IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Внимавай с басовете Кво правиш кво струваш, пази си 500 еврака за 1.6051
    Събирай, събирай...
    Last edited by X_Y; 28.06.2011, 16:13.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      1. Първият закон на финансите гласи: Кредит който няма как да бъде върнат, няма да бъде върнат!
      2. Няма как да накараш някой да бачка ако той няма работа. Трябва да му осигуриш работа... за да ти връща заема... и то много добре платена... щото заемите са огромни... Е, не се шегувай!
      Майсторе, няма как да накараш Гърците да работят първо. И второ... няма работна ръка. Разбиранията за трудови навици в Европа и Гърция са на различните полюси. За това Гърците ще се направят на отворени около Ноември и ще си предпочитат независимостта (туризъм и лека индустрия). Което пък до 6 месеца ще ги доведе отново до просешка тояга.
      Лошото е, че в такъв сценарий, България става следващия бушон на Балканите. А ние сме много по слабо обвързани с Европа (може би поради тази причина). Изглежда Европа свършва до ... Дунава... без значение ние какво си представяме и искаме...
      Мисионер

Коментар

• http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Взе ли си твойто бе диване Или на 1 пип остана Аре, че план имам да гоня Да не бях казал че до 1.44 няма да пипам, пак щях да отвъртя късо

не съм още на един пип остана гада
          стопа на нула на добавката и преместих таргета на 37 основната е с таргет 4400
          днес лакомията ме гони и съм решил интрадей суинг да търгувам
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Аз слагам бас с теб ! ОК ?
            Внимавай с басовете Кво правиш кво струваш, пази си 500 еврака за 1.6051

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Ще измислят план и мерки и ще ги накарат да бачкат и да си плащат.
              1. Първият закон на финансите гласи: Кредит който няма как да бъде върнат, няма да бъде върнат!
              2. Няма как да накараш някой да бачка ако той няма работа. Трябва да му осигуриш работа... за да ти връща заема... и то много добре платена... щото заемите са огромни... Е, не се шегувай!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                баси нещастното прасе !
                няма си подпис
                Взе ли си твойто бе диване Или на 1 пип остана Аре, че план имам да гоня Да не бях казал че до 1.44 няма да пипам, пак щях да отвъртя късо

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                  няма каквото да се желае.
                  защото изпълнението ти е аналогично. .....
                  мисля, че кьорав ПА-тър да беше пред екрана, щеше да го хване.
                  дойде ми плитко за добавка

точно щото беше плитко си беше за добавка
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                    Бутилка 1л Бърбън между 60-99 лева.
                    ...
                    Но искам от днес 1 година времеви интервал.
                    Аз слагам бас с теб ! ОК ?
                    Last edited by X_Y; 28.06.2011, 16:16.
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      дългата @ 70 от 15.24 добре ли съм я взел или има още кво да се желае по отношение на входовете ми ?
                      няма каквото да се желае.
                      защото изпълнението ти е аналогично. .....
                      мисля, че кьорав ПА-тър да беше пред екрана, щеше да го хване.
                      дойде ми плитко за добавка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Да се случва заради твоето участие е едно, а да се случва под твое ръководство е съвсем друго.
                        Разбра, че нямах предвид мое и твое. Ние сме някъде в морето А, че е под нечие ръководство. ДА !
                        Last edited by X_Y; 28.06.2011, 16:17.

Коментар

Тоест един вид като издърпване на ухото на ученик Готов ли си да се обзаложиш, че Гърция или Испания, Италия, Португалия.... някоя от тях ще бъде извън съюза в близките години и ще си върне националната валута.
                          Бутилка 1л Бърбън между 60-99 лева.
                          ...
                          Но искам от днес 1 година времеви интервал.
                          Почти съм убеден че ще бъде Гърция, но ако може да вкараме като заподозряни всички държави членки на Еврозоната...
                          Last edited by студен_сок; 28.06.2011, 16:03.
                          Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata
                            Модераторите, защо сте ми изтрили подписа ?
                            баси нещастното прасе !
                            няма си подпис

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Хем мижитурка ,хем крадлива ,все евра купува ,ами и плагиатства да го е.. мухахаха ахахаха .Успех
                              който е глупав се учи да плагиатства , кръстник .иначе как че краднем ?
                              успех и на тебе

Коментар

се случва заради и със наше участие .
                                Да се случва заради твоето участие е едно, а да се случва под твое ръководство е съвсем друго.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X