IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вероятно Златото ще бъде над 1800 $ до края на месеца/началото на другия .

Коментар

• Вероятно Златото ще бъде под 1500 $ до края на месеца/началото на другия .
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Щу БАРТЕР имаше в тази тема,ама те такъв нема

http://bg.time.mk/read/00c64df68c/9342ae3f24/index.html

ЗЛАТО =ОФСЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          По никакъв начин не ми пука дали ти ще спечелиш или ще загубиш. Нямам никаква емоционална зависимост към твоите търговии. Просто ми се струваш много напрегнат а се правиш на разбирач... Едно е да правиш литературни съчинения, а друго е да сложиш собствени пари на масата, налЕ? Де има една приказка, стойността на един характер си проличава, когато нещата опрат до пари... неговите пари!

Един приятелски съвет... Ако се напрягаш от реална търговия просто намали експозицията до приемливи нива или изобщо не го прави!
          На каквото искаш и с колкото искаш, така ще играя.

Ти сега разбра ли последно от поста ми (цветната картинка), че от 26 ЯНУАРИ 2012 нямам късо сребро, а съм го затворил на загуба?
          Може пак да ме питаш, но нека поне златото да дръпне 400-500%.

Знам, че на теб трябва да ти се обяснява бавно и многократно, но все пак......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Ще се пукнеш от злоба. Само, че с нея няма да можеш да си купиш храна.
            Важното е да изглеждаш разбирач.
            Смешко.
            По никакъв начин не ми пука дали ти ще спечелиш или ще загубиш. Нямам никаква емоционална зависимост към твоите търговии. Просто ми се струваш много напрегнат а се правиш на разбирач... Едно е да правиш литературни съчинения, а друго е да сложиш собствени пари на масата, налЕ? Де има една приказка, стойността на един характер си проличава, когато нещата опрат до пари... неговите пари!

Един приятелски съвет... Ако се напрягаш от реална търговия просто намали експозицията до приемливи нива или изобщо не го прави!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Хайде Пуккккккккккк!!!

Златото дано още днес да отиде на 1660 $

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                Точно това едва ли някой може да каже със сигурност, след като повече от 70 години правителството на САЩ не допуска да се направи одит на златния резерв от специалисти. Защото според слуховете голямата част от кюлчетата там са позлатен волфрам. Аз лично не съм бил в трезора и не съм дупчил кюлчета, но самия факт че такъв одит липсва, въпреки призивите на много специалисти ми говори много. На хартия в момента САЩ имат около 8000 тона злато, което сметнато при днешен курс прави около 400 милиарда долара. На фона на няколкото трилиона $ новонапечатани от ФЕД само миналата година, това си е капка в морето дори и да го има наистина......в което дълбоко се съмнявам.
                По-лесно ще е ако разглеждаш златото като актив. И като всеки актив той преминава от период на подценяване към период на надценяване. В момента е подценено и никой не е казал, че цената ще спре там където е баланса на паричната маса. И ако макроикономически нещата продължават да се развиват по начина който наблюдаваме, цената първо ще достигне умопомрачителни стойности, които дори и днес ни се струват пресилени. Кой обаче си помсиляше преди време, че някаква интернет компания може да струва 100 милярда. Или че професионален спортист може да получава по 20-25 милиона на година.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Колко много смелчаги да скъсяват Сигурен съм, че всички са шортнали на върха и после ще затворят точно на дъното Истината е обаче, че на 10 пробвали се един ще направи някаква печалба от къси в средносрочен и дългосрочен план. Говоря за тези с реални сметки. Щото късите са като да търсиш стотинки на релсите преди да мине влака ама докато си на демо никога няма го разбереш - тука имаме даже колосален пример за това...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Точно това едва ли някой може да каже със сигурност, след като повече от 70 години правителството на САЩ не допуска да се направи одит на златния резерв от специалисти. Защото според слуховете голямата част от кюлчетата там са позлатен волфрам. Аз лично не съм бил в трезора и не съм дупчил кюлчета, но самия факт че такъв одит липсва, въпреки призивите на много специалисти ми говори много. На хартия в момента САЩ имат около 8000 тона злато, което сметнато при днешен курс прави около 400 милиарда долара. На фона на няколкото трилиона $ новонапечатани от ФЕД само миналата година, това си е капка в морето дори и да го има наистина......в което дълбоко се съмнявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      А защо наместо да правиш тези сложни еквилибристики с играта на цифри и години, не обърнеш внимание на нещо съвсем простичко в данните, които сам предостави? А то е, че за последните 30г които визираш, цената на златото е скочила около 6 пъти от минималната си цена 287$ до 1740$, а паричната маса над 9 пъти от $1614 млрд. до $15000 млрд. по последни данни. Тоест сегашната цена на златото е не само коректна, но и силно подценена с потенциал до 2580$, при това без да калкулираме в сметката очакванията за нови QE от ФЕД и ангажиментите за ниски лихви поне до края на 2014г? Ами страхът от надвисналата нова война с Иран как мислиш ще повлияе на цената на златото!? Не се подвеждай от тогавашните манипулации на пазарите, когато американската икономика бе наистина силна. Доверието вече е безвъзвратно изгубено и манипулациите им са възможни все още, но за съвсем кратки периоди, а не с години както беше преди време.
                      Сел4о,
                      последните 30 години златото е скочило 6 пъти, а паричната маса 9 пъти. Обаче вземаш ли под внимание физическите запаси на ФЕД преди 30 години и сега ? Колко тона са сега и колко преди 30 години ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Що? На колко ти е късото сребро?
                        Ще се пукнеш от злоба. Само, че с нея няма да можеш да си купиш храна.
                        Важното е да изглеждаш разбирач.
                        Смешко.

Коментар

Добре се развиват нещата.
                          Що? На колко ти е късото сребро?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Много положителни данни излязоха в САЩ този месец. Двата ISM-а и безработицата задминаха и най-оптимистичните прогнози.
                            "Дупето с рози накичи,
                            насраното да не личи."
                            В годината на изборите модерни са розовите очила.

Коментар

• Хайде Пуккккккккк!!!

Златото до 10 дни 1500 $

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/trimta...on-past-2-mont

Коментар

Working...
                                X