IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    И кои са те.."големите фондове" ??? Да те 'светна' само, че първите 5 заедно имат активи към 1300 тона. Само в централната банка на Италия има двойно повече.
    И каква е вероятността централната банка на италия да продаде 50% от тоновете си. А каква е вероятността в следващите 1-2 години фондовете да продадат 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако си мисляш че си измислям фондовете очевидно нищо не знаеш за търсенето и предлагането на злато
      И кои са те.."големите фондове" ??? Да те 'светна' само, че първите 5 заедно имат активи към 1300 тона. Само в централната банка на Италия има двойно повече.
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Сорос е крепостен селянен на голдмъните и морганите... Сглупи през Март като продаде златото. Сглупява и сега. В момента е златно време за покупка на злато... Ако купувате комекс злато трябва да го купувате с едно наум разбира се! Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!
        Сорос е трудно да се нарече глупак
        според мен се върти схема - той си продаде златото на печалба сега ше го купи на по-евтина цена щше има повече злато
        колокто до Сорос той е лейтенант на Ротшилдови не на Морган или Голдмън

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Не знам какви фондове си измисляш. Най-големите държатели на злато са централните банки. Досега не съм чул някоя да разтовари.
          Ако си мисляш че си измислям фондовете очевидно нищо не знаеш за търсенето и предлагането на злато

Коментар

• Шема-фантаст-надявай се на злато под 1000$
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Златото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.
              Не знам какви фондове си измисляш. Най-големите държатели на злато са централните банки. Досега не съм чул някоя да разтовари.
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Големите излязоха от Златото на 23 Август и на 6 Септември. Тогава минаваха по над 2000 тона злато при търговията и Златото падаше с по 50-70 $ на 5-10 мин графика . В началото на Октомври в Bloomberg.com извадиха новина, че точно при тези спадове тогава е излизал много голям играч от Златото. Сигурно догодина като се срине още и падне под 1000 $ тогава ще кажат кой играч точно е разпродал Златото в края на Август и началото на Септември .

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Златото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Златото просто ще се срине. Големите вече излязоха от златните фондове, скоро и малките ще ги последват и тогава ще се случи все едно на нашата борса доверие и алианц едновременно да излязат от акции. Просто златните фондове са прекалено големи и ще сринат брутално цената на златото в момента в който почнат масови обратни от там.

Коментар

....Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!
                    Типично твърдение при всеки балон. Няма такова нещо което само хвърчи нагоре. Въпреки аргументите които могат да се измислят и този път не е различно.

Коментар

• Сорос е крепостен селянен на голдмъните и морганите... Сглупи през Март като продаде златото. Сглупява и сега. В момента е златно време за покупка на злато... Ако купувате комекс злато трябва да го купувате с едно наум разбира се! Няма никакви ограничения при покупка на физическо злато и сребро със сертификат за произход... Там цената никога няма да падне повече до тези нива, само ще хвърчи нагоре!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Soros Sees Gold Prices on Brink of Bear Market

http://www.bloomberg.com/news/2011-1...mmodities.html
                        Е ти нали продаде, какво те бърка, айде скъсявай тогава.......аз все си мисля, че новата ще започне със силен ръст на златото........Сорос да не е господ....

Коментар

• Soros Sees Gold Prices on Brink of Bear Market

http://www.bloomberg.com/news/2011-1...mmodities.html
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Абе може и да съм шматок, ама ти очакваше 2000 долара на златото и 170 долара за петрола по Нова Година. Айде сега ходи го духай Нещо се чува и че шибаната ви рафинерия била на загуба и сте пили студена водичка? Какво стана с ония 4 танкера петрол които ги бяха внесли по най-високите цени. Продадоха ли ги като бензин
                            И мен ми се чини, че от тлъсти лихви се е прехвърлил на тлъстия бахур....

Коментар

Верно ли бе, шматарок? Ти откога взе да мислиш? Кво правиш в тая тема, я бегай в другата да сваляш Путин...
                              Абе може и да съм шматок, ама ти очакваше 2000 долара на златото и 170 долара за петрола по Нова Година. Айде сега ходи го духай Нещо се чува и че шибаната ви рафинерия била на загуба и сте пили студена водичка? Какво стана с ония 4 танкера петрол които ги бяха внесли по най-високите цени. Продадоха ли ги като бензин
                              Last edited by Jay Gould; 29.12.2011, 15:29.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Ако паниката повлече инвеститорите в злато не ми се мисли...
                                Верно ли бе, шматарок? Ти откога взе да мислиш? Кво правиш в тая тема, я бегай в другата да сваляш Путин...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X