Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеАми днес гледам какво става с златото и среброто,остана една единствена дилема за мен -йената.Но за нея ще почакаме явно още малко.Е те тогава се стягайте за най голямото пътуване нагоре което сте виждали
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАко искаш доказателства, имам регистрация в хотела.Можеш да се хванеш на бас. Ти определи сумата щом си толкова заможен!Last edited by zloblivi_podritvaniq; 26.09.2011, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеспоред мен по празниците си нямал пари да постиш и баба си
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГрешиш! Винаги си нося възглавници от къщи. Отпразнувах царски деня на независимостта. В помощ на яките запивки и похапване баха СПА центъра на хотела и страхотния климат(въздух) Препоръчвам ви който минава през Градешница да се отбие на воденичката.(на самото шосе за Кулата е) Правят страхотни телешки, пилешки и свински вратовръзки В отговора ми към цървула, не съм вложил грам нерви. Забавлявам се с него, като с тънкообидно дете! Забавно ми е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеЧудех се кога ли ще се появиш. Възглавницата в Сандански не е била удобна - пак си спал накриво. А нормално е когато се развиват "С" вълни търговеца да е на линия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Днес ще ви чакам на
ЛЕГЕНДАРНОТО
1.33333333333333333333333
Успешен ден на всички ХОРА !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеБраво -добре го изигра -тоз канал не го видях ,но ако го пробие там почва една 3 вълна ище стане мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯ да видим този падащ нож моем ли го хванаДълго сребърно 26.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНякои тролове 4 дАна трошиха пачки по курортите (за справка - Сандански с прибежки до Мелник за мелнишко вино и за свински вратовръзки на воденичката в Градешница) , докато някои гладни 5% чици,денонощно кесат на Компота, и си бодат очите за некоя жълта стинка. А бе цървулко, щом в празничните дни си виснал като сопол пред монитора, ясна е работата ,че си заложник на Пазара. Яко ти е бръкнал в джоба, щом работиш в деня на независимостта. Явно си зависим.Остава само да си признаеш с колко кинти спонсорира почивката ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДобро утро! Само до там ли бре не може ли 3280
щото дивото ЖИУОТНО много бяга--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯ да видим този падащ нож моем ли го хванаДълго сребърно 26.15
Следящ стоп 1 долар от 27.30
Коментар
Коментар