Поздрав от Сената на САЩ : http://vbox7.com/play:107167f7
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив август 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениее печалба , става да се добави
па кой ще я акумолира , усвои , прибави -- тва са подробности
п.с. нищо лошо не сме писали, не знаеш Пешо или мисс Пешовска -- кво има на впредвид
..то ясно какво Пешо има в предвид ..ама нали сте момченца простено Ви е !..
п.п. Лека нощ на всички ...Утрото е по-мъдро от вечерта !!!Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕххххвсички ловите на една честота ...
пък това дето си го мислите няма да го добавя в подписа щото ...то хубаво за вашта честота ...на моята мога друго да добавя с П.....
па кой ще я акумолира , усвои , прибави -- тва са подробности
п.с. нищо лошо не сме писали, не знаеш Пешо или мисс Пешовска -- кво има на впредвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМи да кажем, че ти го имаш, пък аз като мъж го нямамДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениебаси, докато спамите гледате ли пазаряподозрително
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеех , бре измъкнах те от положение , ма пак да го напишеш
ма си Петре , нетактиченкат в паунд /швейк
с дддддъъЪл......те
всички ловите на една честота ...
пък това дето си го мислите няма да го добавя в подписа щото ...то хубаво за вашта честота ...на моята мога друго да добавя с П.....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеМи да кажем, че ти го имаш, пък аз като мъж го нямам
ма си Петре , нетактиченкат в паунд /швейк
с дддддъъЪл......те
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАлън, очаквам да ми Подскажеш за да ги добавя в подписа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКакво има за чудене?! "Поръчал" съм на мои познати да четат тука и при инициализиране на нещо интересно да ми казват ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАз от тая печалба какво ще разбера?, " П '' беше важно
п.с. мамун , бе не си единствен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеbid/ask Какво означават без съкращенията...??? от кои думи са получени ????
но по добре с тях /думички / отколкото без тях
опитвал ли си без тези думички -- у що за хард филингсидва реч
аз не съм , ма лоошши думи разправят
п.с. та слушам старите за пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеПечалба , дарлинг , печалбаВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Валутна Търговия - архив август 2011
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеПечалба , дарлинг , печалбаТагове: Отмаркиране на всички
Коментар