Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНяма инвеститори на този пазар10% за 2-3 дена хм...може..но на КЪСИ - не мерси, знам и по-добри начини да си похарча парите
Там е много трудно. Онзи ден изгорях с късото сребро и все още не съм разбрал защо.
Може би трябваше да го пусна на времеви (до безработицата), а не ценови стоп, но пък както каза Майстора - голяма ми беше позицията.
И по-сериозно - трябваше да разчитам на бъдеща информация, а това е доста коварно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗначи ти си инвеститор, а не спекулант на ценни метали.
За к'ъв ми е да държа сребро на тези марджин изисквания и да чакам няколко месеца (дори да са седмици) 10%, като мога с 2-3 двудневни търговии на къси и дълги да ги направя? През останалото време капиталът ми е свободен и най-вече - свободен от риск.
Ти си имаш стратегия, но това не означава да отричаш всяка друга.10% за 2-3 дена хм...може..но на КЪСИ - не мерси, знам и по-добри начини да си похарча парите
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЩе ти кажа просто - златото беше +12% за годината до сега. Среброто беше почти +20% ( а цялата минала беше на нула %). Време е за корекция. Когато преценя, че корекцията е приключила ще се огледам пак да влязя. Разбирам, че новините са важни, но потвърждение на очакванията ми ще се отразят на графиката своевременно
За к'ъв ми е да държа сребро на тези марджин изисквания и да чакам няколко месеца (дори да са седмици) 10%, като мога с 2-3 двудневни търговии на къси и дълги да ги направя? През останалото време капиталът ми е свободен и най-вече - свободен от риск.
Ти си имаш стратегия, но това не означава да отричаш всяка друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми докажете, че мислите и ще започна да ви уважавам.
Макар, че Гърция усложнява ситуацията, но ще те питам нещо.
Днес RBA има решение за лихвите. Най-голяма вероятност има да ги свалят с 0.25%, малко по-голяма е да паднат с 0.50% и най-малка е вероятността да ги оставят същите.
Кажи как би отиграл златото при всеки един от тези 3 варианта.
И повярвай ми - има голямо значение за златото днешното решение на RBA. Няма да навлизам в обяснения защо.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеанонимов, смятам че не си много наред... Хем искаш нещо да кажеш хем нищо да не кажеш, за да не се изложиш ако не улучиш!... И така започваш да правиш смешки...
Онзи ден никой не реагира на поста ми за златото преди да излезе безработицата и се наложи сам да си го цитирам. А той си заслужаваше спора.
При теб е различно - ти разтягаш локуми, които изобщо не стават за търговия, освен ако тук четат хедж-фонд мениджъри с хоризонт на търговия 15-20 години.Last edited by anon6706; 06.02.2012, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧе на мен какво ми пука дали някой е разбрал, отиграл, спечелил или загубил?
Как пък ти разбра за "Ден година храни", че се отнася за късото сребро?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениешш ало..без халюцинаций..остава сега и да слагаш стотинки на релсите...
Макар, че Гърция усложнява ситуацията, но ще те питам нещо.
Днес RBA има решение за лихвите. Най-голяма вероятност има да ги свалят с 0.25%, по-малка е да паднат с 0.50% и най-малка е вероятността да ги оставят същите.
Кажи как би отиграл златото при всеки един от тези 3 варианта.
И повярвай ми - има голямо значение за златото днешното решение на RBA. Няма да навлизам в обяснения защо.
П.П. дано не си пуснал на гугъл какво е RBA.Last edited by anon6706; 06.02.2012, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТук пишещите трейдъри (ако изобщо са трейдъри), са на 99% в първи клас.
Един взел да ми обяснява как търговията била слагане на монети на релсите, друг се е приготвил като алхимик да спуква Златния балон, ти фантазираш за Златен стандарт, а търговия - никаква.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕдва ли някой може да разбере? Какъв е повода? Единственото което виждам е преразказ по картина... Какво си продал и на колко та да ти нахрани годината?
Как пък ти разбра за "Ден година храни", че се отнася за късото сребро?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКак не разбра
...
Ето поводът за написването на "Ден година храни".Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака ли? А как тогава да си обясня това което си написал преди 2 дена?
Как ще ти нахрани този ден годината след като си затворил на загуба?
Няма дълги, няма къси - дебна момента и се включвам в посока, която съм преценил. Използвам рязкото движение и изчезвам от пазара. Объркал ли съм - също..
Ето поводът за написването на "Ден година храни".:
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеот 26 ЯНУАРИ 2012 нямам късо сребро, а съм го затворил на загуба?
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре се развиват нещата.
Днес ще стане: "Ден година храни."Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар