IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Движенията на кросовете на йената предлазполагат за шип до към 75.2.

Коментар

• Сел 3529 лимит около 1.34

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Някои тролове 4 дАна трошиха пачки по курортите (за справка - Сандански с прибежки до Мелник за мелнишко вино и за свински вратовръзки на воденичката в Градешница) , докато някои гладни 5% чици,денонощно кесат на Компота, и си бодат очите за некоя жълта стинка. А бе цървулко, щом в празничните дни си виснал като сопол пред монитора, ясна е работата ,че си заложник на Пазара. Яко ти е бръкнал в джоба, щом работиш в деня на независимостта. Явно си зависим.Остава само да си признаеш с колко кинти спонсорира почивката ми!
        Ти пък си първият човек от години насам, който ми се присмива, че работя когато стадото почива и почивам когато то работи и почивам най-вече когато си поискам.
        Обикновено ми завиждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
          За гърците е по-добре да фарилат щото няма да им се наложи да връщат нищо или нещо малко при редукция на дълга -пред поемането на ангажимент да режат заплати и пенсии и да уволняват държавни служители.
          Малко зор ще видят, защото най обичали узо, сиртаки и спане. а работата за маймуните да стават хора

Коментар

За гърците е по-добре да фарилат щото няма да им се наложи да връщат нищо или нещо малко при редукция на дълга -пред поемането на ангажимент да режат заплати и пенсии и да уволняват държавни служители.
            За гръците няма полезен ход !!!
            Квото и да направят ще се
            нахендрят на ГОЛЕМИЯ !!!!!!
            Това пропаднало чергарско племе
            са били винаги най-бедните на балканите
            благодарение на природно вроден мързел!!!
            До 1960 година е било факт, но след това
            в глобалните врътки са имали късмета да
            живеят на чужд гръб
            Сега до 5-6 години пак ще станат най-бедните наоколе !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• За гърците е по-добре да фарилат щото няма да им се наложи да връщат нищо или нещо малко при редукция на дълга -пред поемането на ангажимент да режат заплати и пенсии и да уволняват държавни служители.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                А,бре,дека е Комарджито?
                Той не е ли вече чичо Манчо с потника
                аз затуй му гепах картинката
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Ти ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.
                  Следвай обратната логика !!!
                  Гръците нямат проблем с банките кредитори,
                  а банките имат проблем с гръците

Коментар

Ти ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.
                    В Благоевград имам двама нови клиенти гърци. Единият е водолаз другият фотограф. Искат да регистрират фирми в БГ за да избегнат колемите налози в Гърция, което ще рече ,че гърчолята масово ще започнат да изнасят бизнеса си(печалбите зад граница) и това ще усложни още обстановкта там! Да не говоря ,че от няколко години имам над 50 гръцки автотранспортни фирми които избягаха тук заради по ниските лицензи и данъчна тежест.
                    Last edited by 4un4o; 26.09.2011, 13:27.

Коментар

• А,бре,дека е Комарджито?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Гръците няма да ги дефолтнат сега !!!!
                        Ще е най-рано началото на следващата пролет
                        или дори последващата зима !!!
                        Ще стане след пълна вътрешна блокада
                        и безредици следствие на намалени или
                        въобще не платени пенсии и заплати.
                        ПопАндрей ще го обяви, ако е на власт
                        все още !!!
                        Та има време
                        поп Андрей кат са оака иде Караманлиту да позабърше малко мацотията, и после и той се оаква
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Ти ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.

Коментар

Ши има според мен -при частичен дефолт на Гърция -официален ,предполагам ще направи една игла надолу и после....каквото сабя покаже

п.п. наредил съм си чакащи ордери
                            Гръците няма да ги дефолтнат сега !!!!
                            Ще е най-рано началото на следващата пролет
                            или дори последващата зима !!!
                            Ще стане след пълна вътрешна блокада
                            и безредици следствие на намалени или
                            въобще не платени пенсии и заплати.
                            ПопАндрей ще го обяви, ако е на власт
                            все още !!!
                            Та има време

Коментар

Ши има според мен -при частичен дефолт на Гърция -официален ,предполагам ще направи една игла надолу и после....каквото сабя покаже

според мен ,по-вероятно е да е на репатрациите на иената ... малко далечко са , но ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                                Въпроса е дали ще има още едно слизане от порядъка на 65,00-70,00 преди да започне изкачването

Коментар

Working...
                                X