IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    е та няма де , та те янките най-мноо я продават
    Те, га пичатат ...
    Те, си га продават ...
    налЕ
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Айде заспахте !!!!
      То и на мен ми се дреме,
      но тая дългата още държа
      като умрел свещ и май
      ще се размина с дремката
      Айде нещо хубаво :
      http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2n
      То ся се мОта там м/у 85 и 65
      шолдаре ле е ???
      Коко е ?
      Па на 5М каките и какките се оплетоа ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Баси ужаса! Излиза че няма по смотана валута от долара!

И при оптимизъм, и при песимизъм - целия свят панически буквално, се отърва от доларите....

Чисто фундаментално - работа много на зле отива, и то в близкото бъдеще....
        е та няма де , та те янките най-мноо я продават
        Реде , 1444444444444 ще удари ли гръб за нагоре или 4420

Коментар

• Баси ужаса! Излиза че няма по смотана валута от долара!

И при оптимизъм, и при песимизъм - целия свят панически буквално, се отърва от доларите....

Чисто фундаментално - работа много на зле отива, и то в близкото бъдеще....

Коментар

• Айде заспахте !!!!
            То и на мен ми се дреме,
            но тая дългата още държа
            като умрел свещ и май
            ще се размина с дремката
            Айде нещо хубаво :
            http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2n
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Zsv94...x=7&playnext=6

ПП1: Чувам Исето как вика Ап, Ап ...
              ПП2: Продадох го проклетото му злато 1611.17 ... Кросов само ме наплаши с тия стопове...
              ПП3: Сега шъ чакам към надвечер да чукне 1607.25 и пак да прибера няколко камарки...
              Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 14:24.
              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                Отгоре за стопове не са ми хортували...
                За 1614 ... тия отгоре, понякога си правят майтап и с мен... ама слушам. Свят човек съм.
                хм тия отгоре дали са търгували златото без стоп при предишният връх на 1577...ти си знаеш само че ако някой се изцепи че хамериканците са се разбрали...златото няма да е вече интересно за шубетата и ще се разбягат масово кой където види и...

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                  то и аз допреди 4-5 години бях нервак докато търгувах дейвалутен,обаче златото ме научи на търпение е...като ме хване съклета при някой рейндж имам сметка за дневно боцкане и чешане на красти
                  а туй 1614 не знам какво е нищо не виждам там поне техническино ще видим само те съветвам да тургаш стопове поне в тия шантави дни
                  Отгоре за стопове не са ми хортували...
                  За 1614 ... тия отгоре, понякога си правят майтап и с мен... ама слушам. Свят човек съм.

ПП1: А туй за 1614 не го виждаш, щото още не са го сбъднали ... или по твоему казано, не са го нарисували., но имаш търпение, ще го видиш. Ако знаех, кво ще рисуват, щях да ти кажа...
                  Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 13:40.
                  Мисионер

Коментар

Хмм... Добър съвет. ама съм нервак бе човек. Плюс това, отгоре ми казаха да продавам на 1614... След това щяло да слезе, и пак да съм се качил на вълната... Учат ме да сърфирам... без значение че съм свят човек...
                    то и аз допреди 4-5 години бях нервак докато търгувах дейвалутен,обаче златото ме научи на търпение е...като ме хване съклета при някой рейндж имам сметка за дневно боцкане и чешане на красти
                    а туй 1614 не знам какво е нищо не виждам там поне техническино ще видим само те съветвам да тургаш стопове поне в тия шантави дни

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                      сега видях че си напълнил кошничката турай тогава стопа на 1607-8 щот там е стабилно и да няма изненади...но го стави поне да лупне 1620 мисля повечко тъпрпение

преди 3 дни се върнах от моренце и пак ми се ходи баси
                      Хмм... Добър съвет. ама съм нервак бе човек. Плюс това, отгоре ми казаха да продавам на 1614... След това щяло да слезе, и пак да съм се качил на вълната... Учат ме да сърфирам... без значение че съм свят човек...

ПП1: изтрих си поста, че е ще ме накажат отгоре за тия глупости...
                      Last edited by студен_сок; 26.07.2011, 13:26.
                      Мисионер

Коментар

Кросов, благодаря за експертният съвет.
                        Ама златцето, готин бизнес...
                        Знаиш ти къде да са ориентираш, знайш...
                        сега видях че си напълнил кошничката турай тогава стопа на 1607-8 щот там е стабилно и да няма изненади...но го стави поне да лупне 1620 мисля повечко тъпрпение

преди 3 дни се върнах от моренце и пак ми се ходи баси

Коментар

• Ай наздраве! http://www.youtube.com/watch?v=s26ojwbLeho
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Кросов, благодаря за експертният съвет.
                            Ама златцето, готин бизнес...
                            Знаиш ти къде да са ориентираш, знайш...
                            Мисионер

Коментар

• абе тия мечоци много хилависпря ги една тънка и червена ЕМА100 смятам да се връщаме към 1.45...

Коментар

Кросов,
                                След малко златцето ще чукне 1608 и мисля... да клъвна няколко камарки.
                                Кво ще кажеш, а?

ПП1: На зелено естественно... Да направя и аз сефте със златото
                                скъпо ми е за купуване...продавам го с усредняване...като чакам корекция и ако падне до 1575-80 купувай на моя отговорност но от тук не купувам въпреки че със сигурност ще има втори тест на 1620 щот тия дни ще им е напрегнато покрай щатски дългове и ще има пик...но можеш да пробваш с малък лот и ако излезе добавка при пробив на 1612 и и още по сериозна добавка ако пробие 1625 с цел 1660 но ще ти трябва търпение задължителен стоп обаче щот като се успокоят нещата ще се изсипе...и аз това и чакам за да мога отново да си купя ниско и същевремнно да се възползвам и от корекцията

Коментар

Working...
                                X