Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив август 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение23 min до шипа
Много е вероятно Тришето да метне някоя бомба колко е зле еврозоната. и джапанките в същия момент да дебнат да изкорубят долара. Да не забравяме и швейцарците. Голем шип мое а се получи.Шипът нагоре ще дойде от молбите да вземе мечите стопове, след тва ТришетУ ще опъне биците
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение...
CFD-та нямаше. Може да са измислили.....!
Ами то и форекса по бъкетите по същество е CFD и ако това което казваш за CFD в/у акциите че е измислено от брокерите да ни вземат парите , важи със същата сила и за форекса - макар аз да не го споделям....
Проблемът със CFD в/у акциите , би се решил ако дневната търговия съвпада изцяло с тази на реалните акции ( пре- , сесия , афтър-маркет ) ...Веднага обаче казвам ,че всъщност може и да няма "проблем ", тоест търговията акции и CFD да съвпада откъм сесии - но не ми се разбутва Саксо-платформата за да видя в действителност как еДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениелимит ли имаш
Коментар
-
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнениекой ще види пръв вълната и ще скочи В нея?
http://g.epcdn.net/ups/d40/like-shaved-pubes-16mqnz.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнениекой ще види пръв вълната и ще скочи с нея?Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНаивник имам въпрос към тебе :
Платформите на които си търгувал акции, осигуряваха ли ти котировки в 24 часов режим ( пре-маркет , сесия и афтър-маркет ) ? И ако не е бил 24 -часов , какъв е бил ? И кои брокери ,разбира се ....?
ПС: Имам предвид търговия на CFD, че е по евтинаотколкото реалното придобиване .
ПС2: Именно заради част от горните въпроси ,се отказах от акции ( CFD ) и индекси(CFD) и останах само на форекс ....Другата причина е по-добрия лост който дават форекс-бъкетите
Търгувах през Interactivebrokers
Само щатски инструменти.
Котировки акции: премаркет, сесия и афтъмаркет. Но това не е 24ч 8-9.30 премаркет, 9.30-1600 сесия 1600-2000 афтъмаркет.
Опции - сесия
Фючърси според работното време на съответните борси.
За минита върху индекси и валута 24 часа с 2-3 малки почивки не помня кога точно бяха.
Отделно предлагаха търговия на каквито борси се сетиш, но не мога да дам инфо.
CFD-та нямаше. Може да са измислили. Доста годинки минаха
CFD-тата според мен са измислени бъкетите да ни вземат кинтите без много възможности за реакция. Никаква регулация, огромни спредове, но това е проблемацията на малките сметки.
Коментар
Коментар