IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Може ли да ми обясни някой?Що са кьоря по цял ден из сайтовете,като накрая изтървах късия вход....да са ....в главата...много ме е яд сега ще чакам възходяща корекция ,че ще влизамХем ми казаха ,ама пусти НЕМУКАЕТЛЪК /няма превод в моя слуцай/ Иде ми да си отхапя капачката на коляното
    Чадо, първо чакай
    ЛЕГЕНДАРНОТО
    1.3333333333333333
    пък след това каквото
    САБЯ покаже
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Как е хавата с дългите канадци? Дават ли?
      Дават за някой яко в обратната посока) Ама то да се дърли човек - по лесно. Тва чак мен да ме ядосат - .......

Коментар

• Може ли да ми обясни някой?Що са кьоря по цял ден из сайтовете,като накрая изтървах късия вход....да са ....в главата...много ме е яд сега ще чакам възходяща корекция ,че ще влизамХем ми казаха ,ама пусти НЕМУКАЕТЛЪК /няма превод в моя слуцай/ Иде ми да си отхапя капачката на коляното
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Как сте момци, ето я и поредната сделка с ударено лимитче, днес късите много се харчат

http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=50
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
            Докато пиша и пазара ми взриви лимита
            Още не съм решил къде ще е следващият , може би ще е около 1.3340)
            ти да вземеш да си смениш ника вече на Опитния като гледам май само на печалба затваряш
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Kaк е хавата пичове? Какво да се ядосвам за пропуснатите 100 пипа, като виждам какво отваряне ми готвите за късите паяци и QQQ

Коментар

• Докато пиша и пазара ми взриви лимита
                Още не съм решил къде ще е следващият , може би ще е около 1.3340)

Коментар

• Одевешната къса я затворих на 1.3430
                  И сега съм в очакване да видя дали ще атакува лимита или пак ще тръгне нагоре
                  Тръгнели нагоре пак ще взема , но тук ще зависи от това колко бързо ще тръгне нагоре, ако е бързо ще взема около 1.3520
                  Успех на всички

Коментар

• Къв сопол 300 пункта ще висне при Дау след час
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Малка къса от 1.3468 , цел тестване на дъното

Коментар

• Аноне какво мислиш по това ?
                        Федералният резерв на САЩ очаквано съобщи, че смята да удължи средния матуритет на портфолиото си от дългови книжа чрез едновременната продажба на краткосрочен дълг с матуритет до 3 години и покупка на дългосрочен с матуритет от 6 до 30 години
                        как ФЕД избра книжата до 3 години ? Случайно ли или не ? И да го разбираме ли че следващите три години ще е мазало ? Благодаря предварително

Коментар

• АЗ мисля да пробвам с дена дългичка при USDJPY ... на това оранжевото ниво някой му помага да издържи вече толкова пъти http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=49
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Це-ме тва е
                            Требе веке да се види
                            ЛЕГЕНДАРНОТО
                            1.333333333333333333333
                            Бутайте надоле, че да искарате
                            и вие некоя стотинка !!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Вярно ,че беше за Ц вълна.Още тогава писах ,че си в грешка и ще има нова дъно .Онази консолидация се оказа наистина 4 вълна.Сега вече сме в 5 и откъде ще тръгне нагоре само един господ знае.

Коментар

• Как е хавата с дългите канадци? Дават ли?

Коментар

Working...
                                X