If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ги харесвам тез 60 пипса >>>последния път когато ми даде сигнал системката и после даде и профита беше на 8 август 2011 >>>>така че сигналите са редки и качествени >>>ще си чакам таргетите . оставям ви да печелите а аз отивам да плувам в морето .Много разтоварващо ми действа
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Аз си гледам техниката >>>политиката не ме интересува
За да има техника трябва да има пазар... А пазарът приключи още през 2008 г. Ква техника, кви 5 лева? Всичко е политика сега! Тези които са по върховете на политическата пирамида правят глупост след глупост, защото ги е страх да погледнат реалността в упор! Съответно правят всичко възможно да прехвърлят отговорността за случващото се на следващото поколение обитатели на върха на политическата пирамида!!!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Добрю ютрю . Аз пък отново вкарах 6 позиции от 1,3515 ,като вече таргета на всичките 18 позиции е усреднен -половината е на 1,3898 ,а другата на 1,3828 .Повече позиции няма да се отварят щото става опасно за акаунта . Ето как изглежда до момента всичко
Да изглежда зле сега но като започне корекцията ще мине на плюс .От цялата галимация ако даде таргетите ще изкарам близо 4800$ печалба >>>засега съм минус 1400$ Стоповете на всичките е 1,2848 под дъното на вълната на дневна
РЕЙДЖ - печелят тези дето усредняват на загуба
ТРЕН - печелят тези дето усредняват на печалба
лошото е че никой не ти казва навреме какво е
дано гърция фалира преди да ти е изгърмял стопа и евентуалната корекция след това да ти изчатка таргета
Не ги слушай феновете на оня синилен старец Бъфет, те са изкукали като идола си... Може донякъде да има истина в написаното от теб САМО И ЕДИНСТВЕНО ако си в рейндж...
Досега евро/долар се търгуваше в рамката 1,40 - 1,46. Това свърши. Започват да гърмят държавите от еврозоната. След банкрута на Гърция следват другите прасенца... А след прасенцата следват и другите животни дето имали по една торба с лъжи!... Има страшно много лоши дългове които се крият с невероятни шашми по банките по света... па и у нас!
Аз си гледам техниката >>>политиката не ме интересува и каквото говорят по медиите
ПП.Междудругото докато си говорим от минус 1400$ сега съм на само минус 300$
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
ЕЕЕЕ мерси >>> нали когато другите треперят от страх тогава требе да се купува/продава
Не ги слушай феновете на оня синилен старец Бъфет, те са изкукали като идола си... Може донякъде да има истина в написаното от теб САМО И ЕДИНСТВЕНО ако си в рейндж...
Досега евро/долар се търгуваше в рамката 1,40 - 1,46. Това свърши. Започват да гърмят държавите от еврозоната. След банкрута на Гърция следват другите прасенца... А след прасенцата следват и другите животни дето имали по една торба с лъжи!... Има страшно много лоши дългове които се крият с невероятни шашми по банките по света... па и у нас!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Много ми приличаш на една лимонка де разпродаде златото под 1500 и сега с всяко покачване на цената му смята колко ще спечели когато падне на 1200?!... Да не ти е брат близнак?!...
Нямам братя и сестри
Коментар