мани го памукъ ...Гледай дренките - в тия дъждове ше порастнат като мушмули и от една кофа материал ше извадиш 100 кила ракия ....Ако туриш 60 кила захар , де
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            Не бе съкровище , натягам му се ...правя му впечатление ...да не ми вика вече Бот!
                            бота се сдоби със съзнание
                            имаме си AI у форомат вече
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Охооооо, кво става тука Ти да не водиш тайна кореспонденция с Анон
                              Не бе съкровище , натягам му се ...правя му впечатление ...да не ми вика вече Бот!
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Кви Че си купуваме по-евтини гащи ли
                                То тва е без значение за теб ПРАСЧО,
                                ЩОТО ТИ ОДИШ БЕЗ гащи !!! D:

Коментар

Working...
                                X