IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Eбльо какво стана с В вълната
    Говорехме с Роската за вълна Ц **като Цирк** >>ама наистина стана Цирк >>> май тя остана къса с връх 1,3795
    ПП. засега на 1,3393 и на 1,3353 ще се отварят дълги >>>ако слезе до там
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Докато съм писал пак ми гръмна лимита на 1.3455 партита от 0.2 лота , ат о сега най ниската ми на следващата партита е взета от 1.3555 и се чудя къде да им сложа нейният лимит. Сигурно на 1.3403 , ама кога ще ги удари вече не знам, ама пък тръгнели да връща пазарувам пак

Коментар

• Извинявам се , че сега отговарям , бях се загледал във филма бригада( че от сумати години ми е свален ама така и не го почнах та сега го почнах
        За да е нагледано взимам малка сметка от 1000 евро , отварям позиции 10% от 1000 са 100 , значи 10 позиции с 0.01 лот (всяка при лост 1към100 иска 10 евро ).
        Тези позиции ги отваряш само когато голямата графика е с теб ( или видиш пробив на рейдж ) и отваряш при сигнал връх на едночасова (за по добро филтриране 5 минутка) в системата да 0,04 , 0,02 , 0,02 , 0,01 , 0,01 : като вече зависи от човека де може да реши че може да заложи и повече( имало е случаи да отварям еквивалентни на нашият пример още 10 позиции по 0.01 лот и да бъда с 20% от 1000 - сега там вече няма да са хиляда разбира се , ).
        Ако сметката е да кажем 2000 то имаме вече 0,08, 0,04, 0,04, 0,02, 0,02 и от там за 20% идват 20 по 0.01 , ако е по голяма вие вече сами можете да си сметнете
        Сега при този случай вече групираш си позициите по 0,2, като лимита е сложен на печалбата на първият най-нисък( примерно най-късата е на 1.35 печалба 1.45 за нея , а това че си отворил последната в тази група на 1.39 не те касае, просто нейната печалба ще е 4, 5 фигури ) и така ....
        Сега знам че ще има много хора които да почнат да крякат, ще кажа че тънкото е да можеш добавките да правиш пари повече от колкото основните ти взима.
        Това се получава от адски много правила които трябва да спазваш и много опит защото разбирате че имате един стоп и той е при брокера.
        Тези правила ги създадох когато участвах (надали сте я чували, че в тези среди си е градска легенда ) в "да фалираш по-богат"
        Лек и успешен ден на всички

Коментар

• Eбльо какво стана с В вълната

Коментар

• И аз позатворих малко къси ,но онуй АВСД дето писах снощи целта му е 3410-15
            Имам лимит и на 3420

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Аз съм аут 1.35. 250 пипса се вземат и това е. Оставам на къси индекси
              Еххххххххххххххххххххх,,,,,,,,,,,,,,
              колко съм та учил и все МАМУН СИ
              Тука вече курсо е привлечен
              от ЛЕГЕНДАРНОТО
              1.33333333333333333333333
              Разбра ли най-накрая МАМУНе
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                Що стана бре.Нещо полудя пазара
                Ми що стана. Гледа кога ще изляза от късото и си мисли че ме е яд, ама не е така

Коментар

• Що стана бре.Нещо полудя пазара
                  Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Аз съм аут 1.35. 250 пипса се вземат и това е. Оставам на къси индекси

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      USD/TRY на върха от 2009 г. 1.8255 . Добавка в късите ЦЕЛ 1.70
                      Вчера стана дума за турската лира
                      и дано не си се подвел по моите
                      приказки за нея !!!

Коментар

• USD/TRY на върха от 2009 г. 1.8255 . Добавка в късите ЦЕЛ 1.70
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• От първия път няма да пробие 1.3490/50
                          поръчка:
                          buy 1.34777
                          stop1.34532
                          TP 1.3533
                          Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Ето една техническа картинка:

http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=48

Мисля си, че ще имаме допълнително солидно движение надолу ...
                            Печалбата е ударена, май още надолу сме ориентирани днес ...
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              Дум и този лимит отиде, следващият е доста дълбок 1.3455
                              Успех на всички
                              Чадо я обясни какво правиш!!!!!
                              Щото лимит лимит, ама от де лимит
                              щото затваряш затваряш, но третинки
                              ли са или десетинки, или пък нещо
                              съвсем друго

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                МАМУН въпроса винаги опира
                                до това дали данните от новините
                                са вече калкулирани в цената или не.
                                Те това е една от сложнотиите у Форексо
                                така си е. В момента имаме А - лайно, Б също лайно. В момента явно калкулират в цената А+Б, което излиза след 5 мин и няма как да е някаква друга смеска

Коментар

Working...
                                X