Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАйде заспахте !!!!
То и на мен ми се дреме,
но тая дългата още държа
като умрел свещ и май
ще се размина с дремката
Айде нещо хубаво :
http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2n
шолдаре ле е ???
Коко е ?
Па на 5М каките и какките се оплетоа ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаси ужаса! Излиза че няма по смотана валута от долара!
И при оптимизъм, и при песимизъм - целия свят панически буквално, се отърва от доларите....
Чисто фундаментално - работа много на зле отива, и то в близкото бъдеще....
Реде , 1444444444444 ще удари ли гръб за нагоре или 4420
Коментар
-
Айде заспахте !!!!
То и на мен ми се дреме,
но тая дългата още държа
като умрел свещ и май
ще се размина с дремката
Айде нещо хубаво :
http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2n--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=Zsv94...x=7&playnext=6
ПП1: Чувам Исето как вика Ап, Ап ...
ПП2: Продадох го проклетото му злато 1611.17 ... Кросов само ме наплаши с тия стопове...
ПП3: Сега шъ чакам към надвечер да чукне 1607.25 и пак да прибера няколко камарки...Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 14:24.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеОтгоре за стопове не са ми хортували...
За 1614 ... тия отгоре, понякога си правят майтап и с мен... ама слушам. Свят човек съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнението и аз допреди 4-5 години бях нервак докато търгувах дейвалутен,обаче златото ме научи на търпение
е...като ме хване съклета при някой рейндж имам сметка за дневно боцкане и чешане на красти
а туй 1614 не знам какво е нищо не виждам там поне техническино ще видим само те съветвам да тургаш стопове поне в тия шантави дни
За 1614 ... тия отгоре, понякога си правят майтап и с мен... ама слушам. Свят човек съм.
ПП1: А туй за 1614 не го виждаш, щото още не са го сбъднали ... или по твоему казано, не са го нарисували., но имаш търпение, ще го видиш. Ако знаех, кво ще рисуват, щях да ти кажа...Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 13:40.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеХмм... Добър съвет. ама съм нервак бе човек. Плюс това, отгоре ми казаха да продавам на 1614... След това щяло да слезе, и пак да съм се качил на вълната... Учат ме да сърфирам... без значение че съм свят човек...то и аз допреди 4-5 години бях нервак докато търгувах дейвалутен,обаче златото ме научи на търпение
е...като ме хване съклета при някой рейндж имам сметка за дневно боцкане и чешане на красти
а туй 1614 не знам какво е нищо не виждам там поне техническино ще видим само те съветвам да тургаш стопове поне в тия шантави дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениесега видях че си напълнил кошничкататурай тогава стопа на 1607-8 щот там е стабилно и да няма изненади...но го стави поне да лупне 1620 мисля повечко тъпрпение
преди 3 дни се върнах от моренце и пак ми се ходи баси
ПП1: изтрих си поста, че е ще ме накажат отгоре за тия глупости...Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 13:26.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеКросов, благодаря за експертният съвет.
Ама златцето, готин бизнес...
Знаиш ти къде да са ориентираш, знайш...турай тогава стопа на 1607-8 щот там е стабилно и да няма изненади...но го стави поне да лупне 1620 мисля повечко тъпрпение
преди 3 дни се върнах от моренце и пак ми се ходи баси
Коментар
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеКросов,
След малко златцето ще чукне 1608 и мисля... да клъвна няколко камарки.
Кво ще кажеш, а?
ПП1: На зелено естественно... Да направя и аз сефте със златотоно от тук не купувам въпреки че със сигурност ще има втори тест на 1620 щот тия дни ще им е напрегнато покрай щатски дългове и ще има пик...но можеш да пробваш с малък лот и ако излезе добавка при пробив на 1612 и и още по сериозна добавка ако пробие 1625 с цел 1660 но ще ти трябва търпение
задължителен стоп обаче щот като се успокоят нещата ще се изсипе...и аз това и чакам за да мога отново да си купя ниско и същевремнно да се възползвам и от корекцията
Коментар
Коментар