IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
    Зимай по 60 пипса докато е време
    Не ги харесвам тез 60 пипса >>>последния път когато ми даде сигнал системката и после даде и профита беше на 8 август 2011 >>>>така че сигналите са редки и качествени >>>ще си чакам таргетите . оставям ви да печелите а аз отивам да плувам в морето .Много разтоварващо ми действа
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Чай да селна Дакси-ту, че останах без къси индекси в петък
      То пък тва не дава да го пипнеш

Коментар

• Отварям късо от 1.3565, целта е тестване на дъното от тази сутрин

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Аз си гледам техниката >>>политиката не ме интересува
          За да има техника трябва да има пазар... А пазарът приключи още през 2008 г. Ква техника, кви 5 лева? Всичко е политика сега! Тези които са по върховете на политическата пирамида правят глупост след глупост, защото ги е страх да погледнат реалността в упор! Съответно правят всичко възможно да прехвърлят отговорността за случващото се на следващото поколение обитатели на върха на политическата пирамида!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515 ,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898 ,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта . Ето как изглежда до момента всичко

http://prikachi.com/images/964/3810964b.png
            чакаме корекцията която ще даде профита
            Зимай по 60 пипса докато е време
            Анализи EUR/USD

Коментар

Да изглежда зле сега но като започне корекцията ще мине на плюс .От цялата галимация ако даде таргетите ще изкарам близо 4800$ печалба >>>засега съм минус 1400$ Стоповете на всичките е 1,2848 под дъното на вълната на дневна
              РЕЙДЖ - печелят тези дето усредняват на загуба
              ТРЕН - печелят тези дето усредняват на печалба

лошото е че никой не ти казва навреме какво е
              дано гърция фалира преди да ти е изгърмял стопа и евентуалната корекция след това да ти изчатка таргета
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Чай да селна Дакси-ту, че останах без къси индекси в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Не ги слушай феновете на оня синилен старец Бъфет, те са изкукали като идола си... Може донякъде да има истина в написаното от теб САМО И ЕДИНСТВЕНО ако си в рейндж...

Досега евро/долар се търгуваше в рамката 1,40 - 1,46. Това свърши. Започват да гърмят държавите от еврозоната. След банкрута на Гърция следват другите прасенца... А след прасенцата следват и другите животни дето имали по една торба с лъжи!... Има страшно много лоши дългове които се крият с невероятни шашми по банките по света... па и у нас!
                  Аз си гледам техниката >>>политиката не ме интересува и каквото говорят по медиите
                  ПП.Междудругото докато си говорим от минус 1400$ сега съм на само минус 300$
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Ще издържи до там
                    Не е ли всяка фигура 1800 вътрешно или аз греша.

Коментар

ЕЕЕЕ мерси >>> нали когато другите треперят от страх тогава требе да се купува/продава
                      Не ги слушай феновете на оня синилен старец Бъфет, те са изкукали като идола си... Може донякъде да има истина в написаното от теб САМО И ЕДИНСТВЕНО ако си в рейндж...

Досега евро/долар се търгуваше в рамката 1,40 - 1,46. Това свърши. Започват да гърмят държавите от еврозоната. След банкрута на Гърция следват другите прасенца... А след прасенцата следват и другите животни дето имали по една торба с лъжи!... Има страшно много лоши дългове които се крият с невероятни шашми по банките по света... па и у нас!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ми този С/Л за кво ти е. То с този обем марджин кола не идва ли преди 1,2848
                        Ще издържи до там

Коментар

Споко Мастере акаунта ми е 10700 $
                          Ми този С/Л за кво ти е. То с този обем марджин кола не идва ли преди 1,2848

Коментар

Много ми приличаш на една лимонка де разпродаде златото под 1500 и сега с всяко покачване на цената му смята колко ще спечели когато падне на 1200?!... Да не ти е брат близнак?!...
                            Нямам братя и сестри

Коментар

Въх успех ти желая, ама много риски бре
                              ЕЕЕЕ мерси >>> нали когато другите треперят от страх тогава требе да се купува/продава

Коментар

Този акаунт го пиши бегал и започни да работиш за да направиш пачка за следващия...
                                Споко Мастере акаунта ми е 10700 $

Коментар

Working...
                                X