IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Да изглежда зле сега но като започне корекцията ще мине на плюс .От цялата галимация ако даде таргетите ще изкарам близо 4800$ печалба >>>засега съм минус 1400$
    Много ми приличаш на една лимонка де разпродаде златото под 1500 и сега с всяко покачване на цената му смята колко ще спечели когато падне на 1200?!... Да не ти е брат близнак?!...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      зле изглежда къде е стопа или ше чакаш маржин кол ?
      добро утро
      Да изглежда зле сега но като започне корекцията ще мине на плюс .От цялата галимация ако даде таргетите ще изкарам близо 4800$ печалба >>>засега съм минус 1400$ Стоповете на всичките е 1,2848 под дъното на вълната на дневна
      Last edited by Ебльо Еблев; 12.09.2011, 08:55.
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515 ,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898 ,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта . Ето как изглежда до момента всичко

http://prikachi.com/images/964/3810964b.png
        чакаме корекцията която ще даде профита
        Въх успех ти желая, ама много риски бре

Коментар

Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта .
          Този акаунт го пиши бегал и започни да работиш за да направиш пачка за следващия...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515 ,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898 ,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта . Ето как изглежда до момента всичко

зле изглежда къде е стопа или ше чакаш маржин кол ?
            добро утро
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515 ,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898 ,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта . Ето как изглежда до момента всичко

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от kkg Разгледай мнение
                интересното е че от петък като започна движението не признава никакви дъна и е само надолу, а японците никакви ги няма което няма логика като се има предвид че досега постоянно подкрепяха спада на JPY къде тихомълком къде с официално обявяване
                За японците не е важен курса евро/йена, а долар/йена! Едва ли ще се появят докато курсът не падне под 75.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Колко време смятате още че ще гледа BoJ Дълго 77.04
                  а така. удари едно рамо
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Колко време смятате още че ще гледа BoJ Дълго 77.04

Коментар

• Добрутро!!! Сложно е положението. Оставих на Бананите с пижами да ми вземат късо от 1,36. Преди малко им го върнах. До тук добре Обаче ако знаете що франци съм разпродал: И в 9:55 ако не се появи Швейцарското БНБ - лоша работа

Коментар

• EUR/USD

Spored men tuk e Evroto tuk na tezi niva namira silna podkrepa 1,3580

Коментар

• Добрю ютрю

Мисля си , че днеска
                          можем да видим и
                          ЛЕГЕНДАРНОТО
                          1,3333333333333333333

Успешен ден на всички ХОРА !!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• интересното е че от петък като започна движението не признава никакви дъна и е само надолу, а японците никакви ги няма което няма логика като се има предвид че досега постоянно подкрепяха спада на JPY къде тихомълком къде с официално обявяване

Коментар

• хаха , мога да врътна арбитраж на 2 стотинки , ама не знам дали утре банката няма да ме прецака , я с анулиране , а с корекция на курса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kkg Разгледай мнение
                                какво мислите за eur/jpy има ли потенциал за 104.00 и надолу?
                                Там не барам че японците си прават кво си изкат с валутата

Коментар

Working...
                                X