IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Надежда всяка тука оставете!" - Данте Алегиери
    Ако паниката повлече инвеститорите в злато не ми се мисли... Сегашното ниво ще го бранят като опълченците на Шипка
    Last edited by Jay Gould; 29.12.2011, 15:20.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от rosenn;1059191958[COLOR="Red"
      ]Добре де,как става това,като отваряш късите средното ти ниво постоянно пада,а като ги затваряш все остава на 1603$.[/COLOR] И още сауп имаш ли,нямаш ли?
      Ти верно ли питаш тоя въпрос......бегай далече от търговията тогава....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Хайде и последните 10 къси ми минаха на ниво 1525 $ . Т.е. още на 10 къси унции 780 $ чиста печалба или днес си затворих позицията от къси и си прибрах от нея 1400 $ +780$= 2180 $ чиста печалба . Т.е. към момента нямам повече къси Злато. При първа възможност ще ги добавям .
        Добре де,как става това,като отваряш късите средното ти ниво постоянно пада,а като ги затваряш все остава на 1603$. И още сауп имаш ли,нямаш ли? Нещо не ми излизат сметките.
        Last edited by rosenn; 29.12.2011, 13:52.

Коментар

Хайде и последните 10 къси ми минаха на ниво 1525 $ . Т.е. още на 10 къси унции 780 $ чиста печалба или днес си затворих позицията от къси и си прибрах от нея 1400 $ +780$= 2180 $ чиста печалба . Т.е. към момента нямам повече къси Злато. При първа възможност ще ги добавям .
          На демо винаги се печели, опитай на реала, да видиш как е........весело харчене на виртуалните пари

Коментар

• Хайде и последните 10 къси ми минаха на ниво 1525 $ . Т.е. още на 10 къси унции 780 $ чиста печалба или днес си затворих позицията от къси и си прибрах от нея 1400 $ +780$= 2180 $ чиста печалба . Т.е. към момента нямам повече къси Злато. При първа възможност ще ги добавям .

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            хайде затворих още 10 къси на 1530 $ , които са от средно ниво 1603$ т.е. от тях още 730 $ чиста печалба и оставам с 10 къси на ниво 1603 $ . Добър ден е днес ...само днес прибрах 670$ + 730$ = 1400 $ чиста печалба .
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• хайде затворих още 10 къси на 1530 $ , които са от средно ниво 1603$ т.е. от тях още 730 $ чиста печалба и оставам с 10 къси на ниво 1603 $ . Добър ден е днес ...само днес прибрах 670$ + 730$ = 1400 $ чиста печалба .

Затворих 10 къси на ниво 1536 $, т.е. още 670 $ чиста печалба и оставам с 20 къси на средно ниво 1603 $ ..

Успех!

Коментар

• Колега Forex "master",

напълно те разбирам, че завиждаш. И може би на теб ти се иска ти да си на демо, т.к. пролетта купуваше сребро на 47-48$ и очакваше да стане 70 $. А и се надяваше Златото да надхвърли 2000 $ и да стигне 2200-2500 $. Т.ч. най-вероятно ако все още си държиш позициите си на много големи загуби и ти се иска да си на Демо . Разбирам те . Но те предупреждавах, че балона ще се спука и ще загубиш и последното. Явно не си си взел поука от загубите, които си направил на БФБ след 2007-а .

Умната и Успех!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Всички демо сметки към 31-ви ги затварят служебно. Какво се радваш толкова?

Коментар

Затворих 10 къси на ниво 1536 $, т.е. още 670 $ чиста печалба и оставам с 20 къси на средно ниво 1603 $ ..

Успех!
                  Те ако ти бяха реални парите още на 1640 да се беше насрал десет пъти
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Затворих 10 къси на ниво 1536 $, т.е. още 670 $ чиста печалба и оставам с 20 къси на средно ниво 1603 $
                    Всички демо сметки към 31-ви ги затварят служебно. Какво се радваш толкова?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Затворих 10 къси на ниво 1536 $, т.е. още 670 $ чиста печалба и оставам с 20 къси на средно ниво 1603 $ ..

Успех!

21.12.2011
                      14:57

Излязох от 10 къси на ниво 1613 $. Т.е. на днешните 10 къси реализирах 180 $ чиста печалба и пак си оставам с 30 къси на средно ниво тогава от 1603 $.

Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                        Някога спирал ли е добива на злато?
                        С непрекъснатото увеличение на количеството на златото в световен мащаб във времето, комбинирано с надуване на цената му за последните години - балон на квадрат
                        Демек не е обикновен балон. Ако гръмне, ще е бум на квадрат

Коментар

• Много голям балон се оказа това Злато .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            очевидно не знаеш , но Jay Gould и "автора" Р.К. са едно и също лице... та не се чуди на "еднаквия" им начин на мислене.... разликата им е ,че Р.К обича чалгата в кръчмите , а Jay Gould обича чалгата във форумите.....

Весели празници и спорна нова година на всички ....
                            Весели празници
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Явно ти и автора Р. К. живеете пред графиката и не виждате какво става в реалния свят. Знаеш ли какви ще са фундаменталните последици от такъв сценарии ??
                              очевидно не знаеш , но Jay Gould и "автора" Р.К. са едно и също лице... та не се чуди на "еднаквия" им начин на мислене.... разликата им е ,че Р.К обича чалгата в кръчмите , а Jay Gould обича чалгата във форумите.....

Весели празници и спорна нова година на всички ....

Коментар

• Дали днес ще стигне до 1520 $ ?

Коментар

Working...
                                X