Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБраво ! Това е чекиджия, ама в Испания не се употребява много
за сметка на това пък е всяка втора дума на chicanosТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепонаучих малко
PAJERO
в испано говорящите страни мицубишито го продават под марката MONTEROМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
PAJERO
в испано говорящите страни мицубишито го продават под марката MONTERO
http://admina.dir.bg/_files/5156875.jpgКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеТи да не си от почиващите
още не съм видял нищо за търговия обаче
та затова уча чужди езици
а фицката ако не са запре че му резнем COJONES , та да му е по-вкусно месцето по коледаLast edited by NYSERookie; 22.07.2011, 09:20.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
PAJEROБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМахам саНа търгуващите успех, а някои в почивките да учат езици
PAJERO
в испано говорящите страни мицубишито го продават под марката MONTEROТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеБлагодаря ПРАСЧО !!!!
Ходи лягай, знаеш къде, че
горещо стана и губиш килаНа търгуващите успех, а някои в почивките да учат езици
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеУспех ти желая
Ходи лягай, знаеш къде, че
горещо стана и губиш кила--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЧО чадо,
снимъл съм тъ как лежиш
доволно и хъркаш в рядката кал,
обаче не я пуснах сабахлен, щото
вчера я цензурираха
+++++++++++++++++++++++++++
Дълъг съм за МИТИЧНОТО
1,4444444444444444444444
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде не разбрах ко няма да показваш, Прасчо ли или митичното
снимъл съм тъ как лежиш
доволно и хъркаш в рядката кал,
обаче не я пуснах сабахлен, щото
вчера я цензурираха
+++++++++++++++++++++++++++
Дълъг съм за МИТИЧНОТО
1,4444444444444444444444
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Прасето знае глигански, в момента учи и кучешкиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар