IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    мамка му! Неизбежно е!
    Въпроса е дали ще има още едно слизане от порядъка на 65,00-70,00 преди да започне изкачването

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
      Ами днес гледам какво става с златото и среброто,остана една единствена дилема за мен -йената.Но за нея ще почакаме явно още малко.Е те тогава се стягайте за най голямото пътуване нагоре което сте виждали
      мамка му! Неизбежно е!

Коментар

• Ами днес гледам какво става с златото и среброто,остана една единствена дилема за мен -йената.Но за нея ще почакаме явно още малко.Е те тогава се стягайте за най голямото пътуване нагоре което сте виждали

Коментар

• Абе вие нямате ли си чурки да си играете Баси тъпнята стана тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Ако искаш доказателства, имам регистрация в хотела.Можеш да се хванеш на бас. Ти определи сумата щом си толкова заможен!
            .....
            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 26.09.2011, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              според мен по празниците си нямал пари да постиш и баба си
              Ако искаш доказателства, имам регистрация в хотела.Можеш да се хванеш на бас. Ти определи сумата щом си толкова заможен!

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Грешиш! Винаги си нося възглавници от къщи. Отпразнувах царски деня на независимостта. В помощ на яките запивки и похапване баха СПА центъра на хотела и страхотния климат(въздух) Препоръчвам ви който минава през Градешница да се отбие на воденичката.(на самото шосе за Кулата е) Правят страхотни телешки, пилешки и свински вратовръзки В отговора ми към цървула, не съм вложил грам нерви. Забавлявам се с него, като с тънкообидно дете! Забавно ми е!
                според мен по празниците си нямал пари да постиш и баба си

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                  Чудех се кога ли ще се появиш. Възглавницата в Сандански не е била удобна - пак си спал накриво. А нормално е когато се развиват "С" вълни търговеца да е на линия.
                  Грешиш! Винаги си нося възглавници от къщи. Отпразнувах царски деня на независимостта. В помощ на яките запивки и похапване баха СПА центъра на хотела и страхотния климат(въздух) Препоръчвам ви който минава през Градешница да се отбие на воденичката.(на самото шосе за Кулата е) Правят страхотни телешки, пилешки и свински вратовръзки В отговора ми към цървула, не съм вложил грам нерви. Забавлявам се с него, като с тънкообидно дете! Забавно ми е!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Добрю ютрю

Днес ще ви чакам на
                    ЛЕГЕНДАРНОТО
                    1.33333333333333333333333

Успешен ден на всички ХОРА !!!!!
                    Въъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Браво -добре го изигра -тоз канал не го видях ,но ако го пробие там почва една 3 вълна ище стане мазало
                      Аз преписах от чертежа на Стамбата

Коментар

• Браво -добре го изигра -тоз канал не го видях ,но ако го пробие там почва една 3 вълна ище стане мазало

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Я да видим този падащ нож моем ли го хвана Дълго сребърно 26.15
                          Аут 28.25. Играйте си го. Аз не му разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Някои тролове 4 дАна трошиха пачки по курортите (за справка - Сандански с прибежки до Мелник за мелнишко вино и за свински вратовръзки на воденичката в Градешница) , докато някои гладни 5% чици,денонощно кесат на Компота, и си бодат очите за некоя жълта стинка. А бе цървулко, щом в празничните дни си виснал като сопол пред монитора, ясна е работата ,че си заложник на Пазара. Яко ти е бръкнал в джоба, щом работиш в деня на независимостта. Явно си зависим.Остава само да си признаеш с колко кинти спонсорира почивката ми!
                            Чудех се кога ли ще се появиш. Възглавницата в Сандански не е била удобна - пак си спал накриво. А нормално е когато се развиват "С" вълни търговеца да е на линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Добро утро! Само до там ли бре не може ли 3280
                              Може и да може, но хвани питомното,
                              щото дивото ЖИУОТНО много бяга
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Я да видим този падащ нож моем ли го хвана Дълго сребърно 26.15
                                Малииии, шъ ходя да пускам тото Следящ стоп 1 долар от 27.30

Коментар

Working...
                                X