Движенията на кросовете на йената предлазполагат за шип до към 75.2.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНякои тролове 4 дАна трошиха пачки по курортите (за справка - Сандански с прибежки до Мелник за мелнишко вино и за свински вратовръзки на воденичката в Градешница) , докато някои гладни 5% чици,денонощно кесат на Компота, и си бодат очите за некоя жълта стинка. А бе цървулко, щом в празничните дни си виснал като сопол пред монитора, ясна е работата ,че си заложник на Пазара. Яко ти е бръкнал в джоба, щом работиш в деня на независимостта. Явно си зависим.Остава само да си признаеш с колко кинти спонсорира почивката ми!
Обикновено ми завиждат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеЗа гърците е по-добре да фарилат щото няма да им се наложи да връщат нищо или нещо малко при редукция на дълга -пред поемането на ангажимент да режат заплати и пенсии и да уволняват държавни служители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеЗа гърците е по-добре да фарилат щото няма да им се наложи да връщат нищо или нещо малко при редукция на дълга -пред поемането на ангажимент да режат заплати и пенсии и да уволняват държавни служители.
Квото и да направят ще се
нахендрят на ГОЛЕМИЯ !!!!!!
Това пропаднало чергарско племе
са били винаги най-бедните на балканите
благодарение на природно вроден мързел!!!
До 1960 година е било факт, но след това
в глобалните врътки са имали късмета да
живеят на чужд гръб
Сега до 5-6 години пак ще станат най-бедните наоколе !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеА,бре,дека е Комарджито?
аз затуй му гепах картинкатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТи ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.
Гръците нямат проблем с банките кредитори,
а банките имат проблем с гръците--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТи ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.Last edited by 4un4o; 26.09.2011, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГръците няма да ги дефолтнат сега !!!!
Ще е най-рано началото на следващата пролет
или дори последващата зима !!!
Ще стане след пълна вътрешна блокада
и безредици следствие на намалени или
въобще не платени пенсии и заплати.
ПопАндрей ще го обяви, ако е на власт
все още !!!
Та има времеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Ти ще даваш ли пари на някой ако затъва и да знаеш ,че не може да ги върне.Няма логика за мен да им дават пари и да знаят ,че е наливане в каца без дъно .Ако устискат до пролет то тогава вероятността да фалират според мен е по-малка ,но може и да си прав.Но все пак мисля ,че развръзката е близо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеШи има според мен-при частичен дефолт на Гърция -официален ,предполагам ще направи една игла надолу и после....каквото сабя покаже
п.п. наредил съм си чакащи ордери
Ще е най-рано началото на следващата пролет
или дори последващата зима !!!
Ще стане след пълна вътрешна блокада
и безредици следствие на намалени или
въобще не платени пенсии и заплати.
ПопАндрей ще го обяви, ако е на власт
все още !!!
Та има време--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеШи има според мен-при частичен дефолт на Гърция -официален ,предполагам ще направи една игла надолу и после....каквото сабя покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеВъпроса е дали ще има още едно слизане от порядъка на 65,00-70,00 преди да започне изкачването-при частичен дефолт на Гърция -официален ,предполагам ще направи една игла надолу и после....каквото сабя покаже
Коментар
Коментар