If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хедж фондовете застават срещу SNB но аз и всички спекуланти заставаме зад SNB.Да си мерим пишките. SNB може да интервенира всеки момент за да го оттласне от дъната които те си поставиха.И тея фондове да несе правят на големи щото не е хубаво да стоиш срещу този който държи световните депозити и е измислил що е туй форекс
с презерватив всеки може да е**...а с опаковка от зрънчо ?!?
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Започна третият опит на златото да пробие 2000$ ,ако и този път не успее ще има според мен яко слизане ,до там от където започна всичко в началото на годината
Хедж фондовете застават срещу SNB но аз и всички спекуланти заставаме зад SNB.Да си мерим пишките. SNB може да интервенира всеки момент за да го оттласне от дъната които те си поставиха.И тея фондове да несе правят на големи щото не е хубаво да стоиш срещу този който държи световните депозити и е измислил що е туй форекс
Не знам кои кво държи,
но миналата година ШНБ
ядоха гоолямо дърво с интервенциите
и нищо чудно пак да го ядът !!!!
Срещу фундамента трудно се рита !!!!
Поне засега нещата са срещу ШНЦ
Ще поживеем ще видим
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
09:20. Хедж фондовете застават срещу централната банка на Швейцария. Хедж фондовете планират действия срещу SNB, които бяха причина за обезценка на швейцарския франк с 10 процента. Курсът обаче остава малко над 1,2000, което говори, че банката трябва да предприеме действия за да парира търсенето на швейцарски франкове -WSJ
09:20. Хедж фондовете застават срещу централната банка на Швейцария. Хедж фондовете планират действия срещу SNB, които бяха причина за обезценка на швейцарския франк с 10 процента. Курсът обаче остава малко над 1,2000, което говори, че банката трябва да предприеме действия за да парира търсенето на швейцарски франкове -WSJ
Коментар